canim dogumu oluruna biraktik mevlam hangi taraf hayirliysa onu nasip etsin.ama bebek biraziri kemikli normal gununden 2hafta 2gun onden gidiyor bpyle devam ederse normal olmayacak herhalde.bana herkes ayni swyi aoyluyor goruncwde.23agustos ya gunum ayin12-15gibi olur diyolar kismet artik
ragindada giremiyor artık bebiş tüm vaktini alıyordur...
kızlar öncelıkle düzenı anlatıyım burda devlet hastanesinde dr odasında ultrason başka ultrason odasında ultrason başka detaylı bakılmak içn ultrason odasına yönelnediriyolar dr benıde yönlendirdi ultrason doktoru kese bozulmuş fln dedi kan sonucuyla beraber gttm imkansız kese görünmesi dedi değerin daha 385 dedi(253ten 385e cıkmış 1 günde) baktı kanama alanı bu dedi dr kese zannetmış dedi kendisi baktı detaylıca kanama alanı bu dedi rahatlattı değer arttığı sürece takıp etcez dedi bugün tekrar kan verdm değer 515 cıkmış kahve lekelerim dışında bi sorun yok oda aspirin kullandığım için oluyo muhtemelen yanı şükürler olsun sorunumuz yok progestan verdi onu içiyorum inş o lekelerde gececek
amin bebem amin inşallah darısı sizlere en kısa zamandaSevindim cnmmm Allahin izniyle saglikla dunyaya getirirsn insss cnmm
Merhaba Kızlar,
Aylar sonra ilk kez KK'ya girdim. Bir baktım ki bir çoğunuz hamile :)) Ne kadar mutlu oldum anlatamam...
Ben tezimi vermek üzereyim. Çok zor zamanlar geçirdim bu aşamaya gelmek içinbiliyorum çok da ihmal ettim ama bir selam sabah edeyim dedim. Hepiniz nasılsınız???
Bu arada ben de hamileyim 14+3 günlük :)
ohh maaşallah boşu boşuna üzmüşler seni desene hayırlısıyla alacaksın bebişini kucağına hadi hayırlı olsun canımkızlar öncelıkle düzenı anlatıyım burda devlet hastanesinde dr odasında ultrason başka ultrason odasında ultrason başka detaylı bakılmak içn ultrason odasına yönelnediriyolar dr benıde yönlendirdi ultrason doktoru kese bozulmuş fln dedi kan sonucuyla beraber gttm imkansız kese görünmesi dedi değerin daha 385 dedi(253ten 385e cıkmış 1 günde) baktı kanama alanı bu dedi dr kese zannetmış dedi kendisi baktı detaylıca kanama alanı bu dedi rahatlattı değer arttığı sürece takıp etcez dedi bugün tekrar kan verdm değer 515 cıkmış kahve lekelerim dışında bi sorun yok oda aspirin kullandığım için oluyo muhtemelen yanı şükürler olsun sorunumuz yok progestan verdi onu içiyorum inş o lekelerde gececek
hoş geldin canım rainbow söylemişti bebişi hayırlı olsun Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba Kızlar,
Aylar sonra ilk kez KK'ya girdim. Bir baktım ki bir çoğunuz hamile :)) Ne kadar mutlu oldum anlatamam...
Ben tezimi vermek üzereyim. Çok zor zamanlar geçirdim bu aşamaya gelmek içinbiliyorum çok da ihmal ettim ama bir selam sabah edeyim dedim. Hepiniz nasılsınız???
kızlar öncelıkle düzenı anlatıyım burda devlet hastanesinde dr odasında ultrason başka ultrason odasında ultrason başka detaylı bakılmak içn ultrason odasına yönelnediriyolar dr benıde yönlendirdi ultrason doktoru kese bozulmuş fln dedi kan sonucuyla beraber gttm imkansız kese görünmesi dedi değerin daha 385 dedi(253ten 385e cıkmış 1 günde) baktı kanama alanı bu dedi dr kese zannetmış dedi kendisi baktı detaylıca kanama alanı bu dedi rahatlattı değer arttığı sürece takıp etcez dedi bugün tekrar kan verdm değer 515 cıkmış kahve lekelerim dışında bi sorun yok oda aspirin kullandığım için oluyo muhtemelen yanı şükürler olsun sorunumuz yok progestan verdi onu içiyorum inş o lekelerde gececek
evet az kaldo galiba birde su son zamanlarda nezle olmasaydim.hapsuruk bas agrsi burn akintisi goz akintisi ates hararet halsizlik ne ararsan var.hapsurrken dogurcam herhalde cocuguayyy çok az kalmış geliyor paşa hee ağustos ortası olursa bişicik kalmamış hayırlısıyla
gözünaydın gümüşçüm dr. senide boşa strese sokmuş değerinde güzel gidiyor hadi bakalım allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almanı nasip etsin .
lex seninde gözün aydın giden bebiş haberiyle geliyor zaten.....
bendemi gitsem acaba :26::26::26::26:
geçmiş olsun savaş geçen dr.agitmiştin yanlış hatırlamıyorsam karın ağrısının neden kaynaklandığını sormadın mı?bende geceleri sürekli kalkıyorum.çarpıntım oluyor nefes alamıyorum sanki az kaldı biraz daha sabır.grip olmazsın inşallah hem sıcakta hiç çekilmiyor hemde son zamanlar artık Allah kolaylık versin.uyuyamiyorum midem karnim yine cokagriyor.sanirm birde grip olacagim burnum akiyor basim agriyor halsizlik var.uyuyamadikcadacanim sikiliyor
Nasılsın fatma?umarım dünkü rahatsızlığın geçmiştir.dün ve bugün hava gerçekten bunaltıcı.evden dışarı çıkmıyorum ama bizim evde en az dışarısı kadar sıcak.günaydın kızlar ......bu haftayıda bitirdik sayılır....bugün hava çok sıcak esintide yok bayılcam şimdi vallahi ....
Az kalmış canım.benmde ayın 30 un da kontrolüm var bende heyecanla o günü bekliyorum.bir kere bile olsa olacağı varsa olur tatlım.senden de güzel haberler alırız inşallah..Tatlim 30 temmuz hesaplra gore ..calismalar cok olmadi bakalim
asbe maşallah değerin çok güzel artmış.p.tesi neler diyecek bakalım dr.unevet canımcım 2780
gümüş gözünaydın boşuna strese sokmuş dr.Allah tamamına erdirsin inşallah.kızlar öncelıkle düzenı anlatıyım burda devlet hastanesinde dr odasında ultrason başka ultrason odasında ultrason başka detaylı bakılmak içn ultrason odasına yönelnediriyolar dr benıde yönlendirdi ultrason doktoru kese bozulmuş fln dedi kan sonucuyla beraber gttm imkansız kese görünmesi dedi değerin daha 385 dedi(253ten 385e cıkmış 1 günde) baktı kanama alanı bu dedi dr kese zannetmış dedi kendisi baktı detaylıca kanama alanı bu dedi rahatlattı değer arttığı sürece takıp etcez dedi bugün tekrar kan verdm değer 515 cıkmış kahve lekelerim dışında bi sorun yok oda aspirin kullandığım için oluyo muhtemelen yanı şükürler olsun sorunumuz yok progestan verdi onu içiyorum inş o lekelerde gececek
Merhaba Kızlar,
ay ne güldürdün bacım beni hapşırırken doğurcan heevet az kaldo galiba birde su son zamanlarda nezle olmasaydim.hapsuruk bas agrsi burn akintisi goz akintisi ates hararet halsizlik ne ararsan var.hapsurrken dogurcam herhalde cocugu
gozun aydin canim cok sevindim hersey guzel olacak onsallah icini ferah tut
ay hadi inşallah canımcım inşallahhhhh güzel şeyler söylerim size p.tesiiigeçmiş olsun savaş geçen dr.agitmiştin yanlış hatırlamıyorsam karın ağrısının neden kaynaklandığını sormadın mı?bende geceleri sürekli kalkıyorum.çarpıntım oluyor nefes alamıyorum sanki az kaldı biraz daha sabır.grip olmazsın inşallah hem sıcakta hiç çekilmiyor hemde son zamanlar artık Allah kolaylık versin.
Nasılsın fatma?umarım dünkü rahatsızlığın geçmiştir.dün ve bugün hava gerçekten bunaltıcı.evden dışarı çıkmıyorum ama bizim evde en az dışarısı kadar sıcak.
Az kalmış canım.benmde ayın 30 un da kontrolüm var bende heyecanla o günü bekliyorum.bir kere bile olsa olacağı varsa olur tatlım.senden de güzel haberler alırız inşallah..
asbe maşallah değerin çok güzel artmış.p.tesi neler diyecek bakalım dr.un
gümüş gözünaydın boşuna strese sokmuş dr.Allah tamamına erdirsin inşallah.
hoşgeldin lex:)zor zamanlar geçirmişsin ama mükafatı güzel olmuş.Bebeğini sağlıklı,sıhhatli kucağına almak nasip olsun inşallah
asbelove canım çok sevindim maşşallah çok güzel gidiyor değerlerin pazartesi büyük ihtimal görürsün zaten kesecikleri
lex tebrik ederim senide çok sevindim bayada büyümüş bebişin hayırlısıyla kucağına al inşallah..
rimelcim sanada bol bol dua ediyorum canım inşallah bir sorun çıkmayacak..
buarada topiğimizde bukadar hamiş olmasının en büyük sebebi birbirimize karşılıksız ettiğimiz dualarımız artık bir çoğumuz hamile hamilenin duası kabul olurmuş derlerya sanırım gerçektende öyle hamiş topiği olmasına az kaldı bizim amacımızda bu zaten henüz hamiş kalmamış arkadaşlarımız üzülmekte girmemekte belki kendilerince haklılar ama bunca dualardan sonra hamişlerin en azından bir tebrik edilmesi gerekir hamiş olduğumuza kendileri gibi sevinmeleri gerekir diye düşünüyorum.
sen gitme bir yere fatma bizde gitmeden hamiş kaldık biliyosun sıra sende artık bir yere kaybolmak yok.
geçmiş olsun savaş geçen dr.agitmiştin yanlış hatırlamıyorsam karın ağrısının neden kaynaklandığını sormadın mı?bende geceleri sürekli kalkıyorum.çarpıntım oluyor nefes alamıyorum sanki az kaldı biraz daha sabır.grip olmazsın inşallah hem sıcakta hiç çekilmiyor hemde son zamanlar artık Allah kolaylık versin.
Nasılsın fatma?umarım dünkü rahatsızlığın geçmiştir.dün ve bugün hava gerçekten bunaltıcı.evden dışarı çıkmıyorum ama bizim evde en az dışarısı kadar sıcak.
Az kalmış canım.benmde ayın 30 un da kontrolüm var bende heyecanla o günü bekliyorum.bir kere bile olsa olacağı varsa olur tatlım.senden de güzel haberler alırız inşallah..
hoşgeldin lex:)zor zamanlar geçirmişsin ama mükafatı güzel olmuş.Bebeğini sağlıklı,sıhhatli kucağına almak nasip olsun inşallah
geçmiş olsun savaş geçen dr.agitmiştin yanlış hatırlamıyorsam karın ağrısının neden kaynaklandığını sormadın mı?bende geceleri sürekli kalkıyorum.çarpıntım oluyor nefes alamıyorum sanki az kaldı biraz daha sabır.grip olmazsın inşallah hem sıcakta hiç çekilmiyor hemde son zamanlar artık Allah kolaylık versin.