Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elfidaaaaaaa hg bitanemmmm nasilsin nasil gidiyor hazirliklarrrr bittimi bakalimmmm
Oyyy canim benim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin rabbim bende yarin kizimi gormeye gidecgim 3 hafta once 1,160 gramdi boyumuz biraz uzun babamiza cekmis minigini oksa yetime dikkat et bitanemmm hazirliklar bittimi peki
yok canım yaa onu c.tesi atlattım şükür iş yoğunluğu ve stresi başka bişey değil yani ama şükür atlattımselamlar, günaydınlar..
asbem nasılsın, neden kötüsün, kırmızılar yüzünden mi kuzum =(
maaşallah subhanallahhhhbugün kontrolumuzede gittik şekerimizede baktırdık maaşşallah Allahıma şükürler olsun herşey yolunda gidiyor şimdilik bunca duanın güzel dileklerin karşılığı olsa gerek hepiniz sağolun herkes müjdeciklerini alsın en kısa zamanda inşallah
geldim canım da evde net yoktu yaa devamlı kesilip duruyor sinir oldummm muayenemi oldum yalnız prolaktinim devamlı 29seyirlerinde bu sefer böyle deneyelim olmazsa ilaç veririm dedi dr. rezervimiz çok iyiymişasbe gelmedinmi Dr.dan....
hava çok sıcak......yanıyoruz....
bugün iş çıkışı kızımla avmleri gezdik kızçeme mayo bikini aradık hoşuma giden bir şey olmadı
Kizlar merhaba
ASbecim bugun dra mi gidecktin..merak ettim bak
Ben bugun cok ama cok yorgunm evi derince bir temizledik annemle sagolsn yardimm etti cnm bnm.
Bir zarari olurmu kizlar perde fln astimm duvar sildimm biliyosunuz 18 inde igne vurulmustumm bugun 6.gun
gunaydınlar nasılsınız bakim..
asbecim naaptın kuzum dr nsıl geçti.. aşılma yazmışın bi üstte :44:
evet kuzum aşılamaya başladık bu ay hayırlısıyla inşallahhhh
ilaç verdi dr.um haftaya p.tesi kontrole çağırdı inşallah çok çok yumurta olurda ikiz üçüz gelir diye dua ediyoruz eşimle
ay hadi insaAllah asbemm.. Rabbim nasip etsin yeter ki...
gelsin pıtırcıkların tek tek
gunaydınn kızlar...
asbecımm hayırlı olsun cnmmm.ınnsss ıkız üçüz olur..
asbe canım hadi hayırlı olsun tedavi başlamış.mevlam emeklerinizi boşa çıkarmasın inş. bebişlerinin müjdesini mübarek ramazan ayı ile birlikte verirsin inş.yaz sonu bahar başıda umuttan güzel haberler gelecek inş.tabii arada fatma ve aybike var.
dualarımız seninle ve tüm diğer arkadaşlarla
asbe canım hadi hayırlı olsun tedavi başlamış.mevlam emeklerinizi boşa çıkarmasın inş. bebişlerinin müjdesini mübarek ramazan ayı ile birlikte verirsin inş.yaz sonu bahar başıda umuttan güzel haberler gelecek inş.tabii arada fatma ve aybike var.
dualarımız seninle ve tüm diğer arkadaşlarla
ben geldimmm canlarımmm.. çok güzel bi gününüz olsun
ewettt ben geldımmmmmmmmmmm kızlarrr..
başlıyorum şimdi anlatmayaa...
(
haftasonu koye gıttık her zamankı gıbı..eşim biliyorsunuz kı 19unda gelecektı ama sürpriz yaptı we cumartesi köye geldı bizde oğluşumla havalara uctuk tabısııı..köyden dönüş yolunda dedim ki gel samsuna gıdelım oda süslerini alalım tek onlar kaldı..köy yolu samsn yolu eşimin arabayı sallaması fren yanı yol hali biz kapıştık kawgaya ağlamaya yer arayan ben 1 saat kesıntısız ağladım..
peygamber efendımız dıyor kı kaderde 3 sey asla değişmez doğum we ölüm saatimiz birde ewlenecegımız kişi..
deemem o kı bunlar mı sebeb oldu bılınmez belkı ewde olsak dınlenmıs olsam yıne gelecektı oğlumuz..
gece boyunca bu kavgaların etkısınden sandım hiç uyumadım ara ara sankı çişimi yapıyormusm gibi hissedip tuvalaete kalktım ama anlamdım eşimde bende sabaha kadar uyumadık..
sabah birden suyum geldı yataktan fırladım bacaklarımdan akmaya basladı tabı bende ağlamaya eşime dedim seninnnnnnnnnnnnnnnn yüzündennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn !!!! ( ama o zaman gercekten öyle hıssettım
neyse hemen hastaneye gıttık dedım ama daha cok kucuk 35+5 idik daha..
muayene oldum sadece bı parmak acıklık wardı hemen yatırdı doktorum sunı sancı werdıler sabah 9dan akşam 17ye kadar bekledık acılma olmadı doktor dedı su gıttıkce azalıo mecburen sezeryan oldum en ıstemedgım şey )):
17;50de gırdım 18;06 da oğlum ağlamaya basladı
yanıma getırdıler kokusu cektımm başladım ağlamayaaa
bu nasıl bırsey ya Rabbımmmmmmmmmmmmmm
kalbım yerınden cıkacaktı dedım hersey yolunda mı
doktor dedı kı su cıyaklamaya bak bu kesın 3 kılo
aynen de öle oldu
3000 gr 48 cm bi oğluş dunyaya geldı (
biz küveze alırlar sanırken odaya geldıgımde oğlumıu annemlerın kucagında gördümmm..
gelişimi önden gidiyordu ya tamamladı geldı dedı doktor belkıde üstüne gördun dedı ..
işte o an war ya dunyalara sahip olmak ne demek anladımm...
ıkı gun hastenede kaldıkk
sonra ewımıze geldık..
eşim ben ameliyatta ıken bagıra bagıra ağlamış
şimdi bile gözlerım doldu kızlar..
sedyede amelıyatolurken dostlarımla bırlıkte sızede dua ettımmm..
Rabbım olmayanlarada wersınnn...
herkes anne olsunn bu duyguyu yaşasın..
amliyat sonrası kendı ağrılarım falan onlar işin dikenleri
şimdi teyzesi geldi oğlumu getirdi emmek istiyo ağlıyo..
herkesı öpüyorummmm
rimelim hsgledin.. nassın nasıl gidiyor
hiç korkma canımcım herşey yolunda hiç merak etme nelere göğüs gerdi miniğin minnacık bir test mi korkutacakmerhaba kızlar...inş iyisinzdir...ben hala yatıyrm perşembe ense kalınlığı felan testler onu yaptıracm çok korkuyrm inş iyidr sağlıklıdr bebişim...
asbem nerdsn ne yapıysn giremdm nete kusura bakma..okudm tedaviye başlmışsn inş hemncecik gebe kalırsn hayırlısyla..
misyamn doğum yapmış hayırlı olsn tatlım..
iyiyim canım benim.. sen nasılsın, keyfın moralın nasıl, sanki bugün daha iyisin :)
napim cnm.. kötüyüm desem bisey değismeyecek, belkim iyiyim dersem, biseyler yerini bulur..
nebilim şuan için ilacımı içiyorum..temmuz ayı sonu bitcek.. insaAllah önümüzde ki sohbahar gibi bebisimden bi haber alırım