evet canım aşılama olmuştu bugün 14.gün sende göreceksin tabi ki bu değerleri Rabbim sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin hakkıyla anne-baba olabilmemizi nasip etsin yeter kiadete kaç gün var yada asılama olmuştun dimi kaçıncı gün
ayy ne güzel bi değer bende görürüm inşallah bu değeri sağlıkla kucağna al inşşallah
olur mu ki yaaaa benimde düşük döneminde 93 çıkmıştı hayırlısı bakalım bekleyelim ve görelimmbenim 293 çıkmıştı değerin çok güzel canım erken döllenme olamıyacağına göre bence bunlar tek değil :):):)
sürte sürte gittim geldimmmmm
belli mi olur inşallah canımcım siz deneyimlisiniz söyleyin bakem 753 çıktı kan değerimmmmmmm
inşallahhh canım benim ayağımı sürttüm gelin peşimden inşallahhhhhhhhh
aminnn cnaım benim aminnnnnnn
gittim geldimmm 753 çıktı canımcımmm. Peşim sıra geleceksiniz inşallahhhhhhh
ohhh ohhh süper ikiz ihtimalı var gibi hayırlısı olsun haftaya öğrenırız inşallahevet canım aşılama olmuştu bugün 14.gün sende göreceksin tabi ki bu değerleri Rabbim sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin hakkıyla anne-baba olabilmemizi nasip etsin yeter ki
olur mu ki yaaaa benimde düşük döneminde 93 çıkmıştı hayırlısı bakalım bekleyelim ve görelimm
canım benimmmmmm evettopiğin ermişi ilan ediyoruz seni artıkAFERİN SİZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ben köyden gelene kadar doğuracaklar doğurmus gunu gelenler hamıle kalmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
yani sözümü bu kadar dinlersiniz hiç bilemedimmmmmmmmmmmm
asbecıkkkkkkkkkk artık ermişliğimi ilan ediyorummmm burdan herkes duysun
oğlanlar çifter geliooooo inşALLAHHHHHHHHHHHHHHHHH
alpiniimmm senın kız benım oğlan aynı haftalarda geldıler gel bunları küwez kerteği yapalımmm
asbecik inan ki tüylerim diken diken olduuuuu anlatamam nasıl mutlu oldum
şimdiiii dua wakti OL DEYİNCE OLDURANA HAMDOLSUNNN TAMAMA ERDİRSİNNN...
amin kereee aminnnn
"masaALLAH sunhanALLAH la kudrete iila billah diyelim" nazarlardan korunsunnnnnnnnnnnnnn
hadi hayırlısıııııııı%80 ihtimal ikiz :))) %20 ihtimal tekiz :)
haftaya salı gideceğim inşallah görürüz o zaman net bir şekildeohhh ohhh süper ikiz ihtimalı var gibi hayırlısı olsun haftaya öğrenırız inşallah
gittim kiii durur muyum bi kese gördük zor da olsa canımcım oruçlu olduğum için sıkışık olmadığımdan çok net değildi ama kesemizi gördük şükür ki akşama da resmimizle sürpriz yapcaz babasına inşallah bakalım haftaya daha net olur dedi dr. amcamız dacanım valla günün belli oyuzden bence değerin yüksek çıkmış gününe göre :) bir derken iki geliyormuş bakarsın tabi şartlandırmayalım seni ama sanki öyle bir sinyallerde var maaşşallah subhanallahhhhhh :):) ayyy ne zaman görüceksin sen şimdi keseyi yada keseleri :):)
asbemmm kendıne cok dıkkat et tamam mı artık karnında bi züccaciye dükkanı warmıs gibi düşün sende kocaman bi filsin sakın ha hiç bişeye çarpma..
işte o kadar özen göster kendıneeee...
haftaya salı gideceğim inşallah görürüz o zaman net bir şekilde
gittim kiii durur muyum bi kese gördük zor da olsa canımcım oruçlu olduğum için sıkışık olmadığımdan çok net değildi ama kesemizi gördük şükür ki akşama da resmimizle sürpriz yapcaz babasına inşallah bakalım haftaya daha net olur dedi dr. amcamız da
ikiz olursa çok makbule geçer tabisii ama hayırlısı teyzesiiii
bayıldım benzetmene canım benimmmmmmm tamamdır elimi yukarı dolaba kaldırmam bileasbemmm kendıne cok dıkkat et tamam mı artık karnında bi züccaciye dükkanı warmıs gibi düşün sende kocaman bi filsin sakın ha hiç bişeye çarpma..
işte o kadar özen göster kendıneeee...
ay o günleri de görürüz inşallahhhhhhhhtabirine bayıldım misscinmmm züccaciye dükkanıewet hassas ve kırılganlar yavruşlar, insan anne adayı olunca daha şevkatli oluyomuş, kim bilir anne olunca nasıl oluruz , sen daha iyi bilirsin miisscim..
ayyy kendimi hamiş yazmak okurken bile kalbimm pırpır ettiiiiiiiAllah hayırlısını versin canım benim 1.si missyamanın dediği gibi dikkat ediyorsun 2.si oruç artık tutmayıp bebişini besliyorsun 3.sü takvimini yapıyorsun 4.sü listeye hamiş yazıyorsun kendini :):)
aynen dediğin gibi canım Rabbim sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsinde tek çift hiç farketmez zaten ikizse haftaya salı gideceğim görürüz sanırım doğru söylüyorsun 2gün sonra bir test daha veririm ona göre yorum yaparız inşallah herşey yolunda gider inşallahhhhhasbecim değerin çok güzel ikiz diye şartlandırmayalım tek çift farketmez.değerin yüksek ama tekdede bu değer olabiliyor önemli olan artış artış 2 kattan fazla oluyorsa ozaman ikiz ihtimali.allahım gönlüne göre versin ....(miss ben bir kız bir oğlan diyorum)
asbe zeynepin direktifler süper....
asbee.... nisan topiğini devral kazenden lütfen.......hemen kimse duymasın kapmasın topiki....
ay benimde takvimim var artıkkkkkkk