Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihilükadü, ve tenfericü bihilkürabü, ve tükdâ bihilhavâicü, ve tünâlü bihirregâibü, ve hüsnülhavâtimi, ve yüsteskalğamâmü bivechihil kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâlûmin lek.
"Allâhım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."
ROCHAK
asbelove:144
rimel_84:100
xNeharx:100
KALAN 4100
Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasip etsin inşallah.AMİN
oyy ne güzeeeell.biz de iyiyiz teyzesi bol bol tekme yiyorum oğluşum topçu olcak heraldebenim doğum allahın izniyle kasım, ama belli olmaz aynı ayda da olur belki
öcüüüüüüüüüüüüüüüüüüü hahaaaahahahaha kızın benim olacak binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı:) kaynanayım beeeeeeennnnnnn
günaydın kızlar...bu ara kimse konuya uğramamış acaba nerdeler....nerlerde konuşuyorlar ...
Günaydınn :)
az önce dr.dan geldik minik kızımız 3,5 kilo olmuş.doktor amcamız normal doğum yapabilirsin dedi.herşey yolunda çok şükür
az önce dr.dan geldik minik kızımız 3,5 kilo olmuş.doktor amcamız normal doğum yapabilirsin dedi.herşey yolunda çok şükür
Aybike test yapmadın mı kuzum nerelerdesin....
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihilükadü, ve tenfericü bihilkürabü, ve tükdâ bihilhavâicü, ve tünâlü bihirregâibü, ve hüsnülhavâtimi, ve yüsteskalğamâmü bivechihil kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâlûmin lek.
"Allâhım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."
ROCHAK
asbelove:144
rimel_84:100
xNeharx:100
Elfida:100
KALAN 4000
Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasip etsin inşallah.AMİN
maşallah kızına haftasını beklerse 4 kilo olur heralde....hadi bakalım sendede başladı geri sayım ....
ohh maşallah kuzucuguna elfida, heran gelebilir o zaman minik prenses :)
elfida mas.cnim prensesine.saglikla gelsin ins.melegin.heyecan durumlarin nasil basladi mi:18:
amin canım benim aminnnnn haftaya nasip ederse Rabbim kalp atışlarını duyacağız inşallahhh dualarını esirgemeay cnm oğlunu hissediyosn ne güzel..ben çok heyecanlanıyrm benimde tekme yememe az kaldı. doğru ben senle aynı ayda doğurcz zannediyordm.
zeyneppppppppppppppppppp benim kızım olck diye canım çıktı ayarca sen nasıl böle şeyler yapcn kızıma(((( artı benim kızımz talip olan oğlunu bana vereck ona göre haberin olsun:)))))
asbemmmmmmmmmm nasılsın eşim tez yazdığı için pc bende olmuyo giremiyorm bazı günler...daha yeni cnm gebeliğin 6. haftamda dr bana yeni bir oluşum var demişti düşün bende ultrasyonda baktım kese vardı kenarda bir noktadn ufak belli belirsz bir şey vardı düşün yani..bir hafta sonra görünür olaya başlamıştı..sağlıklı evlatlr versn bize mevla gerisi boş..
rimel nasıl bilen var mı? alpinnn doğurmuş kızın huzur ve mutluluk getirsn fıstk sana..
maaşallah canımmm kocaman olmuş bizim kısçeeeeeGünaydınn :)
ayyy aklım Aybike de yaaa girmedi de 2gündür meraklardayım Rabbim güzel haberlerle gelmesini nasip etsinnnnnninşallah bugünde aybikeden güzel sonuç alırız , fatmaipek, ipek kız napıyo bugünkü su keyfını gercekleştirdi mi maviş :)
asbe 130 da bana yaz okudukca eklettirecegim.cok sik wc ye cikiyorum pek abdest tutamiyorumda
inşallah bugünde aybikeden güzel sonuç alırız , fatmaipek, ipek kız napıyo bugünkü su keyfını gercekleştirdi mi maviş :)
su kelimesini duymasın dün misafir gelcek diye izin vermediydim bakalım bugün ne zaman isteyecek
bu zamana kadar dayanabildi mi fatmam tebrik ediyorum ipek kızı
e bu sıcakta kıza da hak vermek lazım annesiii
nasılsın bakalım bugün canım
misafir faslını bitirdin şükürben bi tane bile ağırlayamadım
bitti vallahi cnm yeter bu sene bu kadar .senin mazeretin var bu sene
geçen ipek bu evi yıkalım havuzlu eve taşınalım diyor iyimi
şu anda ipek ne diyor biliyormusun anne misafirler gidince hani küveti doldurcaktın.....tv de denizi gördü sanırım...
ama mazeretimi kimse bilmiyor iyi mi
hadi yaa kız haklı her eve bir havuz lazımmmm
kesin suyu hatırlatacak bişey gördüüü ay çok seviyorum ben ipek kızı yaaaa pardon ipek su kızınııı