Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

ROCHAK

asbelove:214

rimel_84:100

xNeharx:100

Elfida:100

savaş5482:530

kiraztepe:300

rmzeynep:250

KALAN 2850

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duamiza amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasip etsin inşallah.AMİN

Kizlar nasilsinz bugun dr a gittim hic bir sorun yok dedi masallah yumurtaliklr saglikli .stres engelliyo olabilr yine yumurta gelistirici ilac verdi haftaya cuma gel Eger yine tutmazsa ekimde bekliyelm kasimda rahim filmi cekelm dedi.tuplere bakickms ..

Tatlim sunlari bi deniyeyim inss guzel etkileri olur...sagol tatlimmmm bmmm

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

ROCHAK

rmzeynep:400

KALAN 2700

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duamiza amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasip etsin inşallah.AMİN

slm kızlar ....sonunda evimdeyim artık gezme sezonunu kapattık malum işbaşı yapma zamanı geldi p.tesi yeni bir eğitim sezonuna başlıyoruz.
Aybike eşinden test istemedi mi dr. inşallah bu ay bebiş müjdesi verirsin bize...

Sagol cnm inss yok istemedi eski sonuclara bakti esimin sonuclarinda bi sorun yok dedi..

dun yumurtalarım toplandı, bugün embriyollog aradı durumları iyiymiş, pazar günü transver için gün söyleyecek hayırlısı olsun inşallah

dun yumurtalarım toplandı, bugün embriyollog aradı durumları iyiymiş, pazar günü transver için gün söyleyecek hayırlısı olsun inşallah

oh oh maaşallahhh Rabbim güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah canım benim transfer zamanını bildir ki dua edelim bu arada tefriciyelerine sende katılabilirsin hatta okutabileceğin insanlar varsa etrafında destek bekleriz testi yapmadan bitirelim istiyorum duasını yapar bağışlarsın

ROCHAK

rmzeynep:400

KALAN 2700

cnm bnm ınsallah bebısın gelır cnmmm tez zamanda Rabbımm hayırlı evlat nasip etsın sana..guzel haberler alıcaz ınsallahh

idare ediyorum canım sen nasılsın Dr.dan güzel haberlerle gelmişsin

iyiym cnm sagol..evet cnm dr hıcbır sorun görünmuyor dedı...stres yapma dedı..dr umu degıstım ılkkez gıttım ıyıkıde gıtmısım cok memnun kaldım sonunda tutturdm 3.dr

önümüzdekı cuma gıdıcem ınss yumurtalara bakıcak..bu sefer klomen degıl serophene verdı..bırde antıbıyotık verdı cnmm enfeksıyondan kaynaklı olabılr dedı sence antıbıyotık ıcmemde bır sakınca olmazmı cnmm yanı ıdrar tahlılı fln yapmadan antıbıyotık vermesı mantıklımı

oh maaşallah kuzucum çok iyi çok iyi Dr.unu beğenmene ayrıca sevindim
canım bişey görmese vermezdi diye tahmin ediyorum antibiyotiği vücutta enfeksiyon benzeri bişey varsa kurutur hem canım

oh maaşallah kuzucum çok iyi çok iyi Dr.unu beğenmene ayrıca sevindim
canım bişey görmese vermezdi diye tahmin ediyorum antibiyotiği vücutta enfeksiyon benzeri bişey varsa kurutur hem canım

tatlım bır sorun yok dedı ama belkı sebep olabılır dedı enfeksıyon..sabah atmadım ılacı :s aksam atıyım en ıyısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…