Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

canım benim anneminde gelirdi ama hamiş kalıyordu süt korur diye bişey yok yani o hormonların yüksek olduğundan olabilir ve aynı şekilde üst komşumun kızı süt korur diye bişey yapmamış doğumun üstüne senesi dolmadan 2.çocuğunu aldı kucağına inşallah tanıdığınızda alır bu şekilde minişini kucağına inşallahhhhhhh

Bizde seni ozledik bebisim cnm ikizler geliyomus ne kadar cok swvindim anlatamam..cok sukur Rabbime masallahh ucunuze cnm bnmmmm

sağolasın tatlım benimmmmm Rabbim tez zamanda sizlere de göstersin bu harika duyguyu inşallahhhhhhh dua ediyorum bol bol bi de miniklerimi tembihliyorum tutsunlar kollarından getirsinler sizinkileri de diye

sağolasın tatlım benimmmmm Rabbim tez zamanda sizlere de göstersin bu harika duyguyu inşallahhhhhhh dua ediyorum bol bol bi de miniklerimi tembihliyorum tutsunlar kollarından getirsinler sizinkileri de diye
Allah razi olsun canim bnm Rabbim korusun sizi cnm bnm insss gelir bnm bebislerde ikiz olsun insssss

Allah razi olsun canim bnm Rabbim korusun sizi cnm bnm insss gelir bnm bebislerde ikiz olsun insssss

AMİNNNNNNNNNNN canım benim aminnnnnnnn çok yoruyorlar annelerini ama iyi olsunlar istediğim başka hiçbişey yok şu anda bugün sancım var sabahtan beri korkuyorum bişey olcak diye onlara teyzesi:18:
inşallahhh seninde ikizlerin gelsin tez zamanda canımmmmmm
sen nasılsın bu arada bat ne zaman kaçırmadım inşallahhh

Cnm iyi seyler dusun strese sokma kendini en ufak uzuntunde etkilenrler cnm bnm bnden daha iyi bilrsn cnm
Tatlm bat 27 si sanirim ins gelmezler bakalim cnm bnm
Ruya gordum gecenlerde 3-4 tane test yapiodum hep pozitifti cok dusunuyorum sanirim

Cnm iyi seyler dusun strese sokma kendini en ufak uzuntunde etkilenrler cnm bnm bnden daha iyi bilrsn cnm
Tatlm bat 27 si sanirim ins gelmezler bakalim cnm bnm
Ruya gordum gecenlerde 3-4 tane test yapiodum hep pozitifti cok dusunuyorum sanirim

canım benimmmmm o günleri de göreceğiz Allahımın izniyle inşallahhh 7gün sonra olur bu durum inşallahhhhhhhhh

anammmmm asbemmm ikizlermi geliyoooooooooooooooooo
oh ohhh maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
sağlıkla al kucağına mini,şlerini tatlımmmmm

kızlar o zaman önce endokrin bölümüne gidecek hipofizi tekrar ölçültecek sonra prolaktin tekrar bakılıp düşük değilse tedavi edilecek.
inş. evladına kavuşur ...

evet cnm hem hipofiz emarı çekilmeli hemde prolaktin bakılmalı..inşallah herşey yolunda gider ve bebişini alır kucağına..

kızlar nasılsınız nerelerde asbem nehar felan kayboldular topiğimiz sustu yaww(((

Sagol zeynepcim cnm bnm evet topigimz eski gunlerine donsunn arrik
Neharim gecmis olsun cnm rabbim yardimcinz olsun ins esinin ameliyati cok iyi gecer..
Asbecigmn bebisleri ikiz mi zeynepcmm

aynen kızlar ya ne zaman gelsem kimse yokkkkk
hey gidi eski gnlerrr..hamişler arttı araya yaz da girince kimsenin hali kalmıyo sanırsammm

Elfidacgim da tez zamanda kavusur bebisine inss

elfida herşey gönlünce olur inş senin için dua edecm...

canım inşallah önce sağlıkla sonrada gönlüne göre gelir prensesin, kolaycacık doğuruverirsin inşallah..

Herkese günaydın ,

Teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun hepinizden.bu arada.dr. artık bekleyemeyeceğimizi söyledi ve yarın sezaryana gireceğim.Dua edin kızlar normal doğumdan bu kadar korkmamıştım

Asbe senin bebişlerde ikizmiş maşallah çok sevindim.Allah tamamına erdirsin.

anladım cnm..benim eşimde doğsun alırız diyo yavaş yavaş herşeyini..yatak yeterli bende park yatak almayı düşünüyorm..çalışanlar için zor gebelik inş istediğin gibi olur herşy..

elfidaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sezeryandn korkma bir şey duymayacn yengem oldu valla onun demesi...
dualarımız seninleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......

elfida korkma cnm çok korkuyorsan genel anestezi ol uyuyup uyandığında herşey bitmiş olacak normal doğumdan daha kısa sürüyor hakkınızda hayırlısı buymuş demekki .

bizde dün sabah geldik evimize.evi baştan sona temizledim çamaşırları yıkattım dağ gibi ütü bekliyor bu arada birde kışlık hazırlığı eeşim barbunyaları temizledi bende haşlayıp poşetledim yarın akşamda biber közleyeceğiz.
bu arada bugün misafirimde var ablamlar tatil dönüşünde buraya gelcekler bu gece kalırlar tahminimce.yemekleri hazırladım bekliyorum.
haftasonuda yazlığa gideceğiz k.v olmayacakmış izmirde işi varmış yazlığa ablam ve kardeşimde geliyor 5 kişi olacağız.şimdilik benden bukadar .
asbe ne zaman gideceksin Dr.a
Aybike hayırlı haberlerini beliyorum cnm tatildede olsam bakarım telefondan...

Kızlar bugün rochakın tüp bebek tedavisi vardi.haberi olan var mi
aaa bugün müydü kızcağızın tefriciyelerini bitiremedik ki dur yenileyeyim listeyi bennn
anammmmm asbemmm ikizlermi geliyoooooooooooooooooo
oh ohhh maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
sağlıkla al kucağına mini,şlerini tatlımmmmm
sağolasın tatlım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canımm dualarımız seninle inşallah hiçbir sorun yaşamadan alacaksın minişini kucağınaaa
sağolasın tatlımmm öpüyoruz sizii haber ver bize merak ederizzzz
ohhh ne çok iş becermişsin hatun sen maaşallahhh
dün sancım vardı korktum gittim tatlım herşey yolunda şükür haftaya p.tesi tekrar gideceğim hayırlısıyla haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…