- 3 Eylül 2011
- 9.836
- 34
haydeee git gez bacımm doğal doğal beslen de gel bakalım büyüt minnoşuuuyine eşimin köyüne gidiyoruz bulgaristana büyük ihtimal bayrama kadar yokum bayramda kalıcazmı belli değil daha facede ekliyorum şimdi :):)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haydeee git gez bacımm doğal doğal beslen de gel bakalım büyüt minnoşuuuyine eşimin köyüne gidiyoruz bulgaristana büyük ihtimal bayrama kadar yokum bayramda kalıcazmı belli değil daha facede ekliyorum şimdi :):)
ayyy çok güzeller eliiiiiifffffff isme de bayıldımmmmm
hayırlısı canımcım bakalım p.tesi asıl aşılamamı yapan Dr.a gideceğim o zaman çıkar herhalde ortaya eğer bir kesemiz daha varsa bildiririm bildirmesine de sen nerde olcan bakayım gesmelere mi gideceksiniz miniğinle
hayırlısı canım Rabbim nasıl nasip ederse evet yer açıyormuş ama daha çok küçük değil mi ağrı yapmak için yaa ama belki iç karnım geniş değildir ondan kasılıyor olabilirim dimi canım bu arada pantolonlar sıkmaya başladı bu doğal mı daha bu haftadan
sana atarım resmını yenı resım koymuyorumm ya nazar falan işte eşim kızıyo
eşim ilişik kesmeye gidio biz oradaydıkya bnm sonuclar 5 agustosta acıklanacak oda bnm yerım bellı olunca kendı ilişiğini kesecek
o yuzden beklemedeyizz izin bitti rapor aldı oda bitti 45 gundur biizmle ALLAHTAN oğlumuz erken dogdu da onunla wakıt gecırdı (
öyle mi diosun topiğin müneccimiiiiiiiiherkeseee hayırlı gunlerr cumamız muberek ola..
bende oğlumla uğrasıyorum banyo yaptırdımm beyefendı ne zaman temız bez görse işiyo hafta bı paket gıttı yaa
38 gunluk oldu bugun ama 6 paket bez bıttıı :26::26::26:
aman yapsın 100 paket gitsin..
ragında topuk kanı alınırken bende cok ağladım gercekten cok zor..birde bizim ki ufaktı kan gelmedı 3 kere batırdı ıgneyı ebe
fatmacım linkini bekliyoruz
asbeecikk o keseden bi tane daha war iyi bakın deseydın
zeynepp gezmelere mı göturuyorsun oğluşunuuu
neharım baharımmmm senın oğlan napıo eşim bana top yut cocuk ıcerde sıkılmasın demişti
sawas we elfida hep kulagım sızde Rabbım sağlıkla kurtarsınnn
diğer hamiş arkadaslarıma kolaylıklar
haber bekleyenlere müjdelerrrrr olsunnnnnnnnn
bende köye gidiyorum yarın bayrama kadar yokum o yuzden sadece girip okurum telf zor oluo
eşim yarın erzuruma gidio :2::2::2:
babamız olmadan günler cok zor gececek ama bu son ayrılık inşAllahhh 20 gun sonra Samsunda olcazz
maaşallah suphanallah bende istiyorum resimmmmmmmmsana atarım resmını yenı resım koymuyorumm ya nazar falan işte eşim kızıyo
eşim ilişik kesmeye gidio biz oradaydıkya bnm sonuclar 5 agustosta acıklanacak oda bnm yerım bellı olunca kendı ilişiğini kesecek
o yuzden beklemedeyizz izin bitti rapor aldı oda bitti 45 gundur biizmle ALLAHTAN oğlumuz erken dogdu da onunla wakıt gecırdı (
pantolonun düğmesi açık dolaşıyorum zaten hop diye düşcek kalçam ortadaasbe sıkma kuzucukları cnm regli olamayınca insan nasıl şişiyor seninde normal ağrın olmasıda normal çok abartı olmadığı sürece rahim gerliyormuş kese büyüdükçe
öyle mi diosun topiğin müneccimiiiiiiii
maaşallah suphanallah bende istiyorum resimmmmmmmm
pantolonun düğmesi açık dolaşıyorum zaten hop diye düşcek kalçam ortada
acaip yaa kocaman bir göbeğim var kardeşim dalga geçiyor daha şimdiden böyleyse 9ayı düşünemiyorum diye
haydeee git gez bacımm doğal doğal beslen de gel bakalım büyüt minnoşuuu
Zeynep maşallah diyeyim sana
valla öyle keçimizde var misss gibi süt yoğurt varmı istediğiz birşey :):):)
asıl ben diyeyim hangi resmi beğeniceğimi şaşırdım :):) ayrıca meşhur ipek kızımızda melek gibiymiş mübarek maaşşallah tütütüüüüü:)
teşekkürederiz teyzesi melek görünümlü cadı bir kızım var sabahtan beri suya gircem diye başımın etini yiyor hergün küvetmi dolar ayol 4-5 banyoluk su harcıyor
dimi dimi ama daha çok yeni kimse bilmiyorken ortaya çıkarmak biraz zor olsa gerekhamileliğin en iyi tarafı göbeğini saklamak zorunda kalmaman
seni istiossssss ohh mis gibi valla götürrrvalla öyle keçimizde var misss gibi süt yoğurt varmı istediğiz birşey :):):)
asıl ben diyeyim hangi resmi beğeniceğimi şaşırdım :):) ayrıca meşhur ipek kızımızda melek gibiymiş mübarek maaşşallah tütütüüüüü:)
elif kızının adı ezgi sare mi olacak sare benimde favorim çok beğenirim.şekerleri kendinmi yapıyorsun hazırmı aldın.....
ayyy çok güzeller eliiiiiifffffff isme de bayıldımmmmm
Hayırlısı canımcım bakalım p.tesi asıl aşılamamı yapan dr.a gideceğim o zaman çıkar herhalde ortaya eğer bir kesemiz daha varsa Bildiririm bildirmesine de sen nerde olcan bakayım gesmelere mi gideceksiniz miniğinle
Hayırlısı canım rabbim nasıl nasip ederse Evet yer açıyormuş ama daha çok küçük değil mi ağrı yapmak için yaa ama belki iç karnım geniş değildir ondan kasılıyor olabilirim dimi canım bu arada pantolonlar sıkmaya başladı bu doğal mı daha bu haftadan
günaydın kızlar kimse gelmemiş daha.....haftanın son günü (ne farkediyorsa hergün evdeyim)
kk da yarışmaya katılmayı planlıyorum ramazan sofraları bakalım ne olcak yarın hazırlıycam akşamada fotolarını eklerim inşallah desteklerinizi bekliyorum
amanınnnnn gerçektenmi inşallah oda kesedir gerçi belli olmaz tek yumurta olursa bir kesede iki embriyo da gözükebilir :):) değilsede zaten şükürler olsunki bir tane nazlımız var gözüküyor şimdilik nolur canım dikkat et kendine bu aralar zorlu hareketlerden kaçın mutlaka ben burada olamayacğım oyuzden bana olanları faceden yazarsan çok sevinirim burda sayfaları takip etmek zor olabilir birde aybikeciğimin haberi tabi 30 unda :) hepinize bol bol dua edicem özelliklede kadir gecesinde hepinizi çok seviyorum :)
herkeseee hayırlı gunlerr cumamız muberek ola..
bende oğlumla uğrasıyorum banyo yaptırdımm beyefendı ne zaman temız bez görse işiyo hafta bı paket gıttı yaa
ragında topuk kanı alınırken bende cok ağladım gercekten cok zor..birde bizim ki ufaktı kan gelmedı 3 kere batırdı ıgneyı ebe
neharım baharımmmm senın oğlan napıo eşim bana top yut cocuk ıcerde sıkılmasın demişti
bende köye gidiyorum yarın bayrama kadar yokum o yuzden sadece girip okurum telf zor oluo
babamız olmadan günler cok zor gececek ama bu son ayrılık inşAllahhh 20 gun sonra Samsunda olcazz
oh maşallah büyüttün oğlanı darısı başımızaamin canım sağolasınherkeseee hayırlı gunlerr cumamız muberek ola..
yine eşimin köyüne gidiyoruz bulgaristana büyük ihtimal bayrama kadar yokum bayramda kalıcazmı belli değil daha facede ekliyorum şimdi :):)
sorma dr gıcık oldmgözünaydın gümüşçüm dr. senide boşa strese sokmuş değerinde güzel gidiyor hadi bakalım allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almanı nasip etsin .
lex seninde gözün aydın giden bebiş haberiyle geliyor zaten.....
bendemi gitsem acaba :26::26::26::26:
sağol canımohh maaşallah boşu boşuna üzmüşler seni desene hayırlısıyla alacaksın bebişini kucağına hadi hayırlı olsun canım
hoş geldin canım rainbow söylemişti bebişi hayırlı olsun Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah
amin canımevet az kaldo galiba birde su son zamanlarda nezle olmasaydim.hapsuruk bas agrsi burn akintisi goz akintisi ates hararet halsizlik ne ararsan var.hapsurrken dogurcam herhalde cocugu
gozun aydin canim cok sevindim hersey guzel olacak onsallah icini ferah tut
inşallahgeçmiş olsun savaş geçen dr.agitmiştin yanlış hatırlamıyorsam karın ağrısının neden kaynaklandığını sormadın mı?bende geceleri sürekli kalkıyorum.çarpıntım oluyor nefes alamıyorum sanki az kaldı biraz daha sabır.grip olmazsın inşallah hem sıcakta hiç çekilmiyor hemde son zamanlar artık Allah kolaylık versin.
Nasılsın fatma?umarım dünkü rahatsızlığın geçmiştir.dün ve bugün hava gerçekten bunaltıcı.evden dışarı çıkmıyorum ama bizim evde en az dışarısı kadar sıcak.
Az kalmış canım.benmde ayın 30 un da kontrolüm var bende heyecanla o günü bekliyorum.bir kere bile olsa olacağı varsa olur tatlım.senden de güzel haberler alırız inşallah..
asbe maşallah değerin çok güzel artmış.p.tesi neler diyecek bakalım dr.un
gümüş gözünaydın boşuna strese sokmuş dr.Allah tamamına erdirsin inşallah.
hoşgeldin lex:)zor zamanlar geçirmişsin ama mükafatı güzel olmuş.Bebeğini sağlıklı,sıhhatli kucağına almak nasip olsun inşallah
aslında durum şu buraya girdikçe bebek işini daha fazla kafaya takmaya başlamıştım biraz ara verince kafa toparlandıgitmem kız nereye gideyim ama keramet gitmekte mi merak ettim doğrusu
iğne şimdilik kullanmıyorum kullanmayıda düşünmüyorum aslında çünkü 2 kere iğne kullandım ama yinede olmadı genetık uzmanıyla görüştm mthfr heretezigotlarda aspirin bile önlem için verilebilir dedi günde 3 tane folık asit ç yeterlı dedi hatta bi akrabamızda bu şekilde doğurmak üzere bende aspirini önlem için içiyorum haftaya ctesi perinatologda randevumuz var yanı alıcaz randevu o ne derse onu yapıcam ama iğne kullanmakda istemıyorumgümüş gözün aydın canım.sende pıhtılıydın demi benim gibi.sadece corasprin mi kullanıyorsun iğne kullanmıyor musun?
dimi dimi ama daha çok yeni kimse bilmiyorken ortaya çıkarmak biraz zor olsa gerek
seni istiossssss ohh mis gibi valla götürrr
Canım en iyisini yapıyorsun bu havalarda buralarda durulmuyor yemyeşil mis gibi dinlenirsin.
oh maşallah büyüttün oğlanı darısı başımızaamin canım sağolasın
daha yeni gelmedin mi zeynep ordan :)ben 6. ayımdayken düğün vardı yol uzak diye gitmedim sendeki iyi cesaret maşallah.güle güle git güle güle gel.iyi yolculuklarr
Zeynep maşallah diyeyim sana
valla öyle keçimizde var misss gibi süt yoğurt varmı istediğiz birşey :):):)
yaaa fatmadan bakıp ekleyecektim seni faceden 2 tane zeynep var bilemedim hangisi olduğunu:26::26:gerçi birtane tamin ettiğim vardı ama emin olamadım
cnm fotosunda gelin damat resmi var soyadı b ile başlıyor yardımcı olayım sana