Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

asbe gelmedinmi Dr.dan....
hava çok sıcak......yanıyoruz....
bugün iş çıkışı kızımla avmleri gezdik kızçeme mayo bikini aradık hoşuma giden bir şey olmadı

Elfidaaaaaaa hg bitanemmmm nasilsin nasil gidiyor hazirliklarrrr bittimi bakalimmmm

Oyyy canim benim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin rabbim bende yarin kizimi gormeye gidecgim 3 hafta once 1,160 gramdi boyumuz biraz uzun babamiza cekmis minigini oksa yetime dikkat et bitanemmm hazirliklar bittimi peki

Amin canım inşallah.bebek arabamiz dışında büyük bir eksigimiz yok.hastane cantamida hazırladım kızımızı bekliyoruz artık:)senin bebiste büyümüş maşallah.siz karar verdiniz mi isme

Son düzenleme:
Kizlar merhaba

ASbecim bugun dra mi gidecktin..merak ettim bak
Ben bugun cok ama cok yorgunm evi derince bir temizledik annemle sagolsn yardimm etti cnm bnm.

Bir zarari olurmu kizlar perde fln astimm duvar sildimm biliyosunuz 18 inde igne vurulmustumm bugun 6.gun

selamlar, günaydınlar..
asbem nasılsın, neden kötüsün, kırmızılar yüzünden mi kuzum =(
yok canım yaa onu c.tesi atlattım şükür iş yoğunluğu ve stresi başka bişey değil yani ama şükür atlattım
maaşallah subhanallahhhh
asbe gelmedinmi Dr.dan....
hava çok sıcak......yanıyoruz....
bugün iş çıkışı kızımla avmleri gezdik kızçeme mayo bikini aradık hoşuma giden bir şey olmadı
geldim canım da evde net yoktu yaa devamlı kesilip duruyor sinir oldummm muayenemi oldum yalnız prolaktinim devamlı 29seyirlerinde bu sefer böyle deneyelim olmazsa ilaç veririm dedi dr. rezervimiz çok iyiymiş

gittimm çok şükür aşılama için ilk adımımızı attık canımcım ilaç verdi p.tesi tekrar kontrole gideceğim inşallahhhh

gunaydınlar nasılsınız bakim..

asbecim naaptın kuzum dr nsıl geçti.. aşılma yazmışın bi üstte :44:

gunaydınlar nasılsınız bakim..

asbecim naaptın kuzum dr nsıl geçti.. aşılma yazmışın bi üstte :44:

evet kuzum aşılamaya başladık bu ay hayırlısıyla inşallahhhh
ilaç verdi dr.um haftaya p.tesi kontrole çağırdı inşallah çok çok yumurta olurda ikiz üçüz gelir diye dua ediyoruz eşimle

evet kuzum aşılamaya başladık bu ay hayırlısıyla inşallahhhh
ilaç verdi dr.um haftaya p.tesi kontrole çağırdı inşallah çok çok yumurta olurda ikiz üçüz gelir diye dua ediyoruz eşimle

ay hadi insaAllah asbemm.. Rabbim nasip etsin yeter ki...
gelsin pıtırcıkların tek tek

gunaydınn kızlar...

asbecımm hayırlı olsun cnmmm.ınnsss ıkız üçüz olur..

asbe canım hadi hayırlı olsun tedavi başlamış.mevlam emeklerinizi boşa çıkarmasın inş. bebişlerinin müjdesini mübarek ramazan ayı ile birlikte verirsin inş.yaz sonu bahar başıda umuttan güzel haberler gelecek inş.tabii arada fatma ve aybike var.
dualarımız seninle ve tüm diğer arkadaşlarla

gunaydınn kızlar...

asbecımm hayırlı olsun cnmmm.ınnsss ıkız üçüz olur..

canlarımmm Allah razı olsunnn Rabbim bu ay hamiş olmayan tüm arkadaşlarımdan ve benden hamiş haberi verebilmeyi nasip etsinnnnn ramazan-ı şerif topiğimize hayrıyla bereketiyle gelsin inşallahhh
bu arada eğer bebişim-bebişlerim gelirse bana doğum günü hediyesi olacaklar inşallahhhhh
sizi çok seviyorummmm

ahh cnm Rabbim nasip etsin yeter ki... :'(
heralde haberi verdiğim o günü, şaşkınlığımdan yıkarım hep kk yı

maşallah bebeciğine canım benim.. hemen büyümüş annesine hiç zorluk vermemiş kuzucuk.. maşallah ikinize de canım benim Rabbim oğlun ve eşinle uzun sağlıklı mutlu yıllar geçirmeyi nasip etsin.. eşinin ince düşünememiş canım o an, tüüüm erkekler gibi, o şimdiden sonra babalık ne demek öğrenicek asıl :)

merhaba kızlar...inş iyisinzdir...ben hala yatıyrm perşembe ense kalınlığı felan testler onu yaptıracm çok korkuyrm inş iyidr sağlıklıdr bebişim...
asbem nerdsn ne yapıysn giremdm nete kusura bakma..okudm tedaviye başlmışsn inş hemncecik gebe kalırsn hayırlısyla..
misyamn doğum yapmış hayırlı olsn tatlım..

hiç korkma canımcım herşey yolunda hiç merak etme nelere göğüs gerdi miniğin minnacık bir test mi korkutacak
estağfurullah canım benimmmm hayırlısıyla ilk adımımızı attım bakalım inşallah bekletmeden gelir miniğimiz miniklerimiz inşallahh

iyiyim canım benim.. sen nasılsın, keyfın moralın nasıl, sanki bugün daha iyisin :)

napim cnm.. kötüyüm desem bisey değismeyecek, belkim iyiyim dersem, biseyler yerini bulur..

nebilim şuan için ilacımı içiyorum..temmuz ayı sonu bitcek.. insaAllah önümüzde ki sohbahar gibi bebisimden bi haber alırım

inşallah kuzum inşallah güzel şeyler olacak Allahımın izniyle ne diyoruz iyi düşünelim iyi olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…