Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

bende aynını okudum başka bir yerde ordada aynen bir çok kadın anlamadan yaşar yazıyordu.Bence bunu dr ile görüş canım bununla ilın gili belki çözüm bulunur demek buluştular ama rahime gelemedi yada geldiği gibi gitti bence bu olayı kulak arkası etme üstüne git canım

dedim kendi kendime.. tüp ten snar ilaçlar bünyemden henüz gitmemisken.. esimde havuç suyunu içiyor aksamları, epey iyi geldiğini söyleyince.. böylelikle oldu heralde dedim.
ama olmamıs yine
simdi hani Bisteron DHEA ilacını içiyorum ya..
hazıran adetinin 2.günü bize gelin demislerdi.. tüp bebek yaptırıdğım yer..
bunu da diyecem..hatta geçen gün tel de görüstüm tüp hemsiremle..
dedim böyle böyle oldu..bana da geldiğinizde dr a anlatırsınız. buna göre tahlil vs. yaparız dediler..

yani.. körün taşı buluşuyorlar ama.. sanırım benm yumurtacığım yarı yolda ayrılıyo

Son düzenleme:

inş.testlerin güzel çıkar canım artık sorunu tam bulurlarda o yöne çevirirler yönlerini inş.

inş.testlerin güzel çıkar canım artık sorunu tam bulurlarda o yöne çevirirler yönlerini inş.

saolasın feryalım..
senin nasıl gidiyor..bebisli günlerin
senin kaçıncıydı bu bebis ?
yani yalnıs bisey demiyim de.. bitane vardı sanki senin dimi

Son düzenleme:
saolasın feryalım..
senin nasıl gidiyor..bebisli günlerin
senin kaçıncıydı bu bebis ?
yani yalnıs bisey demiyim de.. bitane vardı sanki senin dimi

sende sağol canım.
benim ilk bebek canım benimde prolaktin sorunum vardı adenom çıktı hipofiz bezimde o yüzden bende bekleyip uğraşanlardanım canım.
çok şükür iyi gidiyor canım Rabbim sanada nasip etsin inşallah.

ayy cnm karıstırdım ben ..ksuruma bakma nolur

ahh bu sorunlar yok mu.. ne güzel senin hallolmuss .. bebisin gelmis sana ..
bizim sorunlar büyük yaa.. o yüzden bi türlü gelemiyo bu bebek bize

ayy cnm karıstırdım ben ..ksuruma bakma nolur

ahh bu sorunlar yok mu.. ne güzel senin hallolmuss .. bebisin gelmis sana ..
bizim sorunlar büyük yaa.. o yüzden bi türlü gelemiyo bu bebek bize

canım ne büyük sorunlar duyuyoruz Rabbim nasip etsin yeterki tüm kapılar açılır senin mücadelen ortada Rabbim mükafatını verecek inşallah

canım ne büyük sorunlar duyuyoruz Rabbim nasip etsin yeterki tüm kapılar açılır senin mücadelen ortada Rabbim mükafatını verecek inşallah

öyle tabi de.e. herkesin yaşadığın zorluk kendine..
insaAllah birgün nasip olur da, bu yorgun yüreğim, unutur artık o yorgunluklarını

umudummmmmmmmmmmmmm habıbtemmmmmmm hurma gozlummmmmmmm nasılsınnnnnnn canım benım yazdıklarını okudummmmmm aglattın benı ınanırmısınnnnnnnn her zaman dualarımdasın yemınle sana senı cok ama cok sevıyorummmmmmmmmmmm allahın takdırı ama elbet olacak sakın uzulmeee habıbtemmmmmm canım benımmmmmmm ıkıncı cızgı sılık mı cıktı kan testı yaptır ya da doktorunu ara canım benımmmm senı yonlendırsın ınsallah gonlundekı olur bıtanemmm:26::26::26::26::26::26::26:

çok saolasın habiptem.. Allah razı olsun kuzum ..
ah bu bebis gelene kadar, ben telef oldum bebis yollarında.. nedense bi gelemiyo, hep kandırıyo beni

bnde seni çok seviyorum habiptelerin en tatlısı ...

cnm çıkmıstı ama 2gün snar adet geldi.. bununla ilgili anlattım üste ki msjımda

Son düzenleme:
günaydın kızlar....
sabah test yaptım yine negatif bekliyoruz bakalım ne zaman tesrif edecek bizimkiler.
canımmm üzülmek yok kırmızılar gelmediği sürece umudumuzu kaybetmiyoruzzz
CNm asbecimm ins bu ay sana nasip olur cnmm dualarm herkesle

Umutcum rabbim yardmcin olsun ama Yüce rabbim in bir bildigi vardir elbett seninde sinavin boylemis sabir biraz daha sabir emin ol cok yakinda gelecek nurun

inşallah canım benim inşallah hepimiz anne olacağız hepimiz hayırlısıylaa

Canım benimmmm ne desem boşşş
Derdi veren Rabbim dermanı da verirmiş inşallah o da olacak zamanı gelince ama bu kadar stres de iyi değil biliyorsun değil mi
Seni çok seviyoruzzz hepsi geçecekkkkk

Canım benimmmm ne desem boşşş
Derdi veren Rabbim dermanı da verirmiş inşallah o da olacak zamanı gelince ama bu kadar stres de iyi değil biliyorsun değil mi
Seni çok seviyoruzzz hepsi geçecekkkkk

ahh işte.. stres.. nasıl olmasın.. hem bulunduğunuz yer itibariyle.. hem sürekli evdeyim.. taşınamadık bi ..yok oydu..yok buydu..
birde bu isler.. beynim çok yoruluyo.. dedim oldu heralde.. ama yine olmamış.. gelde stres yapma..

bnde sizleri çok seviorumm.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insaAllah..

senin işler ne alemde asbem.. nasıl gidiyor..

Son düzenleme:

canım benimmm kafanı oyalayacak bişeyler bulman lazım yoksa mahvoluyor insan
bende ne olsun bekliyoruz bakalım canım benim aynen devam

hayırdır insaAllah.. :44:sol kasığımda da bi ağrı gidip geliyor arada :26: ne oluyor ki içimde merak ediyorum

bgün artık bitiyor ..duş umda aksama alırım, yarın ki kandile hazırlık yaparız insaAllah .

Son düzenleme:

o içimizde olanları bir öğrenebilsek ne güzel olur vallaaa
hadi hayırlısıyla dualarını da edersin canım Rabbim kabul eylesin

Son düzenleme:
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

FATMAİPEK

fatmaipek:2839

asbelove:600

savaş5482:305

kabilarda:400

rimel_84:200

kiraztepe:100

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşallah.AMİNNNNNNNNN

Kizlar merhaba nasilsnzz
Asbecimm yeni bat 8 haziran tatlimm gelemez inssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…