yinede baktır kanda hem birkaç gün daha beklemek zor olur içinde rahat eder.inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini alırız yarın haberdar edersin ne yaptığını
kizlar ben geldim.oglum bugum bir haftalik oldu. dun gobegi dustu bugun yikadik ama cok yaramaz bir oglum var.devamli agliyor uyandimi uyumak bilmiyor 3 saat boyunca virak virak bagriyor yalanci meme emmiyor ne damaklisini ne bakkal emzigini devamli emecek uyurken bile memem agzinda olacak gunde 3sefer 30 ml lik mama yapiyoruz dr.dedi digum kg sunu cok kaybetmis sinirda dedi vieaz deniyecegiz mamayi
kuzum nerelerdesin yaa merak ediyoruz seni bir görünüp kayboluyorsun özledik vallaAsbecim ben rochak için 200 tefriciye okudum 100 daha okuyacağım yazarsın canım
oh oh maaşallah zaman nasıl geçiyor savaşım daha çok yeni ya süt az geliyordur yetmiyordur şimdi oğluşumuz doysunda mama süt farketmez yeter ki doysun paşamızkizlar ben geldim.oglum bugum bir haftalik oldu. dun gobegi dustu bugun yikadik ama cok yaramaz bir oglum var.devamli agliyor uyandimi uyumak bilmiyor 3 saat boyunca virak virak bagriyor yalanci meme emmiyor ne damaklisini ne bakkal emzigini devamli emecek uyurken bile memem agzinda olacak gunde 3sefer 30 ml lik mama yapiyoruz dr.dedi digum kg sunu cok kaybetmis sinirda dedi vieaz deniyecegiz mamayi
oh rahatladık desene canım şükür herşey yolunda yani korktuğumuza değmedi maaşallahbende şimdi doktordan geldim başı önde diyordum ya doktor ultrasona göre değerlendirmiyoruz adet gününe göre hesaplıyoruz dedi ayrıca iznede 10 güncük çıkıcakmış çok rahatladım bir dahaki kontrolumuz 2 hafta sonra ayrıca çatımada bakıcakmışşimdilik herşey yolunda bebişte 1967 gram biraz ufak ama olsun doğurması kolay olur :):) bugün hurma yemeyede başladım hadi hayırlısı bizden haberler bunlar oğluşumun ismide büyük ihtimal ayaz olucak teyzeleri :):) öpüyorum herkesi
savaşcım hayırlı olsun bebişin Allah analı babalı büyütsün amin
evet cnm haklısn...cnmm tabıkı haber verırım..inşallah güzel haber vermek nasip olur tatlımm..
kizlar ben geldim.oglum bugum bir haftalik oldu. dun gobegi dustu bugun yikadik ama cok yaramaz bir oglum var.devamli agliyor uyandimi uyumak bilmiyor 3 saat boyunca virak virak bagriyor yalanci meme emmiyor ne damaklisini ne bakkal emzigini devamli emecek uyurken bile memem agzinda olacak gunde 3sefer 30 ml lik mama yapiyoruz dr.dedi digum kg sunu cok kaybetmis sinirda dedi vieaz deniyecegiz mamayi
oh rahatladık desene canım şükür herşey yolunda yani korktuğumuza değmedi maaşallahdr. bugün günündeydi herhalde cevaplamış soruları baksana daha zamanı var büyür annesi o görürsün 2hafta sonra
hurma doğumu kolaylaştırıyordu dimi öyle okumuştum sanki bir yerde
selam habıbteerımmmm nasılsınızzz herkes ıyımı dgum yapanaraaa analı babalı buyutsunr ınsallah gecmsı okuyamadım kımler dgum yapmıss savas elfıda sanırımmmm allah ısteyen herkese nasıp etsınnnnnn cok guzel bır duyguuu
bızı sorarsanız kızımla ıyıyızz ama 1.aylık asımızı vuruldukkkk agrıısı var melegımınnnnnnnn o agladıkca benım ıcım gıdıyorr saglıgı ıcın yaapack bırsey yok
Eki Görüntüle 783860 ısteeeeeee budaaa benım melegımmmmmmmmmmmm
Herkese uzun bi aradan sonra merhaba.. Bizde artık 9 haftalık olduk aslında asbe ile bir bebişler bnm ki karnımda değil sadece (
rabbim hepimize nasip etsin bu dduygularının hala köydeyim tercih için geldim Pazartesi okulum belli olacak dua edin bna herkese selam eder gözleriizden öperimmm
aybike inş güzel haberler verirsin bize.
alpin bebeğine bayıldım çok şeker maşallah subanallah.
savaş sezeryan nasıldı elfida istemiyordu inş her şey onun adına iyidir..
aybike inş güzel haberler verirsin bize.
alpin bebeğine bayıldım çok şeker maşallah subanallah.
savaş sezeryan nasıldı elfida istemiyordu inş her şey onun adına iyidir..