Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

evt yalnıs düsünebilmem çok doğal, ruh halimin iyi olmadığı için olabilir mi acaba..geri dönüp sileyim yazdığımı dedim ama. zaman geçmişdi. samimiyetin derken, bende sizlerin arasındayken, arada kaynadığımı düsüneyim ozmn.
kendi yaşanmışlıklarıma tahammül etmek zor geldiği için, sanki birinin bi lafından ya kendime pay çıkarıyorum yada o şeye kızabiliyorum... bu halimi de sevmiyorum.. evt bu kader meselesi, kimseyi suçlamamak. yargılamamak gerek ..

bu arada, özr dilerim bu halim için ..
gerçi ne kadar yerinde olur bilmiyorum da, asbe de beni affetsin . konuya da aranızda yer aldığım müddetçe gelirim niye gelmiyim .

klima yok hayatim agrilar ve uykusuzluk sebebiyle 1hafta once ciktim izne.

umutcum söylediklerinden dolayı gelmezsin demiştim ben.önceden belki bebği olmayanları anlamazdım ama şimdi çok iyi anlıyorum seni her gördüğümde burda olsun face de olsun hep dua ediyorum ama bunu illaki sana söylemem gerekmiyor cnm .gerçekten senin psikolojin çok yıpranmış kolay değil tabiki

insan karşısındakini kendi gibi bilirmiş umutcum yorum dahi yapmıyorum bu sözlerinin üzerine...............................
tekmi bebek ozaman değer baya artmış ama artış 2 katı şeklinde gidiyor sanırım
o gün zorda olsa 1kese görebilmiştik canım sıkışık falan olmadığım için p.tesi gideceğim sanırım o zaman görürüz eğer varsa
p.tesi 753tü dün 1500civarı olması gerekti bugün 2780 sanırım ikinci bir kese olma ihtimali hala var:44:
Masallah tatlimmm ikiz olma durumu hala süruyor desene
Allah razı olsun canımcımmmm inşallahhh sağlıklı hayırlı olsun da varsın tek olsun hiç önemli ddeğil ama ikiz olursa da hiç fena olmaz yani

olabilir cnm ya ben yanlış hesapladım günleri hadi bakalım heycan hala devam ediyor

Inss kat kat kat artar tatlimmmm

senin izne çıktığını bilmiyordum cnm ama iyi olmuş gece uyumadığında en azından gündüz dinlenebilirsin.

yok canim 35,haftada ciktim.gecenhafta cok sancim oldu.bide uykusuzluk dayannamadim ciktim bende.

asbee canim degerin cok guzel artmis masallah saglikla tamamla ins.hamuileligini

savaşçım normal doğummu olacak seninki ....senin paşa 40 haftayı doldurmaz gibi geliyor 38 haftayı görsen bir .ben ipeği 37+6 da doğurmuştum 3300 gr dı hiçbir sıkıntımızda olmadı sarılık bile olmamıştı.

olabilir cnm ya ben yanlış hesapladım günleri hadi bakalım heycan hala devam ediyor
aynen heyecan tüm hızıyla devam ediyor
Inss kat kat kat artar tatlimmmm
amin canım benim aminnnn Rabbim tez zamanda bu msjları sizinde yazmanızı nasip etsin bize inşallahhhhh
yok canim 35,haftada ciktim.gecenhafta cok sancim oldu.bide uykusuzluk dayannamadim ciktim bende.

asbee canim degerin cok guzel artmis masallah saglikla tamamla ins.hamuileligini
canımmmm Allah razı olsun aminnnnnnnnnn

canim dogumu oluruna biraktik mevlam hangi taraf hayirliysa onu nasip etsin.ama bebek biraziri kemikli normal gununden 2hafta 2gun onden gidiyor bpyle devam ederse normal olmayacak herhalde.bana herkes ayni swyi aoyluyor goruncwde.23agustos ya gunum ayin12-15gibi olur diyolar kismet artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…