hayırlısı canımcım yaa Mevlam neylerse güzel eyler diyorum amma ve lakin şu kafamızdan atmayı nasıl becereceğiz onu bilmiyorum işteee:84::84::84:Canim uzulme hep kafaya taktiği mizdan oluyor.ben 35 gunde bir aksamadan olurken korunmayi birakinca 1 ay 35, 1 ay 45 gunde bir oldum.hep kafaya taktiği miz icin
ewettt ben geldımmmmmmmmmmm kızlarrr..
başlıyorum şimdi anlatmayaa...
(
haftasonu koye gıttık her zamankı gıbı..eşim biliyorsunuz kı 19unda gelecektı ama sürpriz yaptı we cumartesi köye geldı bizde oğluşumla havalara uctuk tabısııı..köyden dönüş yolunda dedim ki gel samsuna gıdelım oda süslerini alalım tek onlar kaldı..köy yolu samsn yolu eşimin arabayı sallaması fren yanı yol hali biz kapıştık kawgaya ağlamaya yer arayan ben 1 saat kesıntısız ağladım..
peygamber efendımız dıyor kı kaderde 3 sey asla değişmez doğum we ölüm saatimiz birde ewlenecegımız kişi..
deemem o kı bunlar mı sebeb oldu bılınmez belkı ewde olsak dınlenmıs olsam yıne gelecektı oğlumuz..
gece boyunca bu kavgaların etkısınden sandım hiç uyumadım ara ara sankı çişimi yapıyormusm gibi hissedip tuvalaete kalktım ama anlamdım eşimde bende sabaha kadar uyumadık..
sabah birden suyum geldı yataktan fırladım bacaklarımdan akmaya basladı tabı bende ağlamaya eşime dedim seninnnnnnnnnnnnnnnn yüzündennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn !!!! (ama o zaman gercekten öyle hıssettım
neyse hemen hastaneye gıttık dedım ama daha cok kucuk 35+5 idik daha..
muayene oldum sadece bı parmak acıklık wardı hemen yatırdı doktorum sunı sancı werdıler sabah 9dan akşam 17ye kadar bekledık acılma olmadı doktor dedı su gıttıkce azalıo mecburen sezeryan oldum en ıstemedgım şey )):
17;50de gırdım 18;06 da oğlum ağlamaya basladı
yanıma getırdıler kokusu cektımm başladım ağlamayaaa
bu nasıl bırsey ya Rabbımmmmmmmmmmmmmm
kalbım yerınden cıkacaktı dedım hersey yolunda mı
doktor dedı kı su cıyaklamaya bak bu kesın 3 kılo
aynen de öle oldu
3000 gr 48 cm bi oğluş dunyaya geldı (
biz küveze alırlar sanırken odaya geldıgımde oğlumıu annemlerın kucagında gördümmm..
gelişimi önden gidiyordu ya tamamladı geldı dedı doktor belkıde üstüne gördun dedı ..
işte o an war ya dunyalara sahip olmak ne demek anladımm...
ıkı gun hastenede kaldıkk
sonra ewımıze geldık..
eşim ben ameliyatta ıken bagıra bagıra ağlamış
şimdi bile gözlerım doldu kızlar..
sedyede amelıyatolurken dostlarımla bırlıkte sızede dua ettımmm..
Rabbım olmayanlarada wersınnn...
herkes anne olsunn bu duyguyu yaşasın..
amliyat sonrası kendı ağrılarım falan onlar işin dikenleri
şimdi teyzesi geldi oğlumu getirdi emmek istiyo ağlıyo..
herkesı öpüyorummmm
Sağolasın tatlımmm an ve an paylaşacağımdan emin olabilirsin canımcımaşılaman hayırlı olsun cnm şimdiden inşallah bir gün bizde hamile kalıp bebişlerimizi kucağımıza alacağız.aşılama ayrıntılarını bekliyorum canlı yayın olarak
günaydın kızlarrrrr bende geldim ne güzel geldim missyaman çokkkkkkkkk tebrik ederimmmmmmmm çok sevindim maaşşallahoğluşunun ayaklarını ıssır benim için ne heyecanlı yaaaa darısı hepimizin başına Allahım sağlıkla büyütsün inşallah
Elfidaaaaaaa hg bitanemmmm nasilsin nasil gidiyor hazirliklarrrr bittimi bakalimmmm
zeynoooooooooo hoşgeldin nasıl geçti tatillllllllll
tatlım :biraz geç cvp veriyorum ama telden girdiğim için yazamadım bir türlü.Ayaklarım çok ağrıyor onun dışında iyim çok şükür.Küçük hanımda iyi en son dr.a gittiğimizde 1,730 kiloydu 2,0 kilo olmuştur sanırım :)Göbeğimizde kocaman oldu artık birşeyler yapmak zor oluyor.Konuşurken bile nefes nefese kalıyorum.kızımıza henüz isim bulamadık son anda aklımızda olmayan bir isim koyacağız sanırım.Sen nasılsın?bebiş nasıl?
özooooooooo hoşbuldukkkkkk güzel geçti tatil bol bol yedim içtim yattım kayınvalidem sağolsun büyüttük benim sıpayısen napıyosun deniz kum güneş felan
miss canim hayirli olsun rabbim uzun hayirli omurler versin.epidural oldun galiba memnun musun
asbe xanim hayirisi olsun uzme kendini birdahaki ay guzel hbrler alacagizins.
bizde dun dr.daydik 2280 gr.olmusuz
herkese hayirli kandiller
sağol canım hayırlısı Rabbim nasip edecek inşallah bizlere dehayırlı kandiller kızlarrr..
missimm cnmm tüylerim diken diken oldu....Allah analı babalı büyütsun saglıklı uzun ömürler versınn..
duaların ıcın tesekkürler Rabbim kabul etsın..
asbecimmm umut dolu bir ay olsunn inşş bu sferrr olacaaakk...cnmm bnmm
kızlarrr öpüyorumm hepınızı
hoşgeldin canım amin aminnnnnnngünaydın kızlarrrrr bende geldim ne güzel geldim missyaman çokkkkkkkkk tebrik ederimmmmmmmm çok sevindim maaşşallahoğluşunun ayaklarını ıssır benim için ne heyecanlı yaaaa darısı hepimizin başına Allahım sağlıkla büyütsün inşallah
hayırlısı canım ne diyelim Rabbim bilir verir herşeyi diyoruz ve sabretmeye çalışıyoruz işte bugün çok kötüyüm çokmiss canim hayirli olsun rabbim uzun hayirli omurler versin.epidural oldun galiba memnun musun
ooohhhh maşallahhhhh sizeValla zeynom çıkmıyorum denizden, acayip rahatlıyorum, her gün akşam 5-6 arası 1 saat yüzüyorum, eşim de sağolsun egzersiz yapıyoruz suda kendi çabamızla
miss canim hayirli olsun rabbim uzun hayirli omurler versin.epidural oldun galiba memnun musun