Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

günaydın kızlarrr..
neharrr, maşallah size kıpır kıpır oldu aslanın maşallahh, ismi belli oldu mu?
feryalim maşallah göbüşüne :) oğuzhan büyoo demekki

günaydın kızlarrr..

Gunaydin canım evet büyüyor teyzesi senin yavrun ne alemde sen nasilsin çok yorma kendini canım dikkat et

Gunaydin canım evet büyüyor teyzesi senin yavrun ne alemde sen nasilsin çok yorma kendini canım dikkat et
bugun işten izin aldım canım evdeyız dınlenıoruz, bazen karın agrım oluyo yatakta donerken, normal mi bilmıorum ?! onun harıcınde beklıoruz 18 gun sonra goruces inşallah bebişi sağlıkla, şafak sayıruz, bu kez 25 gun koydu dr. araya , alışamadık :)

günaydın kızlarrr..

evet teyzesi artık güzel güzel vuruyo annesine,özellikle de babaya sesimizi yükselttiğimde hemen sinyal veriyo sıpa senin kontrolün ne zaman canım, cinsiyetini merak ediyosundur,bana seninki de erkek gibi geliyo ama

rimelcim ben cevap vereyim karın ağrın çok çok normal özellikle son 3 haftadır bende de çoğaldı. sağa sola dönerken artık karnımı tutarak dönmeye başladım. bu büyüyen rahimden kaynaklı. zaten şuan ellediğinde rahmi dışardan da hissedersin kavun kadar olmuştur ve serttir.

evet teyzesi artık güzel güzel vuruyo annesine,özellikle de babaya sesimizi yükselttiğimde hemen sinyal veriyo sıpa senin kontrolün ne zaman canım, cinsiyetini merak ediyosundur,bana seninki de erkek gibi geliyo ama

oo şimdiden kavga etmeyın dıo, bebecik :) 18 gun war canım gün geçsin die sayıoruz, gecen sefer bi dahakine belı olur demişti dr. amcamız.. walla bu sene bebilerin %55 i erkek.. o ihtimal bi parca daha fazla.. hayırlısı kuzucuklar sağlıklı, hayırlı olsunlar da.. ama benım ıcıme hiç bişe dogmuo :26::26:

ewet hem sert, hemde kavunun yarısı içerde yarısı dışarda gıbı,gece donerken agrım oldu, hafıf hafıf okşadım gobegı uyuyakalmısım, sabah kalkerkende donemedım yıne.. bi de ince yorganı dürüm gıbı yaptım ona sarılıorum boydan boya

canım iyi yapıyosun ben de artık bol bol yastık istiyorum sağıma soluma karnıma ayağıma Özellikle bacak arasına çok iyi oluyo

Kızla r nasilsiniz? Ben artik gece dönmek te zor laniyorum.reflude ilerledikce 3 yastık koyuyorum badimin altina.benim prenses karnimda toplaniyor bir yere yamuk karinla dolasiyorum gayri.kafasi ni poposunu elini ayagini yavastan anliyorum.bazen icerden gidikliyor bile.parmaklarini oynatiyor sanki icerden.normal de gidiklanmam ama sipacik beceriyor gidiklamayi...

Asbe canim insallah Rabbim gönlü ne göre verir.çift cizgiyi gorursun

canlarımmm bu ayda yumurtamı çöpe atmışızzzz böyle yaptı bizeee
artık yeni bir heyecana giriyoruz p.tesi gidip muayenemi olacağım ve aşılamam başlayacak inşallah

Canım bu seferde hayaller suya düştü ama hayırlısı diyoruz bakalım kısmet Rabbim herşeyi bilir verir deyip yolumuza devam ediyoruz Ben neden bilmiyorum ama yakın zamanda güzel haberler vereceğine inanıyorum inşallah bundan sonra herşey çok güzel olacakkk
canım benim havucun yanında kabak çekirdeği ceviz incirde tüketsin enişte selenyum e vitaminine de ihtiyacı var Süpermenlerin eski formlarına kavuşması için biz onlar için arginmax ve çinko-selenyum tüketiyoruz bilgin ola
büyüyor prensesimiz he maaşallahhh e annesi cefa olmadan sefa olmazı daha şimdiden öğretiyorlar bizlere
bir daha ki bahara inşallah doğum günü hediyem olacak minnağımız
hep güzel haber alırız inşallahhhh
aminnnnnnnnnnn

artık yeni bir heyecana giriyoruz p.tesi gidip muayenemi olacağım ve aşılamam başlayacak inşallah

Canim uzulme hep kafaya taktiği mizdan oluyor.ben 35 gunde bir aksamadan olurken korunmayi birakinca 1 ay 35, 1 ay 45 gunde bir oldum.hep kafaya taktiği miz icin

ewettt ben geldımmmmmmmmmmm kızlarrr..
başlıyorum şimdi anlatmayaa...
(
haftasonu koye gıttık her zamankı gıbı..eşim biliyorsunuz kı 19unda gelecektı ama sürpriz yaptı we cumartesi köye geldı bizde oğluşumla havalara uctuk tabısııı..köyden dönüş yolunda dedim ki gel samsuna gıdelım oda süslerini alalım tek onlar kaldı..köy yolu samsn yolu eşimin arabayı sallaması fren yanı yol hali biz kapıştık kawgaya ağlamaya yer arayan ben 1 saat kesıntısız ağladım..
peygamber efendımız dıyor kı kaderde 3 sey asla değişmez doğum we ölüm saatimiz birde ewlenecegımız kişi..
deemem o kı bunlar mı sebeb oldu bılınmez belkı ewde olsak dınlenmıs olsam yıne gelecektı oğlumuz..
gece boyunca bu kavgaların etkısınden sandım hiç uyumadım ara ara sankı çişimi yapıyormusm gibi hissedip tuvalaete kalktım ama anlamdım eşimde bende sabaha kadar uyumadık..
sabah birden suyum geldı yataktan fırladım bacaklarımdan akmaya basladı tabı bende ağlamaya eşime dedim seninnnnnnnnnnnnnnnn yüzündennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn !!!! ( ama o zaman gercekten öyle hıssettım
neyse hemen hastaneye gıttık dedım ama daha cok kucuk 35+5 idik daha..
muayene oldum sadece bı parmak acıklık wardı hemen yatırdı doktorum sunı sancı werdıler sabah 9dan akşam 17ye kadar bekledık acılma olmadı doktor dedı su gıttıkce azalıo mecburen sezeryan oldum en ıstemedgım şey )):
17;50de gırdım 18;06 da oğlum ağlamaya basladı
yanıma getırdıler kokusu cektımm başladım ağlamayaaa
bu nasıl bırsey ya Rabbımmmmmmmmmmmmmm
kalbım yerınden cıkacaktı dedım hersey yolunda mı
doktor dedı kı su cıyaklamaya bak bu kesın 3 kılo
aynen de öle oldu
3000 gr 48 cm bi oğluş dunyaya geldı (
biz küveze alırlar sanırken odaya geldıgımde oğlumıu annemlerın kucagında gördümmm..
gelişimi önden gidiyordu ya tamamladı geldı dedı doktor belkıde üstüne gördun dedı ..
işte o an war ya dunyalara sahip olmak ne demek anladımm...
ıkı gun hastenede kaldıkk
sonra ewımıze geldık..
eşim ben ameliyatta ıken bagıra bagıra ağlamış
şimdi bile gözlerım doldu kızlar..
sedyede amelıyatolurken dostlarımla bırlıkte sızede dua ettımmm..
Rabbım olmayanlarada wersınnn...
herkes anne olsunn bu duyguyu yaşasın..
amliyat sonrası kendı ağrılarım falan onlar işin dikenleri
şimdi teyzesi geldi oğlumu getirdi emmek istiyo ağlıyo..
herkesı öpüyorummmm

Missy canım benim ya ne güzel anlattin Rabbim mutlulugunuzu daim etsin.oglusun buyumuste gelmiş annesi maşallah supanallah

Missyanan tatlinmmmm. Okurken ben bile agladimmmmm anali babali buyusun darisi basimaaaa ins :)))))

sağlıklı doğmuşya annesi erken gelsin boşver çok bekledin zaten oğluş annesini bekletmek istememiş ama yolculukta tetiklemiştir doğumu...allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat etsin.

aşılaman hayırlı olsun cnm şimdiden inşallah bir gün bizde hamile kalıp bebişlerimizi kucağımıza alacağız.aşılama ayrıntılarını bekliyorum canlı yayın olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…