Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

kusura bakmada umut çok yanlış düşünüyorsun demek ki samimiyetin bu kadarmış.kimse kimsenin yerine üzülmez zaten cnm biz burda birbirimize destek olup motive etmeye çalışıyoruz zaten herkes üzüntüsünü kendi içinde yaşar.sen şimdi konuyada gelmezsin artık belki hamile haberinle geri dönersin ....

evt yalnıs düsünebilmem çok doğal, ruh halimin iyi olmadığı için olabilir mi acaba..geri dönüp sileyim yazdığımı dedim ama. zaman geçmişdi. samimiyetin derken, bende sizlerin arasındayken, arada kaynadığımı düsüneyim ozmn.
kendi yaşanmışlıklarıma tahammül etmek zor geldiği için, sanki birinin bi lafından ya kendime pay çıkarıyorum yada o şeye kızabiliyorum... bu halimi de sevmiyorum.. evt bu kader meselesi, kimseyi suçlamamak. yargılamamak gerek ..

bu arada, özr dilerim bu halim için ..
gerçi ne kadar yerinde olur bilmiyorum da, asbe de beni affetsin . konuya da aranızda yer aldığım müddetçe gelirim niye gelmiyim .

savaş çalışıyormusun hala...ne zaman izne ayrılacaksın...hamilelğin son aylarında uyku problemi oluyor malesefki oda alıştırma çalışması doğumdan sonra gece uyku sıkıntısı olacağından .miden niye ağrıyorki bebek orayamı baskı yapıyor heralde .Dr.una bir gitsen grip klimadan kaynaklı olabilir cnm dikkat et kendine....

klima yok hayatim agrilar ve uykusuzluk sebebiyle 1hafta once ciktim izne.

evt yalnıs düsünebilmem çok doğal, ruh halimin iyi olmadığı için olabilir mi acaba..geri dönüp sileyim yazdığımı dedim ama. zaman geçmişdi. samimiyetin derken, bende sizlerin arasındayken, arada kaynadığımı düsüneyim ozmn.
kendi yaşanmışlıklarıma tahammül etmek zor geldiği için, sanki birinin bi lafından ya kendime pay çıkarıyorum yada o şeye kızabiliyorum... bu halimi de sevmiyorum.. evt bu kader meselesi, kimseyi suçlamamak. yargılamamak gerek ..

bu arada, özr dilerim bu halim için ..
gerçi ne kadar yerinde olur bilmiyorum da, asbe de beni affetsin . konuya da aranızda yer aldığım müddetçe gelirim niye gelmiyim .

umutcum söylediklerinden dolayı gelmezsin demiştim ben.önceden belki bebği olmayanları anlamazdım ama şimdi çok iyi anlıyorum seni her gördüğümde burda olsun face de olsun hep dua ediyorum ama bunu illaki sana söylemem gerekmiyor cnm .gerçekten senin psikolojin çok yıpranmış kolay değil tabiki

Maalesef bakıyorum asbem..artık benim de "tuzum kuru" diyebilirsin. ben beklerim nolcak ki ..? zaten beklemişim bunca yıldır . şunun şurasında 16. senemi doldurmama 10 günüm kalmış.. ömrüm ne kadar yeter şu içimin hallerine bilmiyorum da, ben beklerim ! yeter ki sizler beklemeyin.. snde beni neler yaşadığımı gözardı edip, diğer arkadaslara öncelik tanı .
eminim içlerinden , "iyi ki bizler o kadar beklemedik,. yada beklemeyiz" ..diyenler vardır..
belki sen kasıtlı olarak yazmamışsındır ama, o yazını gördüğümden beri nasıl içim cız etti bilemezsin..dün ne kadar ağladığımı da bilemezsin,.. yaşadığım onca şey gözümün önünden geçerken gözlerimin yanarak yaşlar akıttığını da bilemezsin...
eşim eve geldiğinde zor teskin etti beni..
hatırlıyor musun seni nasıl tebrik etmişdim..? içimin acıyan yanını bir yana bırakarakdan..inan halen daha acıyo..şurada biraz olsun gülümseyerekden sizlere yazmaya çalısıyorken, böyle gördüğüm için gerçekden kırıldım ve üzüldüm...
hani , " Allah sıralı ölüm versin" denilir ya.. maalesef bu da onun gibi, öyle olmuyo..
Allahım senin merhametine sığınıyorum...bana ve esime sabır üstü sabır,..birde dayanma gücü ver yarabbim..Amin..

(şu yazımda beni haksız bulan olabilir, yinede canları saolsun..)
insan karşısındakini kendi gibi bilirmiş umutcum yorum dahi yapmıyorum bu sözlerinin üzerine...............................
tekmi bebek ozaman değer baya artmış ama artış 2 katı şeklinde gidiyor sanırım
o gün zorda olsa 1kese görebilmiştik canım sıkışık falan olmadığım için p.tesi gideceğim sanırım o zaman görürüz eğer varsa
p.tesi 753tü dün 1500civarı olması gerekti bugün 2780 sanırım ikinci bir kese olma ihtimali hala var:44:
Masallah tatlimmm ikiz olma durumu hala süruyor desene
Allah razı olsun canımcımmmm inşallahhh sağlıklı hayırlı olsun da varsın tek olsun hiç önemli ddeğil ama ikiz olursa da hiç fena olmaz yani:KK1:

insan karşısındakini kendi gibi bilirmiş umutcum yorum dahi yapmıyorum bu sözlerinin üzerine...............................

o gün zorda olsa 1kese görebilmiştik canım sıkışık falan olmadığım için p.tesi gideceğim sanırım o zaman görürüz eğer varsa
p.tesi 753tü dün 1500civarı olması gerekti bugün 2780 sanırım ikinci bir kese olma ihtimali hala var:44:

Allah razı olsun canımcımmmm inşallahhh sağlıklı hayırlı olsun da varsın tek olsun hiç önemli ddeğil ama ikiz olursa da hiç fena olmaz yani:KK1:

olabilir cnm ya ben yanlış hesapladım günleri hadi bakalım heycan hala devam ediyor :KK52::KK52::KK52:

Inss kat kat kat artar tatlimmmm

senin izne çıktığını bilmiyordum cnm ama iyi olmuş gece uyumadığında en azından gündüz dinlenebilirsin.

yok canim 35,haftada ciktim.gecenhafta cok sancim oldu.bide uykusuzluk dayannamadim ciktim bende.

asbee canim degerin cok guzel artmis masallah saglikla tamamla ins.hamuileligini

savaşçım normal doğummu olacak seninki ....senin paşa 40 haftayı doldurmaz gibi geliyor 38 haftayı görsen bir .ben ipeği 37+6 da doğurmuştum 3300 gr dı hiçbir sıkıntımızda olmadı sarılık bile olmamıştı.

olabilir cnm ya ben yanlış hesapladım günleri hadi bakalım heycan hala devam ediyor :KK52::KK52::KK52:
aynen heyecan tüm hızıyla devam ediyor:KK52::KK52::KK52:
Inss kat kat kat artar tatlimmmm
amin canım benim aminnnn Rabbim tez zamanda bu msjları sizinde yazmanızı nasip etsin bize inşallahhhhh:KK52:
yok canim 35,haftada ciktim.gecenhafta cok sancim oldu.bide uykusuzluk dayannamadim ciktim bende.

asbee canim degerin cok guzel artmis masallah saglikla tamamla ins.hamuileligini
canımmmm Allah razı olsun aminnnnnnnnnn:KK52::KK52:

savaşçım normal doğummu olacak seninki ....senin paşa 40 haftayı doldurmaz gibi geliyor 38 haftayı görsen bir .ben ipeği 37+6 da doğurmuştum 3300 gr dı hiçbir sıkıntımızda olmadı sarılık bile olmamıştı.

canim dogumu oluruna biraktik mevlam hangi taraf hayirliysa onu nasip etsin.ama bebek biraziri kemikli normal gununden 2hafta 2gun onden gidiyor bpyle devam ederse normal olmayacak herhalde.bana herkes ayni swyi aoyluyor goruncwde.23agustos ya gunum ayin12-15gibi olur diyolar kismet artik

X