- 6 Şubat 2010
- 1.382
- 0
Kizlar sonuc negatif
sağlık olsun canım üzülme gelicek inşallah bebişin vakti zamanını bekliyor Rabbim yüzünü güldürsün en kısa zamanda inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar sonuc negatif
Kizlar sonuc negatif
Merhaba herkese,
22.08 de küçük kızımızı kucagimiza aldık.emme sorunumuz dışında ikimizde iyiz çok şükür.bizi merak etmişsiniz hepinize tek tek teşekkür ederim.telefondan yazdığım için alıntı yapamadım.görüşmek üzere
canım ben biraz ilk günler zorluk çektim ama şimdi iyiyim hamd olsun
gazımı çıkaramadımhastanede hiç yatmadım bol bol yürüdüm ama banamısın demedi.serum verdiler kolaylık olsun gaz için diye banamısın demedi.ufak tüp lavma yaptılar kar etmedi.en sonunda ikinci gece serum şişesi gibi büyük bir sıvı lavma yaptılar o söktürdü ama kendimin de gaz çıkarabilmemi istediler.oda ancak 3.gün sabah oldu ondan sonra taburcu oldum.ee iilk günler dikişlerin falan ağrı yapıyor tabiki ama gün geçtikçe geçiyor.artık daha iyiyim.yarın kontrole gideceğim bakalım dr.ne diyecek
Merhaba herkese,
22.08 de küçük kızımızı kucagimiza aldık.emme sorunumuz dışında ikimizde iyiz çok şükür.bizi merak etmişsiniz hepinize tek tek teşekkür ederim.telefondan yazdığım için alıntı yapamadım.görüşmek üzere
vaayyyy tamamdır yazdım bunu bir kenara zamanı geldiğinde evde stok yapmalıyımaybikecim canım naptın gittin mi kan vermeye ?
amanda amannnnn maşşallah yakışıklımıza göbüşüde düşmüş tam yenilesi canım takma kafana bir düzen oluşturasıya zorlanırsın sonra rahatlarsın ilk günler en zorlu süreçlerdir az sabır.çok çok fazla su iç
aynen canım ya doktorum yorgunmuş demekki ogün :):) hurma kuranda bile geçiyor canım hz.meryem doğum yaparken hurma ağacının altında doğum yapmış.yabancı ülkelerde de hızlı doğum diye geçiyor rahim kaslarını kuvvetlendiriyormuş :):) bakalım iki hafta sonra kuruyemişim kaç kilo olucak :)
oyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyy maaaaaşşşaalllaahhhhhh tütütütütütüütütüttüütü bu prenses ne tatlı ya nazarlar değmesin inşallahhhhh.
dualarımız seninle canım inşallah istediğin gibi olur.oğluşunada maşşallahhhh nice 9 hafta 9 ay 9 senelere inşşallah
Allah kabul etsin canımcımbuarada asbem banada 250 yaz canım cuma vakti okuyayım bol bol
Rabbim bebişlerini göbişine kondursun inşallahhhhhhhepinizin cuması mübarek olsun
tüp bebek tedavisine başladım bugün 3. gündür iğnelerimi vuruyorum,yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum
tefriciye içinde Allah hepinizden razı olsun,pazar günü kontrole gidecem bakalım hayırlısı olur inşallah
hepinizi öpüyorum,doğum yapanlara Allah analı babalı büyütsün inşallah
hamişlerede bu sıcaklarda Allah kolaylık versin bir an önce sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah
canım benimmm Rabbim tez zamanda göndersin inşallahhh miniğini inşallahhhh rochaktan sonra sana da tefriciye okuyalım ister misin?Kizlar sonuc negatif
maaşallah prensese de annesine deeeeMerhaba herkese,
Asbecim cnm isterim tabi ben kimseye okumuyorum diye istemekten utandim tatlim eger icinizden geciyorsa isterim.Allah razi olsun..telde aradim test icin sormadim bile sayisal olarak sonuc kac diye negatif diyince tesekkr edip kapadim persembe dr a randevu aldim adetin 4.gunu cunku..bakalim hayirlisi
Merhaba herkese,
elfida canim hayirli olsun saglikla buyt ins. bebegini.adiji ne koydunuz
sut
sorunu benimde cardi ilk baslarda yeni ywni grliyor sutum sende biraz aabirla ugras pes etme
okuruz canım niye okumayalım aşk olsun
hadi bakalım inşallah perşembe güzel haberler alır gelirsin kuzum benimmmmm bekliyorum güzel haberlerini
Hayirli olsun cnm inss guzel haberlerini aliri tez zamandaherkese merhaba yarın yumurta toplama işlemi yapılacak çok heyecanlıyım, inşallah herşey yolunda gider
canım dualarımız seninle inşallah herşey gönlünce olur Rabbim yar ve yardımcın olsunherkese merhaba yarın yumurta toplama işlemi yapılacak çok heyecanlıyım, inşallah herşey yolunda gider
valla duydum canım kullananları da okudum hatta topic bile açılmış kk da bu konu üzerine ama aylarca kullanıp etkisini görmeyenlerde var gerçi onların bi şekilde sorunları var sizin sorununuz yok belki işe yarayabilir ama bizimde sorunumuz olduğu için ben kullanmaya cesaret edemedim açıkçasıInss guzelimm ins Rabbimin izniyle olacak ins..tatlim bu arada preseed diye bi urun varmis okudum yorumlari kullanip hamile kalan cok kisi olmuss bilgin var mi tatlim
canım dualarımız seninle inşallah herşey gönlünce olur Rabbim yar ve yardımcın olsun
valla duydum canım kullananları da okudum hatta topic bile açılmış kk da bu konu üzerine ama aylarca kullanıp etkisini görmeyenlerde var gerçi onların bi şekilde sorunları var sizin sorununuz yok belki işe yarayabilir ama bizimde sorunumuz olduğu için ben kullanmaya cesaret edemedim açıkçası
herkese merhaba yarın yumurta toplama işlemi yapılacak çok heyecanlıyım, inşallah herşey yolunda gider
Himm anladim cnm bugun aktara gittim keci boynuzu incir corek otu aldim dogal yollardn basliyalim :)) ins gelick nazli bebisim
Himm anladim cnm bugun aktara gittim keci boynuzu incir corek otu aldim dogal yollardn basliyalim :)) ins gelick nazli bebisim