Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

geçen ay 22sinde oldum bu ay 18i diye hesapladım ama otomatik hesaplayıcılarda 19u çıktı 2gün geçti henüz yani canım
bu arada ben mi yanlış biliyorum adetin ilk günü 1.gün olmuyor mu

geçen ay 22sinde oldum bu ay 18i diye hesapladım ama otomatik hesaplayıcılarda 19u çıktı 2gün geçti henüz yani canım
bu arada ben mi yanlış biliyorum adetin ilk günü 1.gün olmuyor mu

olsun kuzum benimki de 3. gün çıkmıştı. 11inde olmam gerekiyodu 14ünde yapmıştım hemde sıkışık felan değildim net çıktı

inşallah canım inşallah acaip yorgun hissediyorum kendimi hem istiyorum hem korkuyorum negatifi görmekten biraz daha bekleyeyim canım yaa

anladım cnm haklısın hayal kırıklıgı zorr.. Ama sen güçlüsünnn...ne zman ıstersn o zmn yaprsnn cnmm ıns guzel haberler alıczzz..

kızlarr ıgne ovı testlerını etkıler mııı sımdı yaptım daa ıkıncı cızgı kırmızıya yakın cıktı

olsun kuzum benimki de 3. gün çıkmıştı. 11inde olmam gerekiyodu 14ünde yapmıştım hemde sıkışık felan değildim net çıktı
hadi inşallah benimde net çıkar çift çizgim yaaa çok ihtiyacım varrrr
anladım cnm haklısın hayal kırıklıgı zorr.. Ama sen güçlüsünnn...ne zman ıstersn o zmn yaprsnn cnmm ıns guzel haberler alıczzz..
inşallah canım inşallahhhhhhh
testın fotosunu ekledımmmm
canım bu iğnenin etkisiyle benimki de 5gün kopkoyu çift çizgi çıkmıştı

hadi inşallah benimde net çıkar çift çizgim yaaa çok ihtiyacım varrrr

inşallah canım inşallahhhhhhh

canım bu iğnenin etkisiyle benimki de 5gün kopkoyu çift çizgi çıkmıştı

o zmn ovı testıı bir işe yaramıyor bu dönemde desene tatlımmm:))

ben gelmeyesice batım gecikti onun heyecanı içindeyim canımcım
senin değerler çok iyi olmuş maaşallah canım herşey yolunda giderse yakın zamanda senden de güzel haberler alırız inşallhhhh

hmm.. hep bu adetler geçicinke bizlere oyun oynamış oluyor ama.. insaAllah güzel bi gecikme olur senin ki asbemm =)

ayy insaAllah canm yaaa.. Rabbim nasip etse yeter ki..bunca yorgunluğa, bunca seneye o beklediğiniz, beklediğim haberi vermeyi ne çok isterim...
eğer ki 5. tüp olacaksa bile bu kez esime de söyledim.. İstanbul olacak ..
şuan bu ilacı kullandığım için hamile kalma olasılığım yok..kullanma bitiminden sonra temmuz sonrası..
ağustos ve eylül de kendliğinden kalamazsam.. eylül adetimle istiyorum bakalım.. nasıl olcak bnde bilmiyorum

smdi yürüyüslerde yapıyoruz..
keçiboynuzundan daha iyi geldiğini söylemisdi esim havuç suyunu.. :26:
e tabi ikisini aynı anda yapmaması gerektiğinden, havuç suyunu daha ön planda yaradığını düşündüğünden onu yapıyoruz simdi de..bakalım insaAllah faydasını gösterir..

ahh cnm sormaa..
o kadar yorgunum ki.. gerek düşünce yorgunluğu.. gerekse bedensel yorgunluk..ama yinede insan "ANNE" olmayı istiyor bee =)

umutcummmm çok sevindimmm,yeni ev yeni bebiş demek demedi demeeeeeeeee.bak ben de taşındım 2 ay sonra hamiş kaldım hadi bakalımmmmmmmmm

ay valla öyle diyorlar..
bska topikde de bi arkadas dedi..
iki arkadasımız ev değistirdi o ev uğurlu geldi hamis haberini verdiler dedi.. bu sabah .. epey umutlandım..
sen 3. oldun sekerimm
valla 2 aya da razıyım..zaten ilacım anca btmis olur.. byram sonrası ins o mhtesem haberi verebilirim sizlere

Rainbowwww ablanm ne cok ozkedim seni bir bilsen eski sohbetler yok maalesef krske tekrardan aramiza gelse iyi haberler verebilse ins enistesi de iyi sekilde tedavisini olup iyi sonuclarla uanimza doner :26::26::26:

Feryanur canim nasilsinnn :26: nasil gidiyor bakalim

İyiyim alpinim sen nasılsın napiyor kizcen? Hamilelik çok şükür iyi gobegim buyuyo artik:) 1 haftalık yıllık iznimdeyim oğlumla dinlencez ınş.canım

sen tr demisin arabistan damı

Umutcugum yeni evin hayirli ugurlu olsun evinde ins yeni umutlarla yenidn yeserdin ins iyi haberler verirsin bizlere allah gonlune gore versin canim bnmmm

İyiyim alpinim sen nasılsın napiyor kizcen? Hamilelik çok şükür iyi gobegim buyuyo artik:) 1 haftalık yıllık iznimdeyim oğlumla dinlencez ınş.canım

Oyyyy yerim senin oglusunu allah hayirlisiyka kucagina almayi nasip etsin rabbim:26::26::26:

Ben 3 aydir turkiyedeyim dogumdan donra gidecegim ama ne zamn bilmiyorummm bmm karnimda kocaman olduuuuuu

Oyyyy yerim senin oglusunu allah hayirlisiyka kucagina almayi nasip etsin rabbim:26::26::26:

Ben 3 aydir turkiyedeyim dogumdan donra gidecegim ama ne zamn bilmiyorummm bmm karnimda kocaman olduuuuuu

Hayırlisi olsun canım senin kocaman olmuştur yani maşallah kolaylıklara kucağına alırsın inşallah canım seninde doğum hikayeni merakla beklicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…