- 24 Eylül 2012
- 4.169
- 4
Hadi yaa be sene kiz senesi gercekten erkekler azinlikta.
Bizim dr.da hazirlik yapmayin 17.hafta olsun ama %90erkek dedi
saglikli ve guzel ahlakli olsunlarda gerisi onemki degil
P.tesi gittiğimde %70 kız dedi.ama hazırlık yapmayın bir dahaki gelisinizde kesinlesir dedi.bilemiyorum degisirmi degismezmi :))
kızlar ellerime kaynar su döküldü serçe parmağımla yazıyom.öptm
cnm ben sana fikir vereyim bence şu anda sadece batı belli olanları devam edenleri yaz .....batsız olanlarıda yaz çalışma yapanlarda yeni batlarını yazınca eklersin olmazmı...zaten bizim burayı takip edenler niye beni yazmadın diye alınmaz heralde...
aaa görmemişim canım ama ben bir rahatsızlığımı dile getirmek istiyorum arkadaşlar geliyorlar listeye ekliyoruz 1-2 gün muhabbet ediyorlar veya hamiş oluyorlar ondan sonra kayboluyorlar birçok kişi var listemizde bu şekilde ne yapmalıyız bilmiyorum ama bi süre daha girmezlerse çıkaralım mı listeden ne dersiniz arkadaşlar fikir verir misiniz?
misyamancımm canımmm sanırım yaptırıcambenı gaza getırıyonuz eşimde aynı seyı dedi artık herkes tup bebk yaptırıo dedi bızde yaptırıverırık nolcak dedi :))
sen nasılsınnn? aslan parçan nasıl ? ikinizinde keyfi yerındedir umarımm
savaaasssss canımmmmm oyyy cokk sevındımmmmm sende de bır askan parcası var demek ..masallah suphanallahhh..
smileyleri kullanamıom yawww ekran donuoo pisss ekran nolcak hıhhh :
Fatma sen kızımdada yapmıştım derken hamile kaldığın aymı yani?
zerbascığım amudada kalksan mevlam nasib etmedimi etmiyor en güzeli mutlaka ki dua bizim bilmediğimiz kimbilir ne hikmeti var istediğimizde olmamasının.Mevlam neyler neylerse güzel eyler.
İsme gelince ben eski isimleri çok seviyorum oğlumun iki isminden biri Ömer ve çok severek isteyerek koydum.Rabbim nasib eder bir kızım olursa inşAllah adı Hatice olsun isterim ikinci isim düşünürmüyüm bilmem.Oğlum olursada ya Bilal Yada Sirac( Peygamberimiz s.a.v isimlerinden biri ) düşünüyorumm.
Rabbim hayırla sağlıkla nasib etsin inşAllah.Amin
Savascığım harika bir seçim Ömer, isim karakteride etkiliyor adaletli insan olurlar inşAllah ismiyle yaşasınlar yavrularımızz