Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

boşver cnm bilmesinler bir süre kalp atışalrını duyda....
allah sanada güzel akıllı bir kız yada yakışıklı akıllı bir oğluş nasip etsin ....yada.....ikisinden de

evet canım aynen öyle haftaya Allahımın izniyle kalp atışlarını duyarsak söylemeyi düşünüyoruz bayramda:KK16:
ay aminnnnnn ağzından bal damlıyor ballll:KK52::KK52::KK52:

Kizlar merhaba giremiyordum 2 gundur kizlar annemlerin yanindaydim internet yoktu ...merak etmissnz sagolun gelen yok hala..gelmez insss...ama dun cok adet sancisi cektim olcm sandmm gelmezlerse yaparm..
Dualarinizi eksik etmeyin hamislerrr..
Ümidimi hic kaybetmiyorum geleceksede vardir bir hayir..
Asbecim dra gidecektn ne oldu merak ediyordm bnde fatmacim yemekler müthis gözüküyor

Kizlar merhaba giremiyordum 2 gundur kizlar annemlerin yanindaydim internet yoktu ...merak etmissnz sagolun gelen yok hala..gelmez insss...ama dun cok adet sancisi cektim olcm sandmm gelmezlerse yaparm..
Dualarinizi eksik etmeyin hamislerrr..
Ümidimi hic kaybetmiyorum geleceksede vardir bir hayir..
Asbecim dra gidecektn ne oldu merak ediyordm bnde fatmacim yemekler müthis gözüküyor

canımmm bugünde gelmezse yarın sabah yap testini çıkar muhakkak dualarımız seninle ay çok heyecanlıııı
biz iyiyiz teyzesi herşey yolunda çok şükür inşallah bebişin seninledir de birlikte büyütürüz göbişleri:KK52::KK52:

canımmm bugünde gelmezse yarın sabah yap testini çıkar muhakkak dualarımız seninle ay çok heyecanlıııı
biz iyiyiz teyzesi herşey yolunda çok şükür inşallah bebişin seninledir de birlikte büyütürüz göbişleri:KK52::KK52:

Cnm insss ama yarinda gelmezse persembe gunu yaaparim test tatlm gecen defa biliyosun 1 gun gecikti yaptim 2 saat sonra adet oldum..bu ay cok calisma olmadi o yüzden cok fazla heyecanlanmiyorum Rabbim ne zmn isterse olck..inss cnmm birbirimize destek olurduk

geçenki muaynede dr.7-8 ağustos gibi olabilir demişti.ama bugün erken doğum gözükmüyor dedi ondan dolayı ve normal doğuma elverişlisin dediği için heyecanım biraz azaldı rahatladım.hep olumlu düşünmeye çalışıyorum normalde çok panik biriyim ama şuan rahatım kendime şaşırıyorum aslında:))nst ye de ilk defa bağlandım karnım aç olduğu için bebeğin hareketleri çok ii çıkmadı 7'sinde gel tekrar bakıcaz dedi yoksa 15'inde kontrole çağırmıştı.bakalım vakti ne zamansa ozaman gelsin inşallah.savaş bu arada çatı muaynesi yapıldı korkulacak birşey değil:KK34:

hayirlisiolsun canim ins.sormasi ayip amacati mmuayenesini nSl yapiyorlar yaa alttan muayene mi

Cnm insss ama yarinda gelmezse persembe gunu yaaparim test tatlm gecen defa biliyosun 1 gun gecikti yaptim 2 saat sonra adet oldum..bu ay cok calisma olmadi o yüzden cok fazla heyecanlanmiyorum Rabbim ne zmn isterse olck..inss cnmm birbirimize destek olurduk
hadi inşallah canım benim bu sefer gelmez hayırlısıyla senden de çok çok güzel haberler alcazzzzz:KK52::KK52:
Masallah cnmm nazar degmesin ikiz ihtimaline ne oldu...
daha belli etmedi canım varsa da haftaya kesinleşir sanırım varsa da:KK16:

hadi inşallah canım benim bu sefer gelmez hayırlısıyla senden de çok çok güzel haberler alcazzzzz:KK52::KK52:

daha belli etmedi canım varsa da haftaya kesinleşir sanırım varsa da:KK16:

ıınsss tatlımm yaa bakalımm ...

hayırlısı artık cnmm cok şükür bebegın senınnlee ıkız tek hıc farktmzz...bır kzın olck gıbı gelıo bana :))

oldu canım biraz acaip uyudum göğüs uçlarım acımaya başladı ve kasıklarımda batmalar oldu onun dışında pek bişey olmadı
sende bişey var mı

hayır cnm kasıklarıma ara ara gıren adet sancısı var bu zaten her ay olur...ay ümitlenecek bısey yok cnmm yıne olmadı sanrmm...

hayır cnm kasıklarıma ara ara gıren adet sancısı var bu zaten her ay olur...ay ümitlenecek bısey yok cnmm yıne olmadı sanrmm...

canım benim öyle düşünme geçen hamileliğimde hiçbir belirtim yoktu ama hastalanmadım meğerse bebiş varmış sen şimdi stres yapma kendi haline bırak bakalım inşallahhh bebişin seninledir:KK16::KK16:

canım benim öyle düşünme geçen hamileliğimde hiçbir belirtim yoktu ama hastalanmadım meğerse bebiş varmış sen şimdi stres yapma kendi haline bırak bakalım inşallahhh bebişin seninledir:KK16::KK16:

haklısınn cnmm yaa neharcımda öyle dıodu ınssssss cnm

X