Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

ROCHAK

asbelove:214

rimel_84:100

xNeharx:100

Elfida:100

savaş5482:530

KALAN 3400

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duamiza amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasip etsin inşallah.AMİN

merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik
asbem tebrik ederim bebişlerimiz ikizmiş çok sevindim senin adına :nazar::nazar::nazar:

scorpim evet canım eşim ameliyat olacak.cuma günü memleketine gitcez, orda ikimize de bakan olur diye.:KK43:

Cnm asbecim masallah Allah gonlune gore verdi Rabbim buyuksn
Tatlim zeynebim sagol tatlm ins guzel haberler veririm
Elfidacgim da tez zamanda kavusur bebisine inss

inşallah canım inşalllahhhhh şafak saymaya başlayalım şimdiden :)

Zeynepcim henüz dogurmadim evet.40+1 olduk ama kızımın gelmeye niyeti yok.yarın dr.kontrolümüz var artık suni sancı yada sezaryana karar vereceğiz.hep normal doğum istemiştim ama hayırlısı belkide sezaryan olmam.yarin belli olacak gene yazarım.inşallah bu gece sancim gelir diye dua ediyorum ama bir yandanda hayırlısı olsun diyorum.beklemek zormus.senin ve diğer hamile arkadaşlarimin belirtileri vaktinde gelir inşallah benim gibi beklemez.bu arada karnimin küçüldüğü hissediyorum aşağıya iniyor sanırım ondan

canım sanırım ameliyatın bugün inşallah hayırlı haberlerle gelirsin ikinizede bol bol sağlık diliyorum ve heycanla gelişini bekliyorum :)

bende şimdi doktordan geldim başı önde diyordum ya doktor ultrasona göre değerlendirmiyoruz adet gününe göre hesaplıyoruz dedi ayrıca iznede 10 güncük çıkıcakmış çok rahatladım bir dahaki kontrolumuz 2 hafta sonra ayrıca çatımada bakıcakmış :KK43: şimdilik herşey yolunda bebişte 1967 gram biraz ufak ama olsun doğurması kolay olur :):) bugün hurma yemeyede başladım hadi hayırlısı bizden haberler bunlar oğluşumun ismide büyük ihtimal ayaz olucak teyzeleri :):) öpüyorum herkesi

scorpim evet canım eşim ameliyat olacak.cuma günü memleketine gitcez, orda ikimize de bakan olur diye.:KK43:

tatlım cok gecmıs olsun....tez zamanda saglıgına kavusur ınss...rabbım korusun sızı..üzme kendını cnmm Allahın ıznıyle gececek..

inşallah canım inşalllahhhhh şafak saymaya başlayalım şimdiden :)

canım sanırım ameliyatın bugün inşallah hayırlı haberlerle gelirsin ikinizede bol bol sağlık diliyorum ve heycanla gelişini bekliyorum :)

sagol tatlımmm bnmmm

bebegınee masallah cnm bnm tez zamanda kavusrsn ınss Rabbım kolay dogumlar nasıp etsın.. 33 hafta olmus masallahh

bende şimdi doktordan geldim başı önde diyordum ya doktor ultrasona göre değerlendirmiyoruz adet gününe göre hesaplıyoruz dedi ayrıca iznede 10 güncük çıkıcakmış çok rahatladım bir dahaki kontrolumuz 2 hafta sonra ayrıca çatımada bakıcakmış :KK43: şimdilik herşey yolunda bebişte 1967 gram biraz ufak ama olsun doğurması kolay olur :):) bugün hurma yemeyede başladım hadi hayırlısı bizden haberler bunlar oğluşumun ismide büyük ihtimal ayaz olucak teyzeleri :):) öpüyorum herkesi

oyy maşallah canım büyümüş abi olmuş ayaz.Hurmada şifa olsun inşallah

sagol tatlımmm bnmmm

bebegınee masallah cnm bnm tez zamanda kavusrsn ınss Rabbım kolay dogumlar nasıp etsın.. 33 hafta olmus masallahh

aminnn aminnn inşallah canım sende tez zamanda inşallah kavuşursun bebişine inat ettim hamiş görcem seni :):)

oyy maşallah canım büyümüş abi olmuş ayaz.Hurmada şifa olsun inşallah

evet canım hatta oğuzhan kardeşciğine futbol öğretcek :KK70::KK70: inşallah canım hurmanın çok faydası var diyorlar görelim bakalım :KK70::KK70:

aminnn aminnn inşallah canım sende tez zamanda inşallah kavuşursun bebişine inat ettim hamiş görcem seni :):)

evet canım hatta oğuzhan kardeşciğine futbol öğretcek :KK70::KK70: inşallah canım hurmanın çok faydası var diyorlar görelim bakalım :KK70::KK70:

cnm benımmm yaaaaa bende ınat ettım ayaza bır arkadas dogurucam :))))

ınss güzel haberler verırm...tatlım sence yarın test yapsammı cıkar mı

inşallah zeynom merakla bekleniyor ayaz paşamız :) muhteşem yüzyılda vardı dimi ayaz paşa güzel isim valla ben çok beğendim çok karizmatik.Evet hurma doğuma faydalıymış bende çok okudum inşallah hayırlısıyla normal yolldan gelir bebişlerimiz

inşallah zeynom merakla bekleniyor ayaz paşamız :) muhteşem yüzyılda vardı dimi ayaz paşa güzel isim valla ben çok beğendim çok karizmatik.Evet hurma doğuma faydalıymış bende çok okudum inşallah hayırlısıyla normal yolldan gelir bebişlerimiz

:KK70::KK70: aslında sülüman koycaktım ama hürreme kızgınım :):):) tuna ile ayaz arasındaydık sanırım ayazda karar kıldık ama içimde kaldı kısmet olurda ikinci bir çocuğum olursa ve erkek olursa ismi tuna olucak :KK70::KK70:::KK70: valla canım inşallah normal olur tüm hazırlıklarımız o yönde bakalım:) 2 hafta sonrada şu çatımızı görelim kaç artı kaçmış :):):)

X