Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

bizde bugün denize gittik kızçemle babası deniz sefası yaptılar yolda uyudu bizimki çok yorulmuş .sanırım bu sene yüzmeyi öğrenecek....

missy cnm gözünaydın ohh maşaallah tosuncuk gelmişşşş
yesin teyzesi onu...
Rabbim size bağışlasın cnm,sağlık versin sana da yavruna da...

Canim uzulme hep kafaya taktiği mizdan oluyor.ben 35 gunde bir aksamadan olurken korunmayi birakinca 1 ay 35, 1 ay 45 gunde bir oldum.hep kafaya taktiği miz icin
hayırlısı canımcım yaa Mevlam neylerse güzel eyler diyorum amma ve lakin şu kafamızdan atmayı nasıl becereceğiz onu bilmiyorum işteee:84::84::84:
Canım benimmmmm Rabbim hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

aşılaman hayırlı olsun cnm şimdiden inşallah bir gün bizde hamile kalıp bebişlerimizi kucağımıza alacağız.aşılama ayrıntılarını bekliyorum canlı yayın olarak
Sağolasın tatlımmm an ve an paylaşacağımdan emin olabilirsin canımcım
Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul eylesin kandilimiz mübarek olsun canlarrrr

günaydın kızlarrrrr bende geldim ne güzel geldim missyaman çokkkkkkkkk tebrik ederimmmmmmmm çok sevindim maaşşallah oğluşunun ayaklarını ıssır benim için ne heyecanlı yaaaa darısı hepimizin başına Allahım sağlıkla büyütsün inşallah

hayırlı kandiller kızlarrr..

missimm cnmm tüylerim diken diken oldu....Allah analı babalı büyütsun saglıklı uzun ömürler versınn..
duaların ıcın tesekkürler Rabbim kabul etsın..
asbecimmm umut dolu bir ay olsunn inşş bu sferrr olacaaakk...cnmm bnmm
kızlarrr öpüyorumm hepınızı

zeynoooooooooo hoşgeldin nasıl geçti tatillllllllll

Elfidaaaaaaa hg bitanemmmm nasilsin nasil gidiyor hazirliklarrrr bittimi bakalimmmm

tatlım :biraz geç cvp veriyorum ama telden girdiğim için yazamadım bir türlü.Ayaklarım çok ağrıyor onun dışında iyim çok şükür.Küçük hanımda iyi en son dr.a gittiğimizde 1,730 kiloydu 2,0 kilo olmuştur sanırım :)Göbeğimizde kocaman oldu artık birşeyler yapmak zor oluyor.Konuşurken bile nefes nefese kalıyorum.kızımıza henüz isim bulamadık son anda aklımızda olmayan bir isim koyacağız sanırım.Sen nasılsın?bebiş nasıl?

İyi pazarlar arkadaşlar,

herkesin kandilini kutlar dualarınızın kabul olmasını dilerim..

Oyyy canim benim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin rabbim bende yarin kizimi gormeye gidecgim 3 hafta once 1,160 gramdi boyumuz biraz uzun babamiza cekmis minigini oksa yetime dikkat et bitanemmm hazirliklar bittimi peki

selam kızlar.. nasılsınız ..
Berat Kandiliniz mubarek olsun.. herkese hayırlı kandiller ..

özooooooooo hoşbuldukkkkkk güzel geçti tatil bol bol yedim içtim yattım kayınvalidem sağolsun büyüttük benim sıpayı sen napıyosun deniz kum güneş felan

ooohhhh maşallahhhhh size Valla zeynom çıkmıyorum denizden, acayip rahatlıyorum, her gün akşam 5-6 arası 1 saat yüzüyorum, eşim de sağolsun egzersiz yapıyoruz suda kendi çabamızla

miss canim hayirli olsun rabbim uzun hayirli omurler versin.epidural oldun galiba memnun musun
asbe xanim hayirisi olsun uzme kendini birdahaki ay guzel hbrler alacagizins.

bizde dun dr.daydik 2280 gr.olmusuz

herkese hayirli kandiller

miss canim hayirli olsun rabbim uzun hayirli omurler versin.epidural oldun galiba memnun musun

oohh maşallahhh bizim topiğimizin oğluşları tosun tosunnnn

sağol canım hayırlısı Rabbim nasip edecek inşallah bizlere de
hoşgeldin canım amin aminnnnnnn

hayırlısı canım ne diyelim Rabbim bilir verir herşeyi diyoruz ve sabretmeye çalışıyoruz işte bugün çok kötüyüm çok

selamlar, günaydınlar..
asbem nasılsın, neden kötüsün, kırmızılar yüzünden mi kuzum =(

ooohhhh maşallahhhhh size Valla zeynom çıkmıyorum denizden, acayip rahatlıyorum, her gün akşam 5-6 arası 1 saat yüzüyorum, eşim de sağolsun egzersiz yapıyoruz suda kendi çabamızla

ohhhhh missss gibi yaaaaaaa özendim şimdi biz orda havuza gittik ama çekindim girmeye deniz olsa b ende girerdim ama havuz çok kalabalıktı giremedim içim gitti yap yap bol bol yüz yüzmek ve yürümek çok faydalı

maaşşalllahhhhhhh tosun mu o öyle doğunca ıssır o bacacıklarınııı

bugün kontrolumuzede gittik şekerimizede baktırdık maaşşallah Allahıma şükürler olsun herşey yolunda gidiyor şimdilik bunca duanın güzel dileklerin karşılığı olsa gerek hepiniz sağolun herkes müjdeciklerini alsın en kısa zamanda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…