amanınnnnn gerçektenmiinşallah oda kesedir gerçi belli olmaz tek yumurta olursa bir kesede iki embriyo da gözükebilir :):) değilsede zaten şükürler olsunki bir tane nazlımız var gözüküyor şimdilik nolur canım dikkat et kendine bu aralar zorlu hareketlerden kaçın mutlaka ben burada olamayacğım oyuzden bana olanları faceden yazarsan çok sevinirim burda sayfaları takip etmek zor olabilir birde aybikeciğimin haberi tabi 30 unda :) hepinize bol bol dua edicem özelliklede kadir gecesinde hepinizi çok seviyorum :)
anladım canım bende sadece mthfr ama bakalım haftaya bellı olacak ne kullancağım:18:Canim ben 0, 4luk kullaniyorumama benim mthrleri2si ve faktor leiden sorunlu proteins düşük. Coraspirinde kullandim ama doktor 25.haftada corasprini kesti igne ile devam ediyorum
aybikoşummm sakın bizi bırakıp gitmeee. Nazlı bebeğin nazı kırılmak üzere, az daha dayan halayını çekcez kuzum çoookk yakındaaaaaa
Insallah canimcim insallahhhasbecım cnmm ptesıyı beklıyoruz dört gozle...hadı hayırlısı
Ayyy 30una az kaldu gelecek bebis insallah canim benimm sabirsimdi bakıyorumda tarıhe 1 bucuk yıl olmusss rabbım saglıklı uzun ömurler versın...herkese...
bakalım bızım nazlı melek ne zaman geleck...ins neharın dogum günü olayını tuttururz
Aman birakma biziiii bende cekecem Bananyok tatlım bi yere gıtmıyorummm...bu güzel olayın her anını sizinle paylasmak ıstyorum ınsss gelecek bebısımm halayın basını cekeceksn ınsss...
Habibtelwrimmmmmm aonunda kizimi kucagima aldimmmmmmmm cok guzel anlatilnasi imkansiz bir duygu allah herkese nasip etsin..dogumumda kolay oldu norml dogum yaptim allah hepinize nasip etsin emziriyorum kizimi cok sukur bizden bu kadar arada gelmeye calisacagim opuyorum sizleri
Habibtelwrimmmmmm aonunda kizimi kucagima aldimmmmmmmm cok guzel anlatilnasi imkansiz bir duygu allah herkese nasip etsin..dogumumda kolay oldu norml dogum yaptim allah hepinize nasip etsin emziriyorum kizimi cok sukur bizden bu kadar arada gelmeye calisacagim opuyorum sizleri
Insallah canimcim insallahhh
Ayyy 30una az kaldu gelecek bebis insallah canim benimm sabir
Aman birakma biziiii bende cekecem Banan
habibtemmm gözünaydın maşaallah normal doğurmuşsun
hamileler hiiç korkmayın kasmayın kendinizi çatır çatır doğurun en normalinden inş.
gelmeyecek inşallahhhhhhCnmmm tabi sende neharda cekiceksnz basi..bakalim 30 unda bebegim geleckmi
canım benimmm okumaz mıyız aşkolsunnn arkadaşlar da yardımcı olacaklardır eminimmmmkızlar heopinize soruyorum
nerede dua lar
bu topiğe ilk geldiğimde okuduğumuz dualar beni o kadar motive etmiştiki
ne oldu bitti mi
kendimden bilgi vereyim reglim yeni bitti bir daha ki regl 19 ağustos Allahın izniyle 20 ağustosta tüp bebeğe başlıyorum ne istediğimi anladınız heralde
aslında tefriciye istiyorum ama asbeciğim senden rica etsem takip edermisin
çok fazla oldum farkındayım ben genelde tlf dan girdiğim için takip edemem diye
hepinizi öpüyorum
öğleni geçtik ama nasılsınız kızlarrrrrgünaydın kızlar...bu ara kimse konuya uğramamış acaba nerdeler....nerlerde konuşuyorlar ...
asbe cnm gelmedinmi nerdesin seni bekliyoruz.
Aybike test yaptınmı bugün 29 gerçi ama belki dayanamayıp yapmışsındır varmı belirtiler...