zeyno nasılsın kasık ağrıların geçtimi canım?
kesecikler mi diyorsun hadi bakalım hayırlısı ay çok az kaldı p.tesiyeee düşünmesi bile heyecanlanmama yetiyor
evet az kaldo galiba birde su son zamanlarda nezle olmasaydim.hapsuruk bas agrsi burn akintisi goz akintisi ates hararet halsizlik ne ararsan var.hapsurrken dogurcam herhalde cocugu
gozun aydin canim cok sevindim hersey guzel olacak onsallah icini ferah tut
Maalesef bakıyorum asbem..artık benim de "tuzum kuru" diyebilirsin. ben beklerim nolcak ki ..? zaten beklemişim bunca yıldır . şunun şurasında 16. senemi doldurmama 10 günüm kalmış.. ömrüm ne kadar yeter şu içimin hallerine bilmiyorum da, ben beklerim ! yeter ki sizler beklemeyin.. snde beni neler yaşadığımı gözardı edip, diğer arkadaslara öncelik tanı .
eminim içlerinden , "iyi ki bizler o kadar beklemedik,. yada beklemeyiz" ..diyenler vardır..
belki sen kasıtlı olarak yazmamışsındır ama, o yazını gördüğümden beri nasıl içim cız etti bilemezsin..dün ne kadar ağladığımı da bilemezsin,.. yaşadığım onca şey gözümün önünden geçerken gözlerimin yanarak yaşlar akıttığını da bilemezsin...
eşim eve geldiğinde zor teskin etti beni..
hatırlıyor musun seni nasıl tebrik etmişdim..? içimin acıyan yanını bir yana bırakarakdan..inan halen daha acıyo..şurada biraz olsun gülümseyerekden sizlere yazmaya çalısıyorken, böyle gördüğüm için gerçekden kırıldım ve üzüldüm...
hani , " Allah sıralı ölüm versin" denilir ya.. maalesef bu da onun gibi, öyle olmuyo..
Allahım senin merhametine sığınıyorum...bana ve esime sabır üstü sabır,..birde dayanma gücü ver yarabbim..Amin..
(şu yazımda beni haksız bulan olabilir, yinede canları saolsun..)
kızlarrr biz geldik....
fırsat bulup yazabildim şükür
iyiyiz hamdolsun bugün kontrol vardı kızımda sarılık 11 çıktıemzirmeye devam inş. hastaneye yatmasına gerek kalmaz.
dua edin bize lütffennn
tek sıkıntımız bu olsun.
bugün topuk kanı verirken o ağladı ben ağladım ne zormuşş
Allah herkesin evladına sağlık versin onlarla imtihan etmesin bize.
günler hızla geçiyor 1 haftalık olduk bilee
uykusuz geceler tavan yaptı tabiii
darısı tüm isteyenlere
hepinizi çok özledim
benim minnak kızımla öpüyoruz hepinizi teyzeleriiiiii
kızlarrr biz geldik....
iyiyiz hamdolsun bugün kontrol vardı kızımda sarılık 11 çıktıemzirmeye devam inş. hastaneye yatmasına gerek kalmaz.
dua edin bize lütffennn
tek sıkıntımız bu olsun.
darısı tüm isteyenlere
hepinizi çok özledim
günaydın kızlar kimse gelmemiş daha.....haftanın son günü(ne farkediyorsa hergün evdeyim)
kk da yarışmaya katılmayı planlıyorum ramazan sofraları bakalım ne olcak yarın hazırlıycam akşamada fotolarını eklerim inşallah desteklerinizi bekliyorum
kızlar öncelıkle düzenı anlatıyım burda devlet hastanesinde dr odasında ultrason başka ultrason odasında ultrason başka detaylı bakılmak içn ultrason odasına yönelnediriyolar dr benıde yönlendirdi ultrason doktoru kese bozulmuş fln dedi kan sonucuyla beraber gttm imkansız kese görünmesi dedi değerin daha 385 dedi(253ten 385e cıkmış 1 günde) baktı kanama alanı bu dedi dr kese zannetmış dedi kendisi baktı detaylıca kanama alanı bu dedi rahatlattı değer arttığı sürece takıp etcez dedi bugün tekrar kan verdm değer 515 cıkmış kahve lekelerim dışında bi sorun yok oda aspirin kullandığım için oluyo muhtemelen yanı şükürler olsun sorunumuz yok progestan verdi onu içiyorum inş o lekelerde gececek
bende öyle istiyorum ama hayırlısı canımcım bu sabah sancım vardı Dr.a gittik herşey yolunda gözüküyor bir büyük kesemiz mevcut ama henüz kese olup olmadığına karar veremediğimiz ufak bir şey daha var p.tesi tekrar gideceğim muhtemelen belli olur herlhalde canım duaların gerçek mi oluyor necanımm çok teşekkür ederim geçti sayılır çok nadir böyle bir kramp geliyor geri gidiyor doktora gidince sorucam artık :):)
ben öyle diyorum canım dediğim gibi şartlamak istemiyorum ama öyle hissediyorum belkide öyle olmasını istediğim içindir :):)
hoşgeldiniz canımmmm maaşallah suphanallah Rabbim tez zamanda şifa versin canım benimmmkızlarrr biz geldik....
dua edin bize lütffennn
tek sıkıntımız bu olsun.
darısı tüm isteyenlere
hepinizi çok özledim
hadiiiii beklios linkleriniiiiigünaydın kızlar kimse gelmemiş daha.....haftanın son günü(ne farkediyorsa hergün evdeyim)
kk da yarışmaya katılmayı planlıyorum ramazan sofraları bakalım ne olcak yarın hazırlıycam akşamada fotolarını eklerim inşallah desteklerinizi bekliyorum
kıyamam canım benim inşallah tez zamanda iyileşirsin geçer biter dualarım seninleeelfida dr.agrilari dpgum sancisinabenzetti iste dikkatli olmam gerektigini soylemisti.rahmi rahaylatiyormus fitil verdi ama ben fitili almadim normalde ilac kullanmayi pek sevmem son ay sikarim disimi dedim amabakalim.
asbe hapsururken4-5 sefer pespese hapsuruyorum karnimi mi trtayim elimle agzimii sasiriyorum inaki.nirde gozum sulaniyor.hemen akiyor.ayyy doguma kadar gecer ina. yaa rahat olsun dogum
zeynep 2gundur ihlamur hic.aklima beile gelmedi hwmen kaynatayim dolapta olacakyi.
raginda saglikla.buyut ins kizceni
bende öyle istiyorum ama hayırlısı canımcım bu sabah sancım vardı Dr.a gittik herşey yolunda gözüküyor bir büyük kesemiz mevcut ama henüz kese olup olmadığına karar veremediğimiz ufak bir şey daha var p.tesi tekrar gideceğim muhtemelen belli olur herlhalde canım duaların gerçek mi oluyor ne
hoşgeldiniz canımmmm maaşallah suphanallah Rabbim tez zamanda şifa versin canım benimmm
Rabbim sizlere hayırlı saliha evlat etsin inşallahhh
hadiiiii beklios linkleriniiiii
kıyamam canım benim inşallah tez zamanda iyileşirsin geçer biter dualarım seninlee
amanınnnnn gerçektenmiinşallah oda kesedir gerçi belli olmaz tek yumurta olursa bir kesede iki embriyo da gözükebilir :):) değilsede zaten şükürler olsunki bir tane nazlımız var gözüküyor şimdilik nolur canım dikkat et kendine bu aralar zorlu hareketlerden kaçın mutlaka ben burada olamayacğım oyuzden bana olanları faceden yazarsan çok sevinirim burda sayfaları takip etmek zor olabilir birde aybikeciğimin haberi tabi 30 unda :) hepinize bol bol dua edicem özelliklede kadir gecesinde hepinizi çok seviyorum :)
ayyy çok güzeller eliiiiiifffffff isme de bayıldımmmmmelif kızının adı ezgi sare mi olacak sare benimde favorim çok beğenirim.şekerleri kendinmi yapıyorsun hazırmı aldın.....
hayırlısı canımcım bakalım p.tesi asıl aşılamamı yapan Dr.a gideceğim o zaman çıkar herhalde ortaya eğer bir kesemiz daha varsaamanınnnnn gerçektenmiinşallah oda kesedir gerçi belli olmaz tek yumurta olursa bir kesede iki embriyo da gözükebilir :):) değilsede zaten şükürler olsunki bir tane nazlımız var gözüküyor şimdilik nolur canım dikkat et kendine bu aralar zorlu hareketlerden kaçın mutlaka ben burada olamayacğım oyuzden bana olanları faceden yazarsan çok sevinirim burda sayfaları takip etmek zor olabilir birde aybikeciğimin haberi tabi 30 unda :) hepinize bol bol dua edicem özelliklede kadir gecesinde hepinizi çok seviyorum :)
hayırlısı canım Rabbim nasıl nasip ederseasbe geçmiş olsun cnm bebiş kendine yermi açıyorbakalım sürpriz kese gelecekmi
herkese hayırlı cumalar .....bende yine başağrısı kolum kalkmıyor sıcaktan akşama kadar nasıl vakit geçecek bilmiyorum...
Zeynep nereye gidiyorsun gezenti .....bayrama kadarmı yoksun...iyi yolculuklar dikkat et sende kendine bebişine.facede kimsin bakayım bende yoksun sen
herkeseee hayırlı gunlerr cumamız muberek ola..
bende oğlumla uğrasıyorum banyo yaptırdımm beyefendı ne zaman temız bez görse işiyo hafta bı paket gıttı yaa
38 gunluk oldu bugun ama 6 paket bez bıttıı :26::26::26:
aman yapsın 100 paket gitsin..
ragında topuk kanı alınırken bende cok ağladım gercekten cok zor..birde bizim ki ufaktı kan gelmedı 3 kere batırdı ıgneyı ebe
fatmacım linkini bekliyoruz
asbeecikk o keseden bi tane daha war iyi bakın deseydın
zeynepp gezmelere mı göturuyorsun oğluşunuuu
neharım baharımmmm senın oğlan napıo eşim bana top yut cocuk ıcerde sıkılmasın demişti
sawas we elfida hep kulagım sızde Rabbım sağlıkla kurtarsınnn
diğer hamiş arkadaslarıma kolaylıklar
haber bekleyenlere müjdelerrrrr olsunnnnnnnnn
bende köye gidiyorum yarın bayrama kadar yokum o yuzden sadece girip okurum telf zor oluo
eşim yarın erzuruma gidio :2::2::2:
babamız olmadan günler cok zor gececek ama bu son ayrılık inşAllahhh 20 gun sonra Samsunda olcazz