Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

sana atarım resmını yenı resım koymuyorumm ya nazar falan işte eşim kızıyo
eşim ilişik kesmeye gidio biz oradaydıkya bnm sonuclar 5 agustosta acıklanacak oda bnm yerım bellı olunca kendı ilişiğini kesecek
o yuzden beklemedeyizz izin bitti rapor aldı oda bitti 45 gundur biizmle ALLAHTAN oğlumuz erken dogdu da onunla wakıt gecırdı (

asbe sıkma kuzucukları cnm regli olamayınca insan nasıl şişiyor seninde normal ağrın olmasıda normal çok abartı olmadığı sürece rahim gerliyormuş kese büyüdükçe

anladım cnm bizimki benden meraklı face resim koymaya .inşallah iyi bir okula istediğin yere tayinin çıkar bayramdan önce açıklancak demekki.

öyle mi diosun topiğin müneccimiiiiiiii
maaşallah suphanallah bende istiyorum resimmmmmmmm
asbe sıkma kuzucukları cnm regli olamayınca insan nasıl şişiyor seninde normal ağrın olmasıda normal çok abartı olmadığı sürece rahim gerliyormuş kese büyüdükçe
pantolonun düğmesi açık dolaşıyorum zaten hop diye düşcek kalçam ortada
acaip yaa kocaman bir göbeğim var kardeşim dalga geçiyor daha şimdiden böyleyse 9ayı düşünemiyorum diye

hamileliğin en iyi tarafı göbeğini saklamak zorunda kalmaman

haydeee git gez bacımm doğal doğal beslen de gel bakalım büyüt minnoşuuu

valla öyle keçimizde var misss gibi süt yoğurt varmı istediğiz birşey :):):)

Zeynep maşallah diyeyim sana

asıl ben diyeyim hangi resmi beğeniceğimi şaşırdım :):) ayrıca meşhur ipek kızımızda melek gibiymiş mübarek maaşşallah tütütüüüüü:)

teşekkürederiz teyzesi melek görünümlü cadı bir kızım var sabahtan beri suya gircem diye başımın etini yiyor hergün küvetmi dolar ayol 4-5 banyoluk su harcıyor

teşekkürederiz teyzesi melek görünümlü cadı bir kızım var sabahtan beri suya gircem diye başımın etini yiyor hergün küvetmi dolar ayol 4-5 banyoluk su harcıyor

:):):)) pek keyifciyiz desene valla insanın söyleyince bile bir giresi geliyor helede bu sıcaklarda :):) eninde sonunda o küvet dolacak bence hiç başını ağrıtma hahahah :):):)::)

hamileliğin en iyi tarafı göbeğini saklamak zorunda kalmaman
dimi dimi ama daha çok yeni kimse bilmiyorken ortaya çıkarmak biraz zor olsa gerek
seni istiossssss ohh mis gibi valla götürrr

elif kızının adı ezgi sare mi olacak sare benimde favorim çok beğenirim.şekerleri kendinmi yapıyorsun hazırmı aldın.....

evet canım ezgi sare olacak.şekerleri de hazır aldım gittigidiyordan

teşekkürler canım

linkleri bekliyoruz canım başarılar.

çok güzelmiş şekerler maşallah canım sağlıkla kucağına al inş.Ezgi Sare yi.

Canım en iyisini yapıyorsun bu havalarda buralarda durulmuyor yemyeşil mis gibi dinlenirsin.

Misycim Allah kavuştursun eşinle az bir gurbetliğiniz kalmış yakışıklının resmini bende istiyorum bilgin olsun

oh maşallah büyüttün oğlanı darısı başımızaamin canım sağolasın

yine eşimin köyüne gidiyoruz bulgaristana büyük ihtimal bayrama kadar yokum bayramda kalıcazmı belli değil daha facede ekliyorum şimdi :):)

daha yeni gelmedin mi zeynep ordan :)ben 6. ayımdayken düğün vardı yol uzak diye gitmedim sendeki iyi cesaret maşallah.güle güle git güle güle gel.iyi yolculuklarr

değer bugün itibariyle 773 oldu şükürler olsun bu takip işi cok zormuş ya neyse salı günü gitcem vajinal bakcak galıba keseyi görürüz dedi
sorma dr gıcık oldm
sağol canım
amin canım
inşallah
gitmem kız nereye gideyim ama keramet gitmekte mi merak ettim doğrusu
aslında durum şu buraya girdikçe bebek işini daha fazla kafaya takmaya başlamıştım biraz ara verince kafa toparlandı
gümüş gözün aydın canım.sende pıhtılıydın demi benim gibi.sadece corasprin mi kullanıyorsun iğne kullanmıyor musun?
iğne şimdilik kullanmıyorum kullanmayıda düşünmüyorum aslında çünkü 2 kere iğne kullandım ama yinede olmadı genetık uzmanıyla görüştm mthfr heretezigotlarda aspirin bile önlem için verilebilir dedi günde 3 tane folık asit ç yeterlı dedi hatta bi akrabamızda bu şekilde doğurmak üzere bende aspirini önlem için içiyorum haftaya ctesi perinatologda randevumuz var yanı alıcaz randevu o ne derse onu yapıcam ama iğne kullanmakda istemıyorum
sen kaçlık kullanıyosun :26:

dimi dimi ama daha çok yeni kimse bilmiyorken ortaya çıkarmak biraz zor olsa gerek

seni istiossssss ohh mis gibi valla götürrr

hepinize oksijen getiriyim ben en iyisi

Canım en iyisini yapıyorsun bu havalarda buralarda durulmuyor yemyeşil mis gibi dinlenirsin.

aynen öyle valla buraya gelince insan bocalıyor zaten orda hep kırda bayırda hem yürüyüşde yaparım burda evden dışarı çıkasım gelmiyor

yeni geldik canım eşimin işleri müsade etse tüm yazı orda geçiricezde işte anca bir hafta valla bende tedirginim aslında ama mola vere vere gidicez artık

Canim ben 0, 4luk kullaniyorumama benim mthrleri2si ve faktor leiden sorunlu proteins düşük. Coraspirinde kullandim ama doktor 25.haftada corasprini kesti igne ile devam ediyorum

Zeynep maşallah diyeyim sana

yaaa fatmadan bakıp ekleyecektim seni faceden 2 tane zeynep var bilemedim hangisi olduğunu:26::26:gerçi birtane tamin ettiğim vardı ama emin olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…