Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Merhaba herkese,
22.08 de küçük kızımızı kucagimiza aldık.emme sorunumuz dışında ikimizde iyiz çok şükür.bizi merak etmişsiniz hepinize tek tek teşekkür ederim.telefondan yazdığım için alıntı yapamadım.görüşmek üzere

maaşşallahhh canım çok sevindim emme sorunu ilk başlarda herkeste oluyor düzene girecektir elbet sen şimdi kızının mis kokusunun tadını çıkar.sanada çok geçmişler olsun ayrıntıları en kısa zamanda bekliyoruz tabi ilerleyen zamanlarda da fotoğraf :):)

cnm benim oluyo böle benim yengemde de oldu bu gaz sorunu ama seni biraz fazla zorlamış bebeşin kucağında ya gerisi önemli değil..sağlıklı olun sorun yok..inş dr iyi haberlerle dönersin..bebişlerimz teker teker doğuyo çok güzel ya:)))

elfidacım prensesiniz mutlulukla sağlıkla büyüsün inşallahh

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

ROCHAK

asbelove:214

rimel_84:100

xNeharx:100

Elfida:100

savaş5482:530

kiraztepe:300

rmzeynep:250

KALAN 2850

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duamiza amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasip etsin inşallah.AMİN

vaayyyy tamamdır yazdım bunu bir kenara zamanı geldiğinde evde stok yapmalıyım
buarada asbem banada 250 yaz canım cuma vakti okuyayım bol bol
Allah kabul etsin canımcım
Rabbim bebişlerini göbişine kondursun inşallahhhhhh
Kizlar sonuc negatif
canım benimmm Rabbim tez zamanda göndersin inşallahhh miniğini inşallahhhh rochaktan sonra sana da tefriciye okuyalım ister misin?
maaşallah prensese de annesine deeee
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat etsin inşallah canımcım

Asbecim cnm isterim tabi ben kimseye okumuyorum diye istemekten utandim tatlim eger icinizden geciyorsa isterim.Allah razi olsun..telde aradim test icin sormadim bile sayisal olarak sonuc kac diye negatif diyince tesekkr edip kapadim persembe dr a randevu aldim adetin 4.gunu cunku..bakalim hayirlisi

okuruz canım niye okumayalım aşk olsun
hadi bakalım inşallah perşembe güzel haberler alır gelirsin kuzum benimmmmm bekliyorum güzel haberlerini

elfida canim hayirli olsun saglikla buyt ins. bebegini.adiji ne koydunuz
sut
sorunu benimde cardi ilk baslarda yeni ywni grliyor sutum sende biraz aabirla ugras pes etme

elfida canim hayirli olsun saglikla buyt ins. bebegini.adiji ne koydunuz
sut
sorunu benimde cardi ilk baslarda yeni ywni grliyor sutum sende biraz aabirla ugras pes etme

Sağol canım.sutum azda olsa var çok şükür.göğüs uclarim yara ve çatlak oldu çok acı ceksemde onu emzirmek beni ne kadar mutlu ediyor.ilk zamanlar çok daha acı vericiydi suan biraz daha iyim hamdolsun.kızımın ismini miray koyduk.sen nasılsın?dikişlerin ne durumda?oglusun nasıl?

herkese merhaba yarın yumurta toplama işlemi yapılacak çok heyecanlıyım, inşallah herşey yolunda gider

okuruz canım niye okumayalım aşk olsun
hadi bakalım inşallah perşembe güzel haberler alır gelirsin kuzum benimmmmm bekliyorum güzel haberlerini

Inss guzelimm ins Rabbimin izniyle olacak ins..tatlim bu arada preseed diye bi urun varmis okudum yorumlari kullanip hamile kalan cok kisi olmuss bilgin var mi tatlim

herkese merhaba yarın yumurta toplama işlemi yapılacak çok heyecanlıyım, inşallah herşey yolunda gider
canım dualarımız seninle inşallah herşey gönlünce olur Rabbim yar ve yardımcın olsun
Inss guzelimm ins Rabbimin izniyle olacak ins..tatlim bu arada preseed diye bi urun varmis okudum yorumlari kullanip hamile kalan cok kisi olmuss bilgin var mi tatlim
valla duydum canım kullananları da okudum hatta topic bile açılmış kk da bu konu üzerine ama aylarca kullanıp etkisini görmeyenlerde var gerçi onların bi şekilde sorunları var sizin sorununuz yok belki işe yarayabilir ama bizimde sorunumuz olduğu için ben kullanmaya cesaret edemedim açıkçası

Himm anladim cnm bugun aktara gittim keci boynuzu incir corek otu aldim dogal yollardn basliyalim :)) ins gelick nazli bebisim

inşallahh canım hakkında hayırlısı olsun yumurtaların bebiş olsun inşallah müjdelerini en kısa zamanda bekliyoruz

Himm anladim cnm bugun aktara gittim keci boynuzu incir corek otu aldim dogal yollardn basliyalim :)) ins gelick nazli bebisim

aybikem soğan suyunuda tavsiye ederim ben iki ay kullandım gerçekten içini temizliyor hamileliğimdede etkisi olmuştur muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…