Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

inş kuzum iyi haberler alırım her şey bundn sonra güzel olur hayırlısıyla..
inş cnm bekletmz bebişin seni bir alsam bu güzel haberini çok sevinecm kuzum..

ewet canım benım, güzel düşün güzel şeyleri çağır hayatına :) Rabbimden umudun olsun hep umutcum.. İnşallah kalan bütün bebişlerimiz sonbahara kadar gelsin ya Rabbim.. eylul de başlıcaksınız sanırım.. ağustosta da güzel bi tatil yapın bi kaç günde olsa :) dinlenmek güzeldir :)

dimi dimi tatil ilaç gibi geliyor bende bir haftasonu kaçamağı bile olsa istiyorum canım hayırlısı bakalım inşallahhhh
siz ne yaptınız tatil meselesini canımcım

dimi dimi tatil ilaç gibi geliyor bende bir haftasonu kaçamağı bile olsa istiyorum canım hayırlısı bakalım inşallahhhh
siz ne yaptınız tatil meselesini canımcım

tatıl diyince, o da istegıme kulak verınce hemen yelkenleri suya ındırdım :) ama şu ev meselesınden dolayı güme gidebilir diye, ben ufaktan kenara para koyuorum hiç değilse 4 gunluk para ayırayım da sonra agustosta inşallah :) siz naaptınız neye karar verdiniz canım?

Reann ve miss maasAllah yavrulariniza ne cabuk gecti zamanlarrrr com duygulandim ojuyunca darisi diger tum hamislerimizee

Ragindam dua et diye mesaj atmissinya hep duamdasin bitanemmm

feeyalcigim bende eski sohbetlerimizi cok ozledim hepinizide evde net sorununu cozeyim gelecem aranizaa

asbecigim asilaman hayirli olsun cnm dilerim cifter cifter gelsin bebislerinnn

zerbascigim gersey yolunda gidecem Allahin izniylee dualarimdasin cnm benimmm

ablacıkkkkk hoşgeldin ne özledik seni bir bilsen

Sana ulaşabilmeyi cok isterdimmm i.sAllah bu mesaji gorur bana donersinn

canim benim
Bende cok ozledim okuyup guzel haberlerinizi aliyorum ama evde net yok teldende zorlaniyorummm.Cetvellerinizi goremiyorum ama buyudumaasallh kuzularr

inşallah biran önce netin olur sensiz bir yanımız eksik be ablam ben hala müjdelerle gelceğin günü bekliyorum :):) biz bebişlerimizi büyütüyoruz ve bol bol listeyi hamişlerle doldurmak için dualar ediyoruz

Nasılsınız kızlar yok mu yeni bebek haberi ben gittim siz gelin artık telf girdiğim için takvimi kaldıramadım henüz biri bu takvimi alsın benden aybike asbe hadi kızlar (
oğluşum da büyüyor yavaş yavaş görmeye gelin beklerim

misssssyyyyy taze annecik napıyosun sağlığınız nasıl bebeişin nasıl ay ne güzel ya darısı başımıza inşallahhhh ver hadi takvimini birine :):) buarada açık adres alalım :

Cnm buyuk zevkle alabilrm takvimini..
Asbecimm yada gel paylasalim missin takvimini :))))

Ablacim hosgeldnn ozledik seniii hadi artk dön aramiza topigimiz eskisi gibi kalabaliklassin ve hamilelrle dolsunn

asbe tedavin hayırlı olsun cnm allah gönlüne göre versin 2-3 ne olursa tekde kabul

MERHABALAR CANLARRR
asbe cnm tedavin seni mutlu edecek şekilde sonuçlanır cnmm inşşşş.

umut cnm bu sefer Rabbim yüzünü güldürür inş. morali yükseltmeye devammm

misim doğurdu da tosun büyütüyorrr Allahım bende görecek miyim o günleri acaba :)

ablam ablammm cnm ablammm ben seni çok özledimmm keşke gelsen sık sıkkk
yazını görünce nasıl mutlu oldum temiz yürekli ablacımmmm
Allaha emanetsinnn

kızlar bu arada görümcem hamile ve 1. yumurta döllenmiş tek bebek vardı 2 hafta sonra tekrar döllenme olmuş.
8. haftada doktor bugün 2 hafta geriden gelen 2. keseyi gördüüü
siz böyle birşey duydunuz mu gördünüz mü?
ikiz olsalar neyse de bunu ancak duydum vallahiii

nasıl doğacak bunlar birini doğurup öbürünü mü bekleyecek
Rabbim ne büyüksün
neler görüyoruz göreceğizzzz

bende durumlar aynı iyiyiz kızımla hamdolsun
bakalım prenses kaç gün daha bekleyecekkk
cuma 37 haftalık oluyoruz inş. ve ben hala doğuracağıma inanmıyor ve hayal bile edemiyorummm

kusuruma bakma canım depodan çağırıldım da iyi yapıyorsun kuzum nolur nolmaz sen koy inşallah gidersiniz o zamana kadar ev işini halledip canımcım bizim iş biraz sallantıda hem ev davası var biliyorsun hem de eşim hamiş olursan ben seni hayatta yolculuğa çıkarmam diyor sanki sözleşme yaptı en kötü ihtimal kurbanda bir güney yapalım diyorum bende hem yoğun olmaz hemde bu tedavi dönemini atlatmış oluruz
aminnnnnnnnnnnnnn
bize sorun yok hemen yapışabiliriz amma asıl takvimin bize yapışması lazım be kuzummm
Cnm buyuk zevkle alabilrm takvimini..
Asbecimm yada gel paylasalim missin takvimini :))))
dimi dimi kuzum fatmaya da veririz ucundan 3e böleriz valla biz bu ay bunu
asbe tedavin hayırlı olsun cnm allah gönlüne göre versin 2-3 ne olursa tekde kabul
her türlüsü kabulüm gülümmmmmmmm

canımmm Allah razı olsunnn Rabbim dualarınızı kabul eylesin inşallahhhhh
görümcenin durumunu ağzım açık okudum valla tebrik ediyorummmm
Rabbimin hikmetinden sual olunmazzz

canolarım bacılarım yarın Yağız'ımla ayrıntılı ultrason buluşmamız var teyzeleri bol bol dualar edin bizlere noluuurrrr inşallah hayırlı haberlerle geliriz.
Asbe,aybike, fatma, kiraztepe,firarperest, rochak, ablam ve diğer kızlar belki inanmazsınız ama bebeği ultrasonda her gördüğümde, her tekme yediğimde ve her aynaya baktığımda isimleriniz tek tek dilimde, kandil gecesi bol bol dua ettim sizlere. Ve her geece dualarımdasınız,isimlerinzleeeeee. Rabbim en kısa zamanda versin bu mutluluğu amin allahıııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kızlar misssinin bebeği çooooookkk tatlı maşallaaaaaaaaaahhh tosun tosunnnnnnnnnnnnn Allahım korusun Abdurrahman Emir'i,analı babalı büyüsün kuzucukkkk

Kızlar misssinin bebeği çooooookkk tatlı maşallaaaaaaaaaahhh tosun tosunnnnnnnnnnnnn Allahım korusun Abdurrahman Emir'i,analı babalı büyüsün kuzucukkkk

Masallah cnmm rabbim nazarlardn sakinsin..ama bizde gormek istiyoruzz missyy..
Cnm neharim bu arada o temiz kalbinle bize dua ettigin icin tesekkr ederimm cnmm rabbim duysunnn...ki duyuyo zatenn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…