Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

zeyno nasılsın kasık ağrıların geçtimi canım?

canımm çok teşekkür ederim geçti sayılır çok nadir böyle bir kramp geliyor geri gidiyor doktora gidince sorucam artık :):)

kesecikler mi diyorsun hadi bakalım hayırlısı ay çok az kaldı p.tesiyeee düşünmesi bile heyecanlanmama yetiyor:KK52::KK52::KK52:

ben öyle diyorum canım dediğim gibi şartlamak istemiyorum ama öyle hissediyorum belkide öyle olmasını istediğim içindir :):)

evet az kaldo galiba birde su son zamanlarda nezle olmasaydim.hapsuruk bas agrsi burn akintisi goz akintisi ates hararet halsizlik ne ararsan var.hapsurrken dogurcam herhalde cocugu

gozun aydin canim cok sevindim hersey guzel olacak onsallah icini ferah tut

ayyy canım geçmiş olsun burnun için okyanus suyu kullanabilirsin birde bol limonlu ballı ıhlamur iç ben faydasını görmüştüm

Maalesef bakıyorum asbem..artık benim de "tuzum kuru" diyebilirsin. ben beklerim nolcak ki ..? zaten beklemişim bunca yıldır . şunun şurasında 16. senemi doldurmama 10 günüm kalmış.. ömrüm ne kadar yeter şu içimin hallerine bilmiyorum da, ben beklerim ! yeter ki sizler beklemeyin.. snde beni neler yaşadığımı gözardı edip, diğer arkadaslara öncelik tanı .
eminim içlerinden , "iyi ki bizler o kadar beklemedik,. yada beklemeyiz" ..diyenler vardır..
belki sen kasıtlı olarak yazmamışsındır ama, o yazını gördüğümden beri nasıl içim cız etti bilemezsin..dün ne kadar ağladığımı da bilemezsin,.. yaşadığım onca şey gözümün önünden geçerken gözlerimin yanarak yaşlar akıttığını da bilemezsin...
eşim eve geldiğinde zor teskin etti beni..
hatırlıyor musun seni nasıl tebrik etmişdim..? içimin acıyan yanını bir yana bırakarakdan..inan halen daha acıyo..şurada biraz olsun gülümseyerekden sizlere yazmaya çalısıyorken, böyle gördüğüm için gerçekden kırıldım ve üzüldüm...
hani , " Allah sıralı ölüm versin" denilir ya.. maalesef bu da onun gibi, öyle olmuyo..
Allahım senin merhametine sığınıyorum...bana ve esime sabır üstü sabır,..birde dayanma gücü ver yarabbim..Amin..

(şu yazımda beni haksız bulan olabilir, yinede canları saolsun..)

Umut bu yazdıklarını okumamış olmayı, daha doğrusu senin yazmamış olmanı dilerdim. "Tuzum kuru"!!!
Biri bizi anlayacaksa bu yine bizleriz. Çok yazık gerçekten çok yazık. Çıkarsız, kalpten ettiğimiz dualarımızın sonucunu alınca, böyle mi konuşmak gerekirdi acaba. Senin bu çektiklerinin sorumlusu ne asbe ne de diğer kızlar. İnan üzüntümden ne yazacağımı bilemedim.
Haaa belki unutmuşsundur ama ben yne de hatırlatayım. hamile kaldığım ay Asbe de hamile kalmıştı ama o bebeğini kaybetti, ben onun üzüntüsüne destek olmadım ama o benim hamileliğime nasıl destek oldu nasıl sevindi o koskocaman yüreğiyle. Eğer o hamile kalmadan ben bebeğimi kucağıma alsaydım inan kahrolurdum,çünkü her an aklımda... Neyseki Rabbim gönlüne göre verdi.
Yani senin şuan karşındaki tüm hamileler zamanında en az senin kadar acı çekmiş insanlar.Keşke ağzımızdan bazı laflar çıkarken 2 kere düşünsek.

Son düzenleme:
kızlarrr biz geldik....
fırsat bulup yazabildim şükür:KK16:
iyiyiz hamdolsun bugün kontrol vardı kızımda sarılık 11 çıktı :KK14: emzirmeye devam inş. hastaneye yatmasına gerek kalmaz.
dua edin bize lütffennn
tek sıkıntımız bu olsun.
bugün topuk kanı verirken o ağladı ben ağladım ne zormuşş :KK14:
Allah herkesin evladına sağlık versin onlarla imtihan etmesin bize.

günler hızla geçiyor 1 haftalık olduk bilee
uykusuz geceler tavan yaptı tabiii
darısı tüm isteyenlere
hepinizi çok özledim
benim minnak kızımla öpüyoruz hepinizi teyzeleriiiiii

:KK54::KK54::KK54:

kızlarrr biz geldik....
iyiyiz hamdolsun bugün kontrol vardı kızımda sarılık 11 çıktı :KK14: emzirmeye devam inş. hastaneye yatmasına gerek kalmaz.
dua edin bize lütffennn
tek sıkıntımız bu olsun.

darısı tüm isteyenlere
hepinizi çok özledim

allah iyilik versin cnm kızına florasan ışıkta yatırabilirsin faydası oluyormuş sarılık için inşallah gerek kalmaz hastanede yatmasına
biranevvel uy ku düzeninizde oturur inşallah.sana tavsiyem gece ışık yakma bebeğin gece gündüz kavramını öğrenmesi için bu gerekli yoksa gündüz uyuyup gece uyanık gezen bebekler oluyorlar.allah yardımcın olsun bebiş ağlayınca sen ağlama dirayetli ol herşey onun sağlığı için

günaydın kızlar kimse gelmemiş daha.....haftanın son günü :KK16::KK16::KK16:(ne farkediyorsa hergün evdeyim)

kk da yarışmaya katılmayı planlıyorum ramazan sofraları bakalım ne olcak yarın hazırlıycam akşamada fotolarını eklerim inşallah desteklerinizi bekliyorum :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

kızlarrr biz geldik....
dua edin bize lütffennn
tek sıkıntımız bu olsun.

darısı tüm isteyenlere
hepinizi çok özledim

oyyy kıyamam minişe üzülme canım çoğu bebekte oluyor zaten inşallah en kısa zamanda iyileşir yavrun dua ederiz tabiki bizde minnakınla seni öpüyoruz :nazar: :nazar:

günaydın kızlar kimse gelmemiş daha.....haftanın son günü :KK16::KK16::KK16:(ne farkediyorsa hergün evdeyim)

kk da yarışmaya katılmayı planlıyorum ramazan sofraları bakalım ne olcak yarın hazırlıycam akşamada fotolarını eklerim inşallah desteklerinizi bekliyorum :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

günaydın sanada vayyyyy okadar hünerliyiz desene :) tabikide hep destek tam destek gerçi biz yarın yolculukta olucz ama bir fırsatını bulursam mutlaka bnde oylarım :)

elfida dr.agrilari dpgum sancisinabenzetti iste dikkatli olmam gerektigini soylemisti.rahmi rahaylatiyormus fitil verdi ama ben fitili almadim normalde ilac kullanmayi pek sevmem son ay sikarim disimi dedim amabakalim.

asbe hapsururken4-5 sefer pespese hapsuruyorum karnimi mi trtayim elimle agzimii sasiriyorum inaki.nirde gozum sulaniyor.hemen akiyor.ayyy doguma kadar gecer ina. yaa rahat olsun dogum

zeynep 2gundur ihlamur hic.aklima beile gelmedi hwmen kaynatayim dolapta olacakyi.

raginda saglikla.buyut ins kizceni

kızlar öncelıkle düzenı anlatıyım burda devlet hastanesinde dr odasında ultrason başka ultrason odasında ultrason başka detaylı bakılmak içn ultrason odasına yönelnediriyolar dr benıde yönlendirdi ultrason doktoru kese bozulmuş fln dedi kan sonucuyla beraber gttm imkansız kese görünmesi dedi değerin daha 385 dedi(253ten 385e cıkmış 1 günde) baktı kanama alanı bu dedi dr kese zannetmış dedi kendisi baktı detaylıca kanama alanı bu dedi rahatlattı değer arttığı sürece takıp etcez dedi bugün tekrar kan verdm değer 515 cıkmış kahve lekelerim dışında bi sorun yok oda aspirin kullandığım için oluyo muhtemelen yanı şükürler olsun sorunumuz yok progestan verdi onu içiyorum inş o lekelerde gececek :KK12::KK12::KK12::KK12:

gümüş gözün aydın canım.sende pıhtılıydın demi benim gibi.sadece corasprin mi kullanıyorsun iğne kullanmıyor musun?

$88501514_tn30_1.jpg $89777694_tn30_0.jpg $88501514_tn30_1.jpg $89777694_tn30_0.jpg

canımm çok teşekkür ederim geçti sayılır çok nadir böyle bir kramp geliyor geri gidiyor doktora gidince sorucam artık :):)

ben öyle diyorum canım dediğim gibi şartlamak istemiyorum ama öyle hissediyorum belkide öyle olmasını istediğim içindir :):)
bende öyle istiyorum ama hayırlısı canımcım bu sabah sancım vardı Dr.a gittik herşey yolunda gözüküyor bir büyük kesemiz mevcut ama henüz kese olup olmadığına karar veremediğimiz ufak bir şey daha var p.tesi tekrar gideceğim muhtemelen belli olur herlhalde canım duaların gerçek mi oluyor ne:KK52::KK52:
kızlarrr biz geldik....
dua edin bize lütffennn
tek sıkıntımız bu olsun.

darısı tüm isteyenlere
hepinizi çok özledim

hoşgeldiniz canımmmm maaşallah suphanallah Rabbim tez zamanda şifa versin canım benimmm:KK16::KK16:
Rabbim sizlere hayırlı saliha evlat etsin inşallahhh:KK16::KK16:

hadiiiii beklios linkleriniiiii:KK52::KK52:
elfida dr.agrilari dpgum sancisinabenzetti iste dikkatli olmam gerektigini soylemisti.rahmi rahaylatiyormus fitil verdi ama ben fitili almadim normalde ilac kullanmayi pek sevmem son ay sikarim disimi dedim amabakalim.

asbe hapsururken4-5 sefer pespese hapsuruyorum karnimi mi trtayim elimle agzimii sasiriyorum inaki.nirde gozum sulaniyor.hemen akiyor.ayyy doguma kadar gecer ina. yaa rahat olsun dogum

zeynep 2gundur ihlamur hic.aklima beile gelmedi hwmen kaynatayim dolapta olacakyi.

raginda saglikla.buyut ins kizceni
kıyamam canım benim inşallah tez zamanda iyileşirsin geçer biter dualarım seninlee:KK16::KK16:

amanınnnnn gerçektenmi :KK70::KK70: inşallah oda kesedir gerçi belli olmaz tek yumurta olursa bir kesede iki embriyo da gözükebilir :):) değilsede zaten şükürler olsunki bir tane nazlımız var gözüküyor şimdilik nolur canım dikkat et kendine bu aralar zorlu hareketlerden kaçın mutlaka ben burada olamayacğım oyuzden bana olanları faceden yazarsan çok sevinirim burda sayfaları takip etmek zor olabilir birde aybikeciğimin haberi tabi 30 unda :) hepinize bol bol dua edicem özelliklede kadir gecesinde hepinizi çok seviyorum :)

bende öyle istiyorum ama hayırlısı canımcım bu sabah sancım vardı Dr.a gittik herşey yolunda gözüküyor bir büyük kesemiz mevcut ama henüz kese olup olmadığına karar veremediğimiz ufak bir şey daha var p.tesi tekrar gideceğim muhtemelen belli olur herlhalde canım duaların gerçek mi oluyor ne:KK52::KK52:

hoşgeldiniz canımmmm maaşallah suphanallah Rabbim tez zamanda şifa versin canım benimmm:KK16::KK16:
Rabbim sizlere hayırlı saliha evlat etsin inşallahhh:KK16::KK16:

hadiiiii beklios linkleriniiiii:KK52::KK52:

kıyamam canım benim inşallah tez zamanda iyileşirsin geçer biter dualarım seninlee:KK16::KK16:

asbe geçmiş olsun cnm bebiş kendine yermi açıyor :emir_bebek::emir_bebek: bakalım sürpriz kese gelecekmi

herkese hayırlı cumalar .....bende yine başağrısı kolum kalkmıyor sıcaktan akşama kadar nasıl vakit geçecek bilmiyorum...

amanınnnnn gerçektenmi :KK70::KK70: inşallah oda kesedir gerçi belli olmaz tek yumurta olursa bir kesede iki embriyo da gözükebilir :):) değilsede zaten şükürler olsunki bir tane nazlımız var gözüküyor şimdilik nolur canım dikkat et kendine bu aralar zorlu hareketlerden kaçın mutlaka ben burada olamayacğım oyuzden bana olanları faceden yazarsan çok sevinirim burda sayfaları takip etmek zor olabilir birde aybikeciğimin haberi tabi 30 unda :) hepinize bol bol dua edicem özelliklede kadir gecesinde hepinizi çok seviyorum :)

Zeynep nereye gidiyorsun gezenti .....bayrama kadarmı yoksun...iyi yolculuklar dikkat et sende kendine bebişine.facede kimsin bakayım bende yoksun sen

herkeseee hayırlı gunlerr cumamız muberek ola..
bende oğlumla uğrasıyorum banyo yaptırdımm beyefendı ne zaman temız bez görse işiyo hafta bı paket gıttı yaa
38 gunluk oldu bugun ama 6 paket bez bıttıı :26::26::26:
aman yapsın 100 paket gitsin..
ragında topuk kanı alınırken bende cok ağladım gercekten cok zor..birde bizim ki ufaktı kan gelmedı 3 kere batırdı ıgneyı ebe :KK14::KK14:
fatmacım linkini bekliyoruz
asbeecikk o keseden bi tane daha war iyi bakın deseydın :KK52:
zeynepp gezmelere mı göturuyorsun oğluşunuuu :KK76::KK76::KK76:
neharım baharımmmm senın oğlan napıo eşim bana top yut cocuk ıcerde sıkılmasın demişti :KK52::KK52::KK52:
sawas we elfida hep kulagım sızde Rabbım sağlıkla kurtarsınnn
diğer hamiş arkadaslarıma kolaylıklar
haber bekleyenlere müjdelerrrrr olsunnnnnnnnn
bende köye gidiyorum yarın bayrama kadar yokum o yuzden sadece girip okurum telf zor oluo
eşim yarın erzuruma gidio :2::2::2:
babamız olmadan günler cok zor gececek ama bu son ayrılık inşAllahhh 20 gun sonra Samsunda olcazz :KK34:

elif kızının adı ezgi sare mi olacak sare benimde favorim çok beğenirim.şekerleri kendinmi yapıyorsun hazırmı aldın.....
ayyy çok güzeller eliiiiiifffffff isme de bayıldımmmmm:KK16:
hayırlısı canımcım bakalım p.tesi asıl aşılamamı yapan Dr.a gideceğim o zaman çıkar herhalde ortaya eğer bir kesemiz daha varsa:KK52::KK52: bildiririm bildirmesine de sen nerde olcan bakayım gesmelere mi gideceksiniz miniğinle:KK52:
asbe geçmiş olsun cnm bebiş kendine yermi açıyor :emir_bebek::emir_bebek: bakalım sürpriz kese gelecekmi

herkese hayırlı cumalar .....bende yine başağrısı kolum kalkmıyor sıcaktan akşama kadar nasıl vakit geçecek bilmiyorum...
hayırlısı canım Rabbim nasıl nasip ederse:KK16: evet yer açıyormuş ama daha çok küçük değil mi ağrı yapmak için yaa ama belki iç karnım geniş değildir ondan kasılıyor olabilirim dimi canım bu arada pantolonlar sıkmaya başladı bu doğal mı daha bu haftadan:KK53:

Zeynep nereye gidiyorsun gezenti .....bayrama kadarmı yoksun...iyi yolculuklar dikkat et sende kendine bebişine.facede kimsin bakayım bende yoksun sen

:KK70::KK70: yine eşimin köyüne gidiyoruz bulgaristana büyük ihtimal bayrama kadar yokum bayramda kalıcazmı belli değil daha facede ekliyorum şimdi :):)

herkeseee hayırlı gunlerr cumamız muberek ola..
bende oğlumla uğrasıyorum banyo yaptırdımm beyefendı ne zaman temız bez görse işiyo hafta bı paket gıttı yaa
38 gunluk oldu bugun ama 6 paket bez bıttıı :26::26::26:
aman yapsın 100 paket gitsin..
ragında topuk kanı alınırken bende cok ağladım gercekten cok zor..birde bizim ki ufaktı kan gelmedı 3 kere batırdı ıgneyı ebe :KK14::KK14:
fatmacım linkini bekliyoruz
asbeecikk o keseden bi tane daha war iyi bakın deseydın :KK52:
zeynepp gezmelere mı göturuyorsun oğluşunuuu :KK76::KK76::KK76:
neharım baharımmmm senın oğlan napıo eşim bana top yut cocuk ıcerde sıkılmasın demişti :KK52::KK52::KK52:
sawas we elfida hep kulagım sızde Rabbım sağlıkla kurtarsınnn
diğer hamiş arkadaslarıma kolaylıklar
haber bekleyenlere müjdelerrrrr olsunnnnnnnnn
bende köye gidiyorum yarın bayrama kadar yokum o yuzden sadece girip okurum telf zor oluo
eşim yarın erzuruma gidio :2::2::2:
babamız olmadan günler cok zor gececek ama bu son ayrılık inşAllahhh 20 gun sonra Samsunda olcazz :KK34:

40 uçurmayamı gidiyorsunuz köye :KK1::KK1:(gerçi ilk gidişin değil ama sanırım)
face resmini eklesene arada nasıl değişmiştir kimbilir....
eşin niye gidiyor erzuruma yoksa memleketimi

X