Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Raginda bende gidiyorum organ taramasına 3 boyutlu ama 4 de warmış bizim doktorda yok galiba :-)
beni 22 haftada çağırdı sanki yıllar var :-)
rainbowwwww ben ne yapıyorum bil ????
Senin pizzadan ((:-)
yehannn raginda Elif memleket aynı neden olmasın anlatırlar analarımız bizi amma da çok istemiş die ((:-)

canım walla zor bizimkisi de.. geçen aylarda yeni eleman almıştık mesela,benım yetiştirmem için ,amaann yap dersen yapıo demessen ööle oturuo.. geçen işi warmıs hastanede gitmeden önce önunde duran işleri bitirmemiş,dedim yetiştirememiş heralde.. sonra benım işler bitince face bi bakiim dedim,meğğer gitmeden önce face de paylaşımlar yapmış efendi 3 fatura girememiş,çok sinirlendim,ertesi gün dedim, 3 tane faturayı bende bitiririm amma sen işin yerine face e girceksen ben işten cok ınternete deger verdıgını anlarım,bundan sonra ya dogru davranırsın ya da ben ınternetını kısıtlarım programla.. daha da cozutursa cıkartırım patronla konuşup.. yani bi iş oluo ama ne şartlarda.. ki ben tartışmayı seven biri değilim yıpranıyorum bööle olaylarda,ama mecbur bırakıolar..

Al benden de o kadar canım benimkiler dayanamıyor zaten ya ben yolluyorum ya da onlar gidiyorlar şu face hastalığına siniri oluyorum zaten ne bu anlamadım işini gücünü bitir sonra ne yapıyorsan yap kardeşim ama önce iş yani valla ben lafımı hiççç esirgemem bu durumlarda kusura bakmasınlar zaten iş yoğunluğundan ölüyorum bi de o işini yaptı mı yapmadı mı takibini de yapacaksam oooo işimiz iş vallaa:KK53:

Raginda bende gidiyorum organ taramasına 3 boyutlu ama 4 de warmış bizim doktorda yok galiba :-)
yehannn raginda Elif memleket aynı neden olmasın anlatırlar analarımız bizi amma da çok istemiş die ((:-)

hadi yaaa canım istedi bak şimdiiii:KK9::KK9:

missyaman aynen benimki 8 marta denk gelio sanırım zaman biran önce geçse yaa :KK43:
hayırlı haberlerle geliriz inş. cnm hepimiz...
memleketimi özledimmmmmm

Al benden de o kadar canım benimkiler dayanamıyor zaten ya ben yolluyorum ya da onlar gidiyorlar şu face hastalığına siniri oluyorum zaten ne bu anlamadım işini gücünü bitir sonra ne yapıyorsan yap kardeşim ama önce iş yani valla ben lafımı hiççç esirgemem bu durumlarda kusura bakmasınlar zaten iş yoğunluğundan ölüyorum bi de o işini yaptı mı yapmadı mı takibini de yapacaksam oooo işimiz iş vallaa:KK53:

yürübe asbe kim tutar seni beni işten atarsın ozaman sırf face ekim biçimdeyim 2 gündür :KK1:

Yeni yeni cinsiyet haberleri geliyor aman da aman :)

savaşcım oğlun hayırlı uğurlu olsun, bereketiyle kısmetiyle sağ salim doğmak nasip etsin..

Bazen düşünüyorum da kader ya, belki de burdaki erkeklerle bizim kızlar ilerde arkadaş olcaklar, sevgili olcaklar.. Hayat garip..

ben de sabah sağlık ocağına gittim, kan ve idrar verdim. pazartesi alıcaz sonuçları.

Bu arada elif sen samsunun neresindensin ve doktorun kim öğrenebilir miyim ??

canım ben samsunluyum ama antalyadayım.babam öldüğünde hamileydim lekelenmem olmuştu o zaman medical parkta ilyas ayana gitmiştim iyi ilgili bir doktordu.

canım ben samsunluyum ama antalyadayım.babam öldüğünde hamileydim lekelenmem olmuştu o zaman medical parkta ilyas ayana gitmiştim iyi ilgili bir doktordu.

tamam canım çok sağol. buraya yazdığını görmedim özel msj da atmıştım..

ben adamakıllı bi karar veremedim, biri önerse diğeri aman sakın gitme diyo. ikilemde kalıyorum. biraz şans işi galiba bu işler. senin memnun kaldığından ben memnun kalamayabiliyorum.

ayrıca bu ayrıntılı tarama diyosunuz, o kaçıncı haftada yapılıyo ya. ben hiç öle ayrıntılı ultrasona girmedim daha..

mımmmmmmmm afiyet şeker olsun cnm diyette olmasam bende yapardım :KK53:

ben adamakıllı bi karar veremedim, biri önerse diğeri aman sakın gitme diyo. ikilemde kalıyorum. biraz şans işi galiba bu işler. senin memnun kaldığından ben memnun kalamayabiliyorum.

ayrıca bu ayrıntılı tarama diyosunuz, o kaçıncı haftada yapılıyo ya. ben hiç öle ayrıntılı ultrasona girmedim daha..

21-24.haftalar arasında olması lazım cnm uzman dr. ultrasonda ayrıntılı olarak bebeği inceliyor

canım biz seninle konuşmuştuk galiba tıpta miğraci beye gitmiyor muydun?aslında o doktor iyidir.annemin doktoruydu sskda çalışırken ben severim miğraci beyi aslında.sen memnun kalmadın mı

Yehan 22 haftadan sonra organlara ellere parmaklara bakıyor doktor mutlaka sende git iç organlara bakıyor cdye çekip alıyorsun görüntüleri :-)
ben Mehmet Bilge Çetinkaya'ya gidiyorum geldiğimde... Çok seviyorum onu zaten Prof o...
pizzanın hepsini yedim yaaa şimdi çok pişmanım ((:-)

cnm geçenlerde başakın hamiş olduğunu yazmıştım ama görmedin sanırsam bugünde serap-serap ın hamişliğini öğrendim ikisinide düzeltsene onların yerine ben haber vereyim...

cnm geçenlerde başakın hamiş olduğunu yazmıştım ama görmedin sanırsam bugünde serap-serap ın hamişliğini öğrendim ikisinide düzeltsene onların yerine ben haber vereyim...

aaa görmemişim canım ama ben bir rahatsızlığımı dile getirmek istiyorum arkadaşlar geliyorlar listeye ekliyoruz 1-2 gün muhabbet ediyorlar veya hamiş oluyorlar ondan sonra kayboluyorlar birçok kişi var listemizde bu şekilde ne yapmalıyız bilmiyorum ama bi süre daha girmezlerse çıkaralım mı listeden ne dersiniz arkadaşlar fikir verir misiniz?

aaa görmemişim canım ama ben bir rahatsızlığımı dile getirmek istiyorum arkadaşlar geliyorlar listeye ekliyoruz 1-2 gün muhabbet ediyorlar veya hamiş oluyorlar ondan sonra kayboluyorlar birçok kişi var listemizde bu şekilde ne yapmalıyız bilmiyorum ama bi süre daha girmezlerse çıkaralım mı listeden ne dersiniz arkadaşlar fikir verir misiniz?

cnm ben sana fikir vereyim bence şu anda sadece batı belli olanları devam edenleri yaz .....batsız olanlarıda yaz çalışma yapanlarda yeni batlarını yazınca eklersin olmazmı...zaten bizim burayı takip edenler niye beni yazmadın diye alınmaz heralde...

amin canım sağolasın.mevlam herkeslerin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bütün arkadaşların teker teker ya da çifter çifter hamilelik haberleri gelsin

Savascim oğlun sağlıklı,sıhhatli gelsin inşallah.erkek bebisler çok kıymetli olacak sanırım az oldukları için :))

Kızlar merhaba..raginda ve fatmaipek nasılsınız bakalım?

elfida sağol cnm iyiyiz hamdolsun.eşim grip oldu bende kapmamaya çalışıyorum.
zamanımın çoğu ne alınacak edilecek onları araştırmakla geçiyor.
eskiden ne kolaymış yaa
bildiğin ayrı bir pazar olmuş bebek ürünleri
sen nasılsın cnm keyifler yerinde inş.

elfida sağol cnm iyiyiz hamdolsun.eşim grip oldu bende kapmamaya çalışıyorum.
zamanımın çoğu ne alınacak edilecek onları araştırmakla geçiyor.
eskiden ne kolaymış yaa
bildiğin ayrı bir pazar olmuş bebek ürünleri
sen nasılsın cnm keyifler yerinde inş.

Eşim kahve istedi ona kahve yapıp geldim.Aman dikkat et şekerim kendine.inşallah sanada bulaşmaz.evet dediğin gibi bebek ürünleri ayrı bir pazar ve pahalı :) benim için daha erken o yüzden hiçbirşey bakmadım daha. keyifler iyi çok şükür minigimizi buyutuyoruz:)

X