başladı teyzesi,yaklaşık 16. haftamdan itibaren pıtırtılar başlamıştı ama son 1 haftadır baya kuvvetli oynuyo ama öyle şiddetli tekmeler gelmedi hala
asbeeeeeeeeeemmm şimdi yap yaa inşallah çift çizgi, bu arada kaç günün geçti
geçen ay 22sinde oldum bu ay 18i diye hesapladım ama otomatik hesaplayıcılarda 19u çıktı 2gün geçti henüz yani canım
bu arada ben mi yanlış biliyorum adetin ilk günü 1.gün olmuyor mu
inşallah canım inşallah acaip yorgun hissediyorum kendimi hem istiyorum hem korkuyorum negatifi görmekten biraz daha bekleyeyim canım yaa
hadi inşallah benimde net çıkar çift çizgim yaaa çok ihtiyacım varrrrolsun kuzum benimki de 3. gün çıkmıştı. 11inde olmam gerekiyodu 14ünde yapmıştım hemde sıkışık felan değildim net çıktı
inşallah canım inşallahhhhhhhanladım cnm haklısın hayal kırıklıgı zorr.. Ama sen güçlüsünnn...ne zman ıstersn o zmn yaprsnn cnmm ıns guzel haberler alıczzz..
canım bu iğnenin etkisiyle benimki de 5gün kopkoyu çift çizgi çıkmıştıtestın fotosunu ekledımmmm
hadi inşallah benimde net çıkar çift çizgim yaaa çok ihtiyacım varrrr
inşallah canım inşallahhhhhhh
canım bu iğnenin etkisiyle benimki de 5gün kopkoyu çift çizgi çıkmıştı
o zmn ovı testıı bir işe yaramıyor bu dönemde desene tatlımmm:))
ben gelmeyesice batım gecikti onun heyecanı içindeyim canımcım
senin değerler çok iyi olmuş maaşallah canım herşey yolunda giderse yakın zamanda senden de güzel haberler alırız inşallhhhh
e vitamini içeren gıdalar da tuketsın cnm, güneşe çıkın bıraz, birde keçiboynuzu da hızlanmasına yarıyo.. inşallah olur canım, güzel düşün güzel olsun, bi gün anne olucagını hayal etmekten vazgecme :)
umutcummmm çok sevindimmm,yeni ev yeni bebiş demek demedi demeeeeeeeee.bak ben de taşındım 2 ay sonra hamiş kaldım hadi bakalımmmmmmmmm
Feryanur canim nasilsinnn :26:nasil gidiyor bakalim
İyiyim alpinim sen nasılsın napiyor kizcen? Hamilelik çok şükür iyi gobegim buyuyo artik:) 1 haftalık yıllık iznimdeyim oğlumla dinlencez ınş.canım
sen tr demisin arabistan damı
İyiyim alpinim sen nasılsın napiyor kizcen? Hamilelik çok şükür iyi gobegim buyuyo artik:) 1 haftalık yıllık iznimdeyim oğlumla dinlencez ınş.canım
sen tr demisin arabistan damı
Oyyyy yerim senin oglusunu allah hayirlisiyka kucagina almayi nasip etsin rabbim:26::26::26:
Ben 3 aydir turkiyedeyim dogumdan donra gidecegim ama ne zamn bilmiyorummm bmm karnimda kocaman olduuuuuu