Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

evde yatarım canım ama işyerinde o biraz zor bir de evde de beyefendi iyi güzel uçtu ama yine herşeyi benden bekledi valla dün akşam:KK47:
ne güzel yaa öyle yerlede yaşamak isterim valla

aman kuzum dikkat ilk 3 ay çok önemli bırak yapma hiçbişey..işten gel hemn yat kalkamıym de kendini ve bebişi koru..neler çektk gebe kalcz diye hatırlıysn dimi kuzm ona göre davran..valla ne kadr güzel anltmam nası zor ayrıldm anlatamam..
kalp atışlarını 6.haftada duyarsn cnm bu haftanın sonunda git inş herşey güzel olack..maşallah topiğimize ve bebişlerimize..naz ve felek sürelerini oku çok bismil et olsn mu ben öle yaptm..

Çok doğru söylüyorsun balım naz yapmaya başladım valla ama sanırım o da gidip dr.da görmeden anlamayacak ilk iş onu Dr.a götürmek olması lazım yoksa tırt çıkacak sanırım bu:KK1::KK1:
işyerinde kılımı kıpırdatmıyorum valla totom sandalyeye geçmiş durumda daha şimdiden:KK1:
devamlı selavat getiriyorum ya mubdi okuyorum canım onları da okuyayım inşallahhh:KK16:

zeyno gelmeden hemen talip olmak istedim sağolsun hemen talip oluyor kızçelere :KK1:

kız kokusu aldım koştum geldim ama kapılmış bilem bak asbe senin için hamiş oldu hiççççç kıymet bilme hemen alternetiflere geç zaten :):)lütfen aramızdan çekilirmisin :):)

öyle mi vay şimdiden oğlunun başını bağlamk derdinde valla ne kaynana olur bu zeyno aman duymasın bu yazdıklarımı:KK1::KK1:

zerbascım başkasıyla sözlüsü olana kızmı vericen yoksa ben yanlış mı duydum :):) ben iyi bir kaynanayım bikereeeee hıhhhh :):) buarada kızında hayırlı uğurlu olsun :)

bizim çaremiz asbede asbeeeeeeeeeeee ikizlerin olursa ikiside kızolsun emiii topiğin huzuru için bunu yapmak zorundasın :):):):):) buarada eşin ne mutlu olmuş çok duygulandım sırada ailelere müjdeler var desene :)

selam kızlar nasılsınız :KK16:

zerbasım hsgeldin bu arada kızçen hayırla, sağlıkla gelir insaAllah :KK16:

asbeeeeee :KK52: kız dünden beri aklım sende he :KK17::KK17: :KK1::KK1: dedim turnayı gözünden vurdu bu kez :KK9:

yalnız bisey sorcam.. adet gününde yapılan test de,
ikinci çizgi epey koyu olunca ikiz mi oluyo :26::26:

kız kokusu aldım koştum geldim ama kapılmış bilem bak asbe senin için hamiş oldu hiççççç kıymet bilme hemen alternetiflere geç zaten :):)lütfen aramızdan çekilirmisin :):)

zerbascım başkasıyla sözlüsü olana kızmı vericen yoksa ben yanlış mı duydum :):) ben iyi bir kaynanayım bikereeeee hıhhhh :):) buarada kızında hayırlı uğurlu olsun :)

bizim çaremiz asbede asbeeeeeeeeeeee ikizlerin olursa ikiside kızolsun emiii topiğin huzuru için bunu yapmak zorundasın :):):):):) buarada eşin ne mutlu olmuş çok duygulandım sırada ailelere müjdeler var desene :)

canım sözü bozmadım tabikiiiiiiiiii ama hani erkek olursa ellerim boş kalmasın :KK1:

internetten badi almıştım oğluşa içine pembe çiçekli çıtçıtlı badi koymuşlar :KK1::KK1::KK1: 2 tanede eflatun gibi birşey :KK52::KK52: bir arkadaşa verdim ama çok güzellerdi ya kızçeler çok tatlı yaaaaaaaaaaa

hadi bakalım şiparişi verdim seni mi kırcam:KK1::KK1::KK1:
evet annemler memlekette gelmelerini bekliyorum yüzyüze söyleyeceğim hem o sırada muhtemelen kalp atışlarını da duymuş oluruz da iki kat sevinirler onlarda:KK16::KK16:
selam kızlar nasılsınız :KK16:

zerbasım hsgeldin bu arada kızçen hayırla, sağlıkla gelir insaAllah :KK16:

asbeeeeee :KK52: kız dünden beri aklım sende he :KK17::KK17: :KK1::KK1: dedim turnayı gözünden vurdu bu kez :KK9:

yalnız bisey sorcam.. adet gününde yapılan test de,
ikinci çizgi epey koyu olunca ikiz mi oluyo :26::26:

canımmmm olur mu olur valla hakkımızda hayırlısı Rabbim nasip etsin yeter kiiii:KK52::KK52:

canım sözü bozmadım tabikiiiiiiiiii ama hani erkek olursa ellerim boş kalmasın :KK1:

internetten badi almıştım oğluşa içine pembe çiçekli çıtçıtlı badi koymuşlar :KK1::KK1::KK1: 2 tanede eflatun gibi birşey :KK52::KK52: bir arkadaşa verdim ama çok güzellerdi ya kızçeler çok tatlı yaaaaaaaaaaa

valla bizde özo patlattı erkeği ellerimiz boş kaldı :KK70::KK70: iyi bakalım asbenin kızı olursa diye zerbasa ikinci sıraya geçiyim madem :) yada ben en iyisi daha sahipsizlere yöneliyim aybike haftaya patlat bir bebiş haberi sonrada kız bebeiş haberi ve kızını bana ver :KK70::KK70::KK70:

selam kızlar.. dualrınıza ihtiyacımız war oğluşumla.. dörtlü test sonucumuzdan afp 1/169 çıkmış.. dr acil görüşmek istedi.. hastaneye gidiyoruz..

Asbeeeeeeeeeee yaa gözlerim doldu okurken yaaa enişte nasıl heyecanlanmıştır :KK43::KK43:Oyyyy Allahımmm koca göbekli şişko asbeeee olacaksınnnnnn :KK52::KK52::KK52: Deneyimlerimle karşındayım haydi sor sor :KK37::KK37: :KK9::KK9:

Zerbaaaaaaaaasss kızoşun hayırlı olsun. Kız çocuğu candııııııııııırrrrr:KK16::KK16:

Lan zeynoooooooo bak feryale baaaaakkk nasıl da girdi hemen araya da oğluna gelin arıyo :KK52: Ben aranızdan çekiliyorum oğluşum tek eşli olcak benim, romantik ve kadınların duygularından anlayan, centilmen bir bey :63::63::63:
:KK9::KK9:

Fatmacım sana da çok geçmiş olsun :KK16: Gece ben de açmıştım camı bi kalktım kolum bacğım buz gibi :KK50:

selam kızlar.. dualrınıza ihtiyacımız war oğluşumla.. dörtlü test sonucumuzdan afp 1/169 çıkmış.. dr acil görüşmek istedi.. hastaneye gidiyoruz..

rimel ne olur üzme kendini, bu testler sadece bir olasılık. Bizim arkadaşında çok riskli çıktı, amniyo sonucu tertemizdi. Dualarımız seninle ve oğluşunla canımmm habersiz bırakma bizi :KK16:

canım üzme kendini sakın dualarımız seninle 2li yaptırmışmıydın peki ? benim arkadaşımın 26 da 1 di şuan sapasağlam bebişi var

Asbeeeeeeeeeee yaa gözlerim doldu okurken yaaa enişte nasıl heyecanlanmıştır :KK43::KK43:Oyyyy Allahımmm koca göbekli şişko asbeeee olacaksınnnnnn :KK52::KK52::KK52: Deneyimlerimle karşındayım haydi sor sor :KK37::KK37: :KK9::KK9:

Zerbaaaaaaaaasss kızoşun hayırlı olsun. Kız çocuğu candııııııııııırrrrr:KK16::KK16:

Lan zeynoooooooo bak feryale baaaaakkk nasıl da girdi hemen araya da oğluna gelin arıyo :KK52: Ben aranızdan çekiliyorum oğluşum tek eşli olcak benim, romantik ve kadınların duygularından anlayan, centilmen bir bey :63::63::63:

Fatmacım sana da çok geçmiş olsun :KK16: Gece ben de açmıştım camı bi kalktım kolum bacğım buz gibi :KK50:

öyle valla bide beni kötüleyip prim yapıyo kaygana :):) hadi hadiiii sende başka topiklerde gelin bulmuyonmu kendine bakıyım :KK70::KK70:
yok bu böyle olmıcak asbe bence 3tane kız yapsın :KK70::KK70::KK70::KK70:: (asbe beni öldürcek artık )

canım hiç üzülme dörtlü test çok yeni ve sonuçları çok yanıltıcı olabiliyor daha yeni bu ay aralık annelerinde bir arkadaşın aynı risk oranı çıktı detaylı ultrasona girdi hiç bir sorun görülmedi geçti gitti üzüldüğüyle kaldı.

sakın üzülme canım benim

canımmm güzel haberlerle geleceksin inşallahhhhhhh dua ediyorum:KK16:

olcam dimi neharım hala inanamıyorum ama midem sağolsun kendini hatırlatıyor bulantı değil ama bulantıyla ekşime arası bişey ne biçim bişey anlamadım zaten üstadım ne yapmam lazım bir el atar mısınız:KK34:

canımmm güzel haberlerle geleceksin inşallahhhhhhh dua ediyorum:KK16:

olcam dimi neharım hala inanamıyorum ama midem sağolsun kendini hatırlatıyor bulantı değil ama bulantıyla ekşime arası bişey ne biçim bişey anlamadım zaten üstadım ne yapmam lazım bir el atar mısınız:KK34:

bulantılar erkenmi başlıyor yoksa kuzum bhcg düzeyin çok düşük değilya ondan erken başlamış olabilir yada psikolojik.ben hamiş değilim ama midem daha fena vallahi senin sebebin var hiçdeğilse :21::21::21: inşallah kolay bir hamişlik dönemi geçirirsin...

canım üzülme benim bir arkadasında öle sonuc riskli çıktı ama doktorun baktıgında da ayrıntılı ultrasonda da bişey çıkmadı.bazen nedeni bilinmeyen şeyden böle çıkabiliyormus....

hiç bişe yapamazsın yaklaşık 15-16. haftalara kadar bulantın ve kusman olcaaaaaaaakk :KK52::KK52: çubuk kraker,galeta, erik gibi tuzlu-ekşi şeyler hafifletir sadece... Sabah akşam süt, yumurta,ceviz eksik etmiceksin :KK52::KK52::KK52:

cnm bişey çıkmayacak inşallah dr. tedbirli davranmak için çağırmıştır belki ayıntılı bakıp hiç bir şey olmadığını söyleyecektir.değerler olasılık lütfen canını sıkma bebişinde üzülür sonra dua edeceğim sana mutlu haberler ile bekliyoruz bizi merakta bırakma...

canım üzme kendini sakın dualarımız seninle 2li yaptırmışmıydın peki ? benim arkadaşımın 26 da 1 di şuan sapasağlam bebişi var

öyle valla bide beni kötüleyip prim yapıyo kaygana :):) hadi hadiiii sende başka topiklerde gelin bulmuyonmu kendine bakıyım :KK70::KK70:
yok bu böyle olmıcak asbe bence 3tane kız yapsın :KK70::KK70::KK70::KK70:: (asbe beni öldürcek artık )

var mı arttırannnn:KK52::KK52::KK52:

hiç bişe yapamazsın yaklaşık 15-16. haftalara kadar bulantın ve kusman olcaaaaaaaakk :KK52::KK52: çubuk kraker,galeta, erik gibi tuzlu-ekşi şeyler hafifletir sadece... Sabah akşam süt, yumurta,ceviz eksik etmiceksin :KK52::KK52::KK52:

gerçi çok şükür kusma hissi yok ama daha çok erkenmiş gibi geliyor yaaa hadi bakalım desene ağzını boş tutmayacaksın sonra da gelsin kilolar:KK52::KK52:

canim uzme kendini ve bebisini lutfen hersey yolunda annesi.dualarimiz seninle haberdar et bizi donuse

X