Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

rimelllllllllllllllll dün gece seni ruyamda gördümm unutmadan anlatmam lazım

sen annemlerin sokağında bir muhasebe bürosunda çalışıyormuşsun bende annemlerdeyim beni çağırıyorsun işte gel feryal baksana bir nescafe yapmışlar ne biçim Allah aşkına gel bak diyosun bende geliyorum fincanı bana veriyosun tadıyorum diyorumki aa bu bina çok eskiydi ben bebekken bile vardı ne güzel olmuş dekarasyonu falan diyorum acayip güzel bir ofis küçücük ama dekarasyonu süper altın varaklı falan düşün yani

bu rüyadan ne anlayabiirim acaba ya br yardım edin

ay benimde takvimim var artıkkkkkkk

oyyyyy takvime bakkkkkkkkk hayırlı uğurlu olsun tatlımmmmmmmmmmm

fatmacım seninde takvimini görelim en kısa zamanda inşallah

ayrıca umut aybike, rochak, rainbow ablam,kiraztepe,firarperest ve tüm bekleyen eş dost Rabbim sizlerede nasip etsin.

ve bizi kk dan ve face den silen sayın iskorpit amacın ne bilmiyorum ama inş.müjdeli haberini verirsin bize

olsun ne yapalım cnm sende mart annesi olacakmışsın hele ikiz olursa zaten daha erken olur.takviminde hayırlı olsun
dimi dimi hayırla sağlıkla gelsin-gelsinler de mart-nisan hiç farketmez hadi hayırlısı
çok sağol canımın içi en kısa zamanda sende yap inşallahhhh aybikeee unuttum sanma sende tabiiiiii
kız bu ne biçim rüya
hep diyordum ben de yapabilecek miyim acaba bugüne kısmetmiş sonunu görmeyi de nasip eder inşallah Rabbimmmm

inşallah cnm ramazanda işler kesat ama eylüle inşallah bende takvim yaparım...faceden anladımda kk dan nasıl silmiş kız onu anlamadım.ben onu foruma hiç girmiyor sanmıştım ama geçen başka konuda görünce şaşırdım ne yalan söyleyim.giden gider kalan sağlar bizimdir....

maalesef canımcım 30 mart gözüküyor doğum tarihi tutmadı

kuzummmm hayırlı olsun takviminiz .. yapabilirsen eşini kameraya al soylerken.. benım kocişin yuz ifadesi yutkunuşu hala gözümün önünde ama aklıma gelmedi kamera işi .. bu arada 3 ay war tam tamına aramızda :) 3 ay arayla pırtlatıcaz bebişleri, belki sizin kırkınıza geliriz kısmet olursa :) birde ben tahmınlerımı 2. kan testine bırakmak istiyorum garanti olsun

teşekkür ederim kuzuhadi bakalım bir sonrakinde belli olur diyorsun he hadi hayırlısı
amaninnn 3ay mı var o zaman beklios kırkımızaaaaa

güzel bina ya da eve girmek çook hayırlara delalet canımcım, feraha kavuşuyorsun :) ama benle ilgiliyse eger belkide içimizie kesemize uygun bi ev bulucas diye de ümitlendim açıkçası :) cmtsi 15,00-19,00 arası dört döndük biraz daha uygun iki ev bulduk, tabii hangisi hayırlı bilemıorum.. ayy heyecanlandım şimdi :))))

rımel hangi semtten ev bakıyorsunuz.ankarada pahalıdır ev konusunda .bursada çok pahalı ev konusunda gerçi herşey pahalı burda

kk arkadaşlığından silmiş canım aynen öyle biz bize yeteriz.İnşallahh canım işler kesat olsada farketmez belki fark yaratır ve bebişe vesile olabilir bu durum

Hadi canım hayırlısı olsun inşallah güzel bir evin olucak bence inşallah bide rüyamdada gerçekteki gibi çok güzel ve tatlıydın haberin olsun

hadi hayırlısı canım benim Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin çok sevindim canım benimmmmmmmm
aynen öyle canımcım biz bize yeterizzzzzzzz

asbeciğim kendim hamile kalsam ancak bu kadar sevinirdim, hayırlısıyla inşallah tamamına erer
doğum yapan arkadaşlarada Allah analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı evlatlar olurlar inşallah

canım benimmmmm Allah razı olsunnnn aminnnnnnn
Rabbim tez zamanda sizlerinde mutlu haberinizi almamızı nasip etsinnn halaylar çekelim inşallahhhh

rımel hangi semtten ev bakıyorsunuz.ankarada pahalıdır ev konusunda .bursada çok pahalı ev konusunda gerçi herşey pahalı burda

ewet canım bursada pahalı annemler emekte 600 oderken bende orda 450 ödüyodum şimdi de emek bahçeli beşevler metrosuna yakın yerlerden bakıyoruz annemlere yakın olsun diye , sanırım ben bu ev konusunda şanssızım öyle herşeyim olsun diyen bi tip de değilim ama ne yazıkki etrafımdakılerın begenılerı cook tepelerde..birde semt faktoru zorunlu olunca.. sanırım bunlardan ötürü zorlanıorum...

inşallah canım inşallahhhhh, nasıl rahatlarım nasıl ,birde bayramdan önce yerleşirsek süpper olur, sonrasında ufak bi deniz kaçamağı, ohh Allahım bebişte iyi olursa doguma kadar rahatım :)))) canım benım , güzel olan senin gözlerin kalbin.. inşallah oğuzhan da senın gibi güzel kalpli bi çocuk olur

amin canım sıpam bana benzer inşallah sevgi dolu olsun.Canım çok acele etme ama çokta erteleme dicem dün yoruldum baya sıpam rahatsız oldu gece uyutmadı vallahi çok büyütmeden halledersin inşallah canım

amin canım sıpam bana benzer inşallah sevgi dolu olsun.Canım çok acele etme ama çokta erteleme dicem dün yoruldum baya sıpam rahatsız oldu gece uyutmadı vallahi çok büyütmeden halledersin inşallah canım

amiin canım, tam senın gibi güzel gözlü , sevımlı bi afacan olsun :) bian önce halledıp çıkmak ıstıyorum bi de bu semtler öğrencilerde çok oluyo bayram sonrası bize uygun ev kalmaz, hemde benım çok yatınca ve çok yuruyunce ayaklarım şişiyo, üstüne basmakta zorlanıyorum, tansıyonum normal 6-10 8-12 gibi, tuzu da azalttım , sıcaktan mıdır nedir.. tutalım oturalım uygunda olsunkı birikime dewam edelım istıyorum inşallah kabul olur canım, duam da rüyan da :)

ay canım benim teşekkür ederim canım bende anlamıyordum ayağım şiştiğini ama convers harici bişey giyemeyince anladım artık asbede yaşayacak bunları

ay canım benim teşekkür ederim canım bende anlamıyordum ayağım şiştiğini ama convers harici bişey giyemeyince anladım artık asbede yaşayacak bunları

ewet bebişten yaşasın sağlıklı normal bi şekilde :) ne mutlu bizlere bugünleride gördük ya Rabbim inşallah sıra aybike, fatmaipek , rochak ve umutta .. biz dua edelim Rabbim bi yerde elbet kabul eder :)

Asbeeeeeeeeeeemmm canım kardeşimmmm senin o 5 haftalık hamiş takvimini severim. Değerin de maşallaaaaaaaaahhh süper süper süpeeerrrrrrrrrrr Dış-boş vs kesinlikle olamaaaaazzzzz Allahım şükürler olsun yarabbimmmm

Kendine çok dikkat eeeettt oruç felan tutma sakın kuzumaaaa yazııııkkkkk ya da kuzularaaaaaaaaaaaaaaa enişteye nasıl verdin haberi detaylıca istiyoruuuuuuuuuuuuuuuzzzzz

Bu arada ben demedim mi yeni yaş bebek demek diyeeeeeeeeee
Teorimi seveyim

Aybikoşşş hadi bakalımmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…