saolun kızlar.. ben bisey sorcam..
bu kez benim günüm geçiyordu..ve ben idrar testi yapmıstım geçen hafta bgün çarsamba sabahtan ve ikinci çizgi silik çıkmısdı..hatta esime gösterdim o da var dedi..biraz da olsa umutlanmıstım.dedim körün taşı oldu bu kez heralde..
snra yine yaparım dedim..test aldım..ama o güne kadar olan ara ara ağrılarım olup olup gçiyordu..ve prsmeb aksamı.. karnım kötü olmaya basladı ve anladım geleceğini.. önce leke tarzında..sonra da devamı zaman sonra gelmeye basladı..
ve geçen günlerimde belirti gibi biseylerde hissediyordum..bilmiyom ben mi öle anladım..
ve net den bakdım bu konuda..diyor ki..
testde silik çıkıp sonrasında adet görenler için, biyokimyasal gebelik tarzında bisey yazıyordu..döllenirmis ama rahime ulasamadan bozulmaya baslarmıs.. ondan silik çıkarmıs öncesinde..snrada adet görürmüşsün.,. ve bunu yaşayan kişi anlamazmış bu yüzden de sessiz düşük de denirmis..
böyle bisey duyan okuyan var mı.. kk da açılmıs konulardan okudum..
ben bu yüzden böyle oldum bu kez
bende aynını okudum başka bir yerde ordada aynen bir çok kadın anlamadan yaşar yazıyordu.Bence bunu dr ile görüş canım bununla ilın gili belki çözüm bulunur demek buluştular ama rahime gelemedi yada geldiği gibi gitti bence bu olayı kulak arkası etme üstüne git canım
dedim kendi kendime.. tüp ten snar ilaçlar bünyemden henüz gitmemisken.. esimde havuç suyunu içiyor aksamları, epey iyi geldiğini söyleyince.. böylelikle oldu heralde dedim.
ama olmamıs yine
simdi hani Bisteron DHEA ilacını içiyorum ya..
hazıran adetinin 2.günü bize gelin demislerdi.. tüp bebek yaptırıdğım yer..
bunu da diyecem..hatta geçen gün tel de görüstüm tüp hemsiremle..
dedim böyle böyle oldu..bana da geldiğinizde dr a anlatırsınız. buna göre tahlil vs. yaparız dediler..
yani.. körün taşı buluşuyorlar ama.. sanırım benm yumurtacığım yarı yolda ayrılıyo
inş.testlerin güzel çıkar canım artık sorunu tam bulurlarda o yöne çevirirler yönlerini inş.
saolasın feryalım..
senin nasıl gidiyor..bebisli günlerin
senin kaçıncıydı bu bebis ?
yani yalnıs bisey demiyim de.. bitane vardı sanki senin dimi
sende sağol canım.
benim ilk bebek canım benimde prolaktin sorunum vardı adenom çıktı hipofiz bezimde o yüzden bende bekleyip uğraşanlardanım canım.
çok şükür iyi gidiyor canım Rabbim sanada nasip etsin inşallah.
ayy cnm karıstırdım ben ..ksuruma bakma nolur
ahh bu sorunlar yok mu.. ne güzel senin hallolmuss .. bebisin gelmis sana ..
bizim sorunlar büyük yaa.. o yüzden bi türlü gelemiyo bu bebek bize
canım ne büyük sorunlar duyuyoruz Rabbim nasip etsin yeterki tüm kapılar açılır senin mücadelen ortada Rabbim mükafatını verecek inşallah
umudummmmmmmmmmmmmm habıbtemmmmmmm hurma gozlummmmmmmm nasılsınnnnnnn canım benım yazdıklarını okudummmmmm aglattın benı ınanırmısınnnnnnnn her zaman dualarımdasın yemınle sana senı cok ama cok sevıyorummmmmmmmmmmm allahın takdırı ama elbet olacak sakın uzulmeee habıbtemmmmmm canım benımmmmmmm ıkıncı cızgı sılık mı cıktı kan testı yaptır ya da doktorunu ara canım benımmmm senı yonlendırsın ınsallah gonlundekı olur bıtanemmm:26::26::26::26::26::26::26:
canımmm üzülmek yok kırmızılar gelmediği sürece umudumuzu kaybetmiyoruzzzgünaydın kızlar....
sabah test yaptım yine negatifbekliyoruz bakalım ne zaman tesrif edecek bizimkiler.
CNm asbecimm ins bu ay sana nasip olur cnmm dualarm herkesle
Umutcum rabbim yardmcin olsun ama Yüce rabbim in bir bildigi vardir elbett seninde sinavin boylemis sabir biraz daha sabir emin ol cok yakinda gelecek nurun
çok saolasın habiptem.. Allah razı olsun kuzum ..
ah bu bebis gelene kadar, ben telef oldum bebis yollarında.. nedense bi gelemiyo, hep kandırıyo beni
bnde seni çok seviyorum habiptelerin en tatlısı ...
cnm çıkmıstı ama 2gün snar adet geldi.. bununla ilgili anlattım üste ki msjımda
Canım benimmmm ne desem boşşş
Derdi veren Rabbim dermanı da verirmiş inşallah o da olacak zamanı gelince ama bu kadar stres de iyi değil biliyorsun değil mi
Seni çok seviyoruzzz hepsi geçecekkkkk
ahh işte.. stres.. nasıl olmasın.. hem bulunduğunuz yer itibariyle.. hem sürekli evdeyim.. taşınamadık bi ..yok oydu..yok buydu..
birde bu isler.. beynim çok yoruluyo.. dedim oldu heralde.. ama yine olmamış.. gelde stres yapma..
bnde sizleri çok seviorumm.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insaAllah..
senin işler ne alemde asbem.. nasıl gidiyor..
hayırdır insaAllah.. :44:sol kasığımda da bi ağrı gidip geliyor arada :26: ne oluyor ki içimde merak ediyorum
bgün artık bitiyor ..duş umda aksama alırım, yarın ki kandile hazırlık yaparız insaAllah .
neharrr kuzum sana nolduuuuu yaaaaa