hayirlisiolsun canim ins.sormasi ayip amacati mmuayenesini nSl yapiyorlar yaa alttan muayene mi
haklısınn cnmm yaa neharcımda öyle dıodu ınssssss cnm
günaydın şekerlerrrrr nasılsınız bugünnnn
gunaydin tatli hatunlar
aybike ne yapti acaba varmi gelen giden
su kelimesini duymasın dün misafir gelcek diye izin vermediydim bakalım bugün ne zaman isteyecek
bitti vallahi cnm yeter bu sene bu kadar .senin mazeretin var bu sene
geçen ipek bu evi yıkalım havuzlu eve taşınalım diyor iyimi
şu anda ipek ne diyor biliyormusun anne misafirler gidince hani küveti doldurcaktın.....tv de denizi gördü sanırım...
Savascim hala gelen giden yokk arada bir sicak basio o kadrr..
olsun canım, ipeksu kızın için hergün bi küvet kampanyası başlatırız, ankaraya geldıgın bı gunde ben ustlenırım hatta :))) kesın su ile ilgili bi spor yapmalı, çok keyıf alıyo yavrucuk :)))
aybikemm inşaallah bebiştendir canım, hemen peşinden de fatma, hemmen arkasından rochak.. ohh bayram ederiz :)
Inss rimelim insss topik bayram yerine döner
ah cnm yaşı azıcık büyük olsa hemen havuza göndercem yüzme kursuna da almıyolar henüz.
amiin inşaallah canım benım..
kaç yaş başlangıç? bizde hep hayal kuruoduk eşimle yüzmeye gondeririz bebekken filan diye.. bu arada yemek oylaman bayramdan sonra ne zamana kadar kuzum, geç kalmıyım tatıle gıdebılırız olmassa orda bı yerde ınternet bulurum yıne de oylarım .. walla sana gelesım geldi o yemekleri görünce
kızlar size bişey anlatayım da gülün
dün iftara gittik evin önüne gelince eşime dedim ki hiç de hazırlık yok gibi eminmisin bugün olduğuna(balkonda yapıyoruz hep iftarı hiç ışık ses yok)oda evet eminim bugün dedi.kapıyı çaldık bayan açtı şok tabieşide geldi oda gülüyor adam eşine çarşamba demiş ısrarla ama günlerden salı tabi ama eşimle salı diye anlaşmışlar.neyse onlarda çok yakın oturan başka bir abimize gideceklermiş (eşimde çok iyi tanıyor ondan sorun olmadı.)bizde onlarla beraber takıldık.nasıl mahcup oldular ama ben içimden gülerim hep aklıma gelir ya yanlış anlaşıldıysa biz gideceğimiz zamanda bize gelecekleri zamanda....sonunda başımıza geldi.neyse cumaya sözleştik ben gerek yok desemde kadın ısrar etti.
cnm en erken 5 bazı yerler 6 hatta yaş grubunda ....ama bayramdan sonra havuza götürcem kuzumu çok istiyor şöyle kaydıraklı biryer bulursam süper olcak.
cnm gel sen bursa ya sanada hazırlarım mamalar ne olcak....nasılsa bursa yabancı yer değil
walla bende bu hafta günleri şaşırdım da sizinki bomba olmuş ,aç kalmayın da .. yoksa ramazan ramanazan benım gıbı acıkınca şekeri yerlerde sürünen biri için kavga sebebiydi :))
inşallah canım benim görümcemde evlenınce oraya yerleşti, en kötü onları ziyarete geldiğimde sana da gelicem kısmetse.. biz ataevlerde oturuoduk öğrenciyken benım evde aquaparka bakıodu.. kırmızı pub wardı o zaman yeni açılmıstı hala duruosa o köşeden aşağı inince turakent sitesinin ordaydı, yok kırmızı kapandıysa şöyle tarıf edeyım fsm bulvarının altındakı caddeden ilk sokağa aşagı ınıce diyim törekent sitesiyle turakent sitesiin arasındaki sokak.. havuz boyu 1.40.. aquaparklı çocuk havuzuda war ama ipeksu yu kesmez sanırım :))
rımelcim yakın sayılırız.aquparkta iyiymiş ya kesmezmi kız küvete talim yapıyor çok derine giremez zaten korkar bugün resimlerine baktık güzel gözüküyor.
sen kaç yılında burdaydın bilmiyorumda ataevlerden üniversiteye giden otobüsler bizim ön caddeden geçiyor 46 no.izmir yoluna çıkmadan sağda kalıyor metro grosmarketin arkasındaki tarlalar şimdi mahalle oldu
29 eylül 2007 ye kadar ordaydım canım, metroyu hatırlıorum bizim otobüs yanlı hatırlamıosam b45 ti :)) ama izmir yolundan geçerken metro marketın yanından gecerdık, walla anılarım canlandı :) büyüdü demek oralar.. güzel günlerdi :)) sen götür ipeksu yu canım biz o yaşta bayılırdık :)) o coşar , beraber kaydıraklara da binerseniz zevkten dört köşe olur fıstık :))
inşallah ragindacım bende normal doğumu çok istiyorum ama bir okadarda korkuyorum.sancı nasıl birşey kime sorsam herkes farklı birşey söylüyor..sen nasılsın?bebişle alışabildiniz mi birbirinize?