hiç korkma canımcım herşey yolunda hiç merak etme nelere göğüs gerdi miniğin minnacık bir test mi korkutacak
estağfurullah canım benimmmm hayırlısıyla ilk adımımızı attım bakalım inşallah bekletmeden gelir miniğimiz miniklerimiz inşallahh
inş kuzum iyi haberler alırım her şey bundn sonra güzel olur hayırlısıyla..
inş cnm bekletmz bebişin seni bir alsam bu güzel haberini çok sevinecm kuzum..
napim cnm.. kötüyüm desem bisey değismeyecek, belkim iyiyim dersem, biseyler yerini bulur..
nebilim şuan için ilacımı içiyorum..temmuz ayı sonu bitcek.. insaAllah önümüzde ki sohbahar gibi bebisimden bi haber alırım
ewet canım benım, güzel düşün güzel şeyleri çağır hayatına :) Rabbimden umudun olsun hep umutcum.. İnşallah kalan bütün bebişlerimiz sonbahara kadar gelsin ya Rabbim.. eylul de başlıcaksınız sanırım.. ağustosta da güzel bi tatil yapın bi kaç günde olsa :) dinlenmek güzeldir :)
dimi dimi tatil ilaç gibi geliyor bende bir haftasonu kaçamağı bile olsa istiyorum canım hayırlısı bakalım inşallahhhh
siz ne yaptınız tatil meselesini canımcım
Reann ve miss maasAllah yavrulariniza ne cabuk gecti zamanlarrrr com duygulandim ojuyunca darisi diger tum hamislerimizee
Ragindam dua et diye mesaj atmissinya hep duamdasin bitanemmm
feeyalcigim bende eski sohbetlerimizi cok ozledim hepinizide evde net sorununu cozeyim gelecem aranizaa
asbecigim asilaman hayirli olsun cnm dilerim cifter cifter gelsin bebislerinnn
zerbascigim gersey yolunda gidecem Allahin izniylee dualarimdasin cnm benimmm
Selamün Aleyküm
Reancım hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunlar inşallah, ayrıca normal doğum yapmışsın Maşallah Allah nazardan saklasın
Misyamancım seni de tebrik ediyorum, Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah
Bana gelince bendeki durum o kadar kötü ki, yazıp moralinizi bozmak istemedim, yarın doktora gideceğim, iyi haber alırsam inşallah yazmaya devam ederim, yoksa daha girmem heralde bu sitelere,
ben iyi bir haber almayı ve sizlerle burda sohbet etmeyi umuyorum, benden dualarınızı esirgemeyin
ablacıkkkkk hoşgeldin ne özledik seni bir bilsen
canim benim
Bende cok ozledim okuyup guzel haberlerinizi aliyorum ama evde net yok teldende zorlaniyorummm.Cetvellerinizi goremiyorum ama buyudumaasallh kuzularr
Nasılsınız kızlar yok mu yeni bebek haberi ben gittim siz gelin artık telf girdiğim için takvimi kaldıramadım henüz biri bu takvimi alsın benden aybike asbe hadi kızlar (
oğluşum da büyüyor yavaş yavaş görmeye gelin beklerim
Nasılsınız kızlar yok mu yeni bebek haberi ben gittim siz gelin artık telf girdiğim için takvimi kaldıramadım henüz biri bu takvimi alsın benden aybike asbe hadi kızlar (
Reann ve miss maasAllah yavrulariniza ne cabuk gecti zamanlarrrr com duygulandim ojuyunca darisi diger tum hamislerimizee
feeyalcigim bende eski sohbetlerimizi cok ozledim hepinizide evde net sorununu cozeyim gelecem aranizaa
kusuruma bakma canım depodan çağırıldım datatıl diyince, o da istegıme kulak verınce hemen yelkenleri suya ındırdım :) ama şu ev meselesınden dolayı güme gidebilir diye, ben ufaktan kenara para koyuorum hiç değilse 4 gunluk para ayırayım da sonra agustosta inşallah :) siz naaptınız neye karar verdiniz canım?
aminnnnnnnnnnnnnnReann ve miss maasAllah yavrulariniza ne cabuk gecti zamanlarrrr com duygulandim ojuyunca darisi diger tum hamislerimizee
bize sorun yok hemen yapışabiliriz amma asıl takvimin bize yapışması lazım be kuzummmNasılsınız kızlar yok mu yeni bebek haberi ben gittim siz gelin artık telf girdiğim için takvimi kaldıramadım henüz biri bu takvimi alsın benden aybike asbe hadi kızlar (
dimi dimi kuzum fatmaya da veririz ucundan 3e böleriz valla biz bu ay bunuCnm buyuk zevkle alabilrm takvimini..
Asbecimm yada gel paylasalim missin takvimini :))))
her türlüsü kabulüm gülümmmmmmmmasbe tedavin hayırlı olsun cnm allah gönlüne göre versin 2-3 ne olursa tekde kabul
MERHABALAR CANLARRR
asbe cnm tedavin seni mutlu edecek şekilde sonuçlanır cnmm inşşşş.
umut cnm bu sefer Rabbim yüzünü güldürür inş. morali yükseltmeye devammm
misim doğurdu da tosun büyütüyorrr Allahım bende görecek miyim o günleri acaba :)
ablam ablammm cnm ablammm ben seni çok özledimmm keşke gelsen sık sıkkk
yazını görünce nasıl mutlu oldum temiz yürekli ablacımmmm
Allaha emanetsinnn
kızlar bu arada görümcem hamile ve 1. yumurta döllenmiş tek bebek vardı 2 hafta sonra tekrar döllenme olmuş.
8. haftada doktor bugün 2 hafta geriden gelen 2. keseyi gördüüü
siz böyle birşey duydunuz mu gördünüz mü?
ikiz olsalar neyse de bunu ancak duydum vallahiii
nasıl doğacak bunlar birini doğurup öbürünü mü bekleyecek
Rabbim ne büyüksün
neler görüyoruz göreceğizzzz
bende durumlar aynı iyiyiz kızımla hamdolsun
bakalım prenses kaç gün daha bekleyecekkk
cuma 37 haftalık oluyoruz inş. ve ben hala doğuracağıma inanmıyor ve hayal bile edemiyorummm
Kızlar misssinin bebeği çooooookkk tatlı maşallaaaaaaaaaahhh tosun tosunnnnnnnnnnnnnAllahım korusun Abdurrahman Emir'i,analı babalı büyüsün kuzucukkkk