Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

cnm ben sana fikir vereyim bence şu anda sadece batı belli olanları devam edenleri yaz .....batsız olanlarıda yaz çalışma yapanlarda yeni batlarını yazınca eklersin olmazmı...zaten bizim burayı takip edenler niye beni yazmadın diye alınmaz heralde...

aaa görmemişim canım ama ben bir rahatsızlığımı dile getirmek istiyorum arkadaşlar geliyorlar listeye ekliyoruz 1-2 gün muhabbet ediyorlar veya hamiş oluyorlar ondan sonra kayboluyorlar birçok kişi var listemizde bu şekilde ne yapmalıyız bilmiyorum ama bi süre daha girmezlerse çıkaralım mı listeden ne dersiniz arkadaşlar fikir verir misiniz?

valla canlarım ne deseniz haklısınız..bence de gelip batını yazdıranlar kalsın.bat vermeyenler haberdar etmeyenler en altta yazılsın..hani belki gelirler yine bellimi olur..ama sürekli gelenler de belli zatennn

misyamancımm canımmm sanırım yaptırıcam :KK70: benı gaza getırıyonuz :KK66: eşimde aynı seyı dedi artık herkes tup bebk yaptırıo dedi bızde yaptırıverırık nolcak dedi :KK66: :))

sen nasılsınnn? aslan parçan nasıl ? ikinizinde keyfi yerındedir umarımm

savaaasssss canımmmmm oyyy cokk sevındımmmmm sende de bır askan parcası var demek ..masallah suphanallahhh..

smileyleri kullanamıom yawww ekran donuoo pisss ekran nolcak hıhhh ::KK66:

iskorpit cnm yaa madem doktorun da söyledi tapın tüp müp bişey olsun işteeeeeeeeeeeee:KK52::KK52:
gelsin de tüpten gelsin sağlıklı olsun yeterkiii..
geçen doktoruma gittiğimde bana dediki..bu arada eşi tüpçü..amannnn ne düşünüyon olmazsa yaptırırız tüp dert etme dediii:KK52::KK52::KK52:gülüştük tabii..sağlıklı olsun da gerisi önemli değil cnm..hem eşin de sıcak bakıyor konuya hiçç ihmaletmeyin cnmmm

Fatma sen kızımdada yapmıştım derken hamile kaldığın aymı yani?

zerbascığım amudada kalksan mevlam nasib etmedimi etmiyor en güzeli mutlaka ki dua bizim bilmediğimiz kimbilir ne hikmeti var istediğimizde olmamasının.Mevlam neyler neylerse güzel eyler.

İsme gelince ben eski isimleri çok seviyorum oğlumun iki isminden biri Ömer ve çok severek isteyerek koydum.Rabbim nasib eder bir kızım olursa inşAllah adı Hatice olsun isterim ikinci isim düşünürmüyüm bilmem.Oğlum olursada ya Bilal Yada Sirac( Peygamberimiz s.a.v isimlerinden biri ) düşünüyorumm.

Rabbim hayırla sağlıkla nasib etsin inşAllah.Amin

evet cnm kızıma çalışma yaparken o ay hamile kalmıştım ama o günmü oldu bilemem.bundada hiç denemedim ama deneyeceğim aslında mantıklı geliyor biraz sonuçta süpercanların daha hızlı gitmesini sağlıyor.
demekki bu ay herkes deniyor bu yöntemi ve hepimiz kasım annesi oluyoruz :KK16::KK16::KK16::KK16:
tabi bayanda sıkıntı varsa bu durum işe yaramaz kanımca yumoş yoksa süpercanlar ne yapsın dimi...

ben evdeyim rainbow.sadece sabah erkenden market alışverşine gittik epey eksik birikmişti.geldik onları yerleştirdim yemek yaptım yemek yedik daha yeni oturdum biraz dinleneyim kızımın nevresimlerini ütüleyeceğim.
pazarları hiç sevmiyorum :KK50::KK50::KK50:heleki kışın....avmler çok kalabalık oluyor ev gezmesi olmuyor dışarıdada hava soğuk pikniğe falan gidemiyoruz....evde tıkıldık ...gerçi daha dün güne gitmiştim ama

nasilsiniz habibtelerimmmmm...ozlemcimmmm habibteee gecmis olsunnnn...dikkat et canim benimmm...ee nasl gidiyor herkes iyidir insallahhhh:KK16::KK16::KK16::KK16:

selam kızlar:KK16: geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.

Cuma akşamı eşim nöbetçiydi, kardeşimle oturuyorduk, eletrikler olmayınca çok üşüdüm sıcak su torbası yapayım dedim. Ketılda su kaynattım torbaya doldurayım dedim, tabi ben dökerken hala fokur fokur kaynıyordu.Bi an nasıl oldu anlamadım olduğu gibi 2 litre su sol elime döküldü. Şuan iptal durumda sol elim ve sağ elimin 2 parmağı. sol elim hiç kulanamıyorum resmen haşlandı, su topladı. Afedersiniz tuvallet ihtiyacımda ve kıyafetleri giyip çıkarmada eşim yardımcı oluyor. Sürekli dualar dilimde ama anlamadım son 1 yıldır kaza bela başımızdan eksik olmuyor. biliyosunuz 1 ay önce de merdivenlerden düşmüştüm :KK50:

Neyse canolar, bebiklerin cinsiyetleri belli oluyor yavaş yavaş, anam daha dün gibi ne çabuk geçti zaman.:KK16::nazar: şimdiilk sayfada bakacam bebeklerin cinsiyetlerine:nazar:

şu sirkeleme olayını anlamadım ama deneyecem, çalışmalar başlayacak bugün:KK52: tabi bu elle nasıl olacaksa:KK52:

canlarımmmm ben bu sabah teyze oldummmmm..kankamın gece suyu gelmiş..sabah 8 de girmiş doğuma 9 da doğurmuş çok şükürrrrrr..gece 4 ten beri uyku tutmadı beni de..ama yeğenimi yarın görebileceğimm..üzülüyorum fakat doğum yaptığı hastane çoook uzakta ve geçen hafta eşim arabamızı sattı..şirkette eni araç vermedi hala..off off valla içime dert ıoldu bi yandan ama bi okadar da mutluyum yaaa..ne güzel bir duyguymuş....inşallahh annelik te nasipolur bizlere..o kimbilir nasıl bir heyecandır..

bu arada kırmızılarım da geldi çok bekletmeden canlarım..attık önümüzdeki maçlara bakıcazzzzz:KK17::KK17::KK17:
yeni bat 16 mart zannediyorummm:26:

Neharcığımmm canımmm çok büyük geçmiş olsun RABBİM beterinden korusun inşAllah.....

Scorpiciğim ne güzel cnm MaaşAllah sağlıkla büyüsün minik yavrucak darısıda sana olsun inşAllah

Guinnes dünya rekorlarına göre tarihte bir kadının doğurduğu en yüksek çocuk sayısı kaç?

Valentina Vassilyeva isimli köylü en fazla doğum yapma rekorunu kırdı. Valentina Vassilyeva 69 çocuk doğurdu. Bu çocuklardan 67'si bebeklik dönemine kadar yaşayabildi. Valentina Vassilyeva, 16 çift ikiz, 7 üçüz ve 4 dördüzü 1725 ile 1765 seneleri arasında dünyaya getirdi.
:KK52::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Son düzenleme:
nehar gecmis olsun canim.birilerine sadaka ver bence.
scorpim saol canim mevlam en yakin zamabdA sizlerin guzel haberlerini almamizi nasip etsin ins

rainbow bende ogluma tam karar veremedim amaOmer Asaf koysaki diye dusuuyor degilim

Savascığım harika bir seçim Ömer, isim karakteride etkiliyor adaletli insan olurlar inşAllah ismiyle yaşasınlar yavrularımızz:nazar::nazar::nazar::nazar:

özlemcim çok geçmiş olsun,Allah bir daha yaşatmasın.savaşcım ömer ismi gerçekten çok güzel asafta çok yakışmış :KK16:
benim aklımda hala birşey yok ama bugün nedense BERRA ismi gelip gidiyor :26:

X