Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

baya değişik gelir sana ozaman bu mahalleden eser yoktu ozamanlar.

Aybike ne zaman test yapcan kız nasıl sabrediyorsun.....

Cnm aslinda istiyorum ama ne bileyim tek cizgi gormek...cnm yarina kadr gelmzse inss test alabilirsem yapicamm bakalimm atesler basio beni

cnm sancı belden kasıklara arkadan yanlara doğru belli aralıklarla gelen birşeydi bende.
6-7 dkda bir geldi sonra düştü dakikalar.
adet sancısının bel ve kasığa aynı anda dvurduğunu düşün.
korkacak birşey yok.kendini kasma olumlu düşün sancılar gelince çömelip kalk bacaklarını açarak.yürü o anlarda.yatarak bekleme sancıları.
derin derin nefes al ver Allahın izniyle bir çırpıda olup bitecek inş. :KK16:
biz iyiyiz cnm,birbirimizin dilinden anlamaya çalışıyoruz teyzesi =)
sarılığımız var biraz onuda atlatırız inş. :KK16:
Masallah dilaramiza cnmm olur sarilik atlatir inss bebisn

bu arada bugün evlilik yıldönümüm.. evleneli tam 4 yıl olmuş..minnak kızımla 4.yılımızı kutlaycz çok mutluyum...

inş tez zamnda..naptın test yapcm demişsn okudm yukarda inş bugün güzel haberler alırım bak yıldönümümde çok güzel olur valla:KK1::KK1:
Cnm bugun alip yapayim dedim amaa sabah ilk idrarla yapilmazsa cikar mi tabi gelmezse kirmizilar..

gunaydin kizlarrr

zerbas nice mutlu semeler kutlayin ims.40.yilinizi gormeyide nasip etsin mwvlam

aybike var mi gelen giden test nazaman yapacaksin

Cnm bugun alip yapayim dedim amaa sabah ilk idrarla yapilmazsa cikar mi tabi gelmezse kirmizilar..

sabah ilk idrar tam sonuç verir..fakat ben idrar testini gün içinde yapmıştm hemen çıkmıştı..günün geçmişse çıkar yani..inş minnakın gelmiştir

gunaydin kizlarrr

zerbas nice mutlu semeler kutlayin ims.40.yilinizi gormeyide nasip etsin mwvlam

aybike var mi gelen giden test nazaman yapacaksin

saol savaş herkese mevla eşiyle çocuklrıyla bir ömür yaşamayı nasip etsn..

sabah ilk idrar tam sonuç verir..fakat ben idrar testini gün içinde yapmıştm hemen çıkmıştı..günün geçmişse çıkar yani..inş minnakın gelmiştir

saol savaş herkese mevla eşiyle çocuklrıyla bir ömür yaşamayı nasip etsn..

Cnm simdi baktim da leke gordum galiba kirmizilar gelecek herseyde var bi hayir..

günaydın kızlar ....
zerbas nice mutlu yıllara cnm seneye bebişiniz kucağınızda kutlarsınız....

kızlar size bişey anlatayım da gülün :KK1::KK1::KK1:
dün iftara gittik evin önüne gelince eşime dedim ki hiç de hazırlık yok gibi eminmisin bugün olduğuna(balkonda yapıyoruz hep iftarı hiç ışık ses yok)oda evet eminim bugün dedi.kapıyı çaldık bayan açtı şok tabi :KK53::KK53::KK53:eşide geldi oda gülüyor adam eşine çarşamba demiş ısrarla ama günlerden salı tabi ama eşimle salı diye anlaşmışlar.neyse onlarda çok yakın oturan başka bir abimize gideceklermiş (eşimde çok iyi tanıyor ondan sorun olmadı.)bizde onlarla beraber takıldık.nasıl mahcup oldular ama ben içimden gülerim :KK1::KK1::KK1:hep aklıma gelir ya yanlış anlaşıldıysa biz gideceğimiz zamanda bize gelecekleri zamanda....sonunda başımıza geldi.neyse cumaya sözleştik ben gerek yok desemde kadın ısrar etti.
ay ne güldüm kızzz Allahtan yakın bir tanıdığınızmışta problem olmamış gerisin geriye dönmek vardı birde:KK1:
bu arada bugün evlilik yıldönümüm.. evleneli tam 4 yıl olmuş..minnak kızımla 4.yılımızı kutlaycz çok mutluyum...
ayy maaşallahh Rabbim huzurlu sağlıklı ve bol bebişli yıllar nasip etsinnnn
ayyy hadi sabırsızlıkla bekliyorum canımmmmm:KK52:
günaydın kızlar ....
zerbas nice mutlu yıllara cnm seneye bebişiniz kucağınızda kutlarsınız....
gerçi akşam oluyor ama günaydınnn:KK1:

çok şükür canımcım sen nasılsınnn bakalım bugün havalardasındır herhalde:KK52:

çok şükür bende iyiym..4.yılımız bitti minnakım geldi şükür..biliyosn azçok yaşadıklarımı.. çocuğunuz nedn yok nedn yapmıysnz soruları uçup gitti herkes sus pus..ben mutlu olmayaym da kim olsun...dr randevn nezamn

X