Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Günaydın kızlar nasılsiniz biz kizimlaa İyiyiz çok şükür ayrıntılı ultrasona şa girdik hersey çok güzel ins hep öyle dEvam eder:KK16::KK16: tekmelerde uyanıyoruz artık masallahi var prenesimin:nazar: sizler nasılsiniz hamileler diğer habibtelerim Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin:26::26::26:

Bu arada ben Hatay'da oturuyorum reyhanlidaki olay yüzünden canim skkin Allah sabır versin korkuyla yasıyoruz kendi memleketimizde öyle birşey var mı yasas:KK47::KK47::KK47::KK47:
Canım çok çok çok geçmiş olsunnnn.
Biz burda mahvolurken seni düşünemiyorummmm. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallahhhh

İnşallahhhhhh:KK16:

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

FATMAİPEK

fatmaipek:2114

asbelove:600

savaş5482:305

kabilarda:400

rimel_84:200

kiraztepe:100

KALAN 725

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşallah.AMİNNNNNNNNN

arkadaşlar uzun bir aradan sonra ben geldim ve güzel haberlerle geldim 11 günüm geçti bugun test yaptım pozitif çıktı hemen kan tahlili yaptırdım değerim (27026.8) dr gebelik var dedi heycandan ne kadarlık diye soramadım

arkadaşlar uzun bir aradan sonra ben geldim ve güzel haberlerle geldim 11 günüm geçti bugun test yaptım pozitif çıktı hemen kan tahlili yaptırdım değerim (27026.8) dr gebelik var dedi heycandan ne kadarlık diye soramadım

ultrasona girseydin canım görünürdü :) tebrik ederim arkadaşım, Allah kucaına almayı da nasip etsin..:emir_bebek:

maaşallah subhanallahhhhhh canım değerin çok iyi Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh:KK16:

hoşgeldin tatlım gelen giden var mıııııııı inşallahhh önümüzdeki 9ay gelmez :KK52::KK52::KK52:

henüz gelmediler cnm ama heran gelecekler gibi kasıklarım karnım bacaklarım heryerim ağrıyor :KK50: sabah yine test yapıcam gelmezse kırmızılar.

cnm duayıda bitirelim zaten 450 okumuştum 725 e tamamlarım.

bebeeyimmmm tebrik ederim cnm .
foruma girmeyen hamiş kalıyor galiba asbe bizdemi girmesek kız...

okadar yoruldumki ne yapsam onuda bilmiyorum .dr.ada gidesim yok :KK50:kürlerdende bıktım

scorpi msj kutun doluydu burdan yazdım :)

ay aynı şekilde benimde 20 yıllık kankam doğurdu 3 ay önce ablasıda 4 ay önce ikiside malesef sorunlar yüzünden sezeryan oldular bana hep stressiz geçir diyorlar banada okuma diyorlar birkaç hafta önce sarmıştım doğum hikayerinede gerçekten ağlamıştım doğuramıcam diye :) :) gerçi eşimde diyor çok sakinledin diye tüm stresim çocuğum olmaz diyeymiş sanırım olunca koy verdim kendimi :):):)

cnm kusura bakma görmemişim dolmuş kutu..
ya evet çok okumamak şlazım gerçekten.ben artık kk da sadec sohbete geliyorum her aklıma geleni araştırmıyorum..insanın sinirleri bozuluyor..herşey olacağına varır sonuçta..Allaha emanet atlatıcaz kalan aylarımızı da..:KK49:

Allah tamamına erdirsin cnmmm..:KK9:
biranönce git doktoruna da gör keseciğini..değerin çok güzel çünküüüü:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Kizlar bu ay da olmadi geldi kirmizilar ... yeni umutlra artikk iyi geceler optum hepinizi

Allah tamamına erdirsin cnmmm..:KK9:
biranönce git doktoruna da gör keseciğini..değerin çok güzel çünküüüü:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

yarın gidicem görme şansım varmı vajinal muayenedmi yoksa normal mi muayene olurum scorpi çok heycanlıyım inanamazsın delirmiş gibiyim tanımadığım insanları yolda çevirip söylemek istiyorumbu ay tüp bebek tedavisine başlıycaktık ama çok şükür RABBİM mucizesini gönderdi

henüz gelmediler cnm ama heran gelecekler gibi kasıklarım karnım bacaklarım heryerim ağrıyor :KK50: sabah yine test yapıcam gelmezse kırmızılar.

cnm duayıda bitirelim zaten 450 okumuştum 725 e tamamlarım.

bebeeyimmmm tebrik ederim cnm .
foruma girmeyen hamiş kalıyor galiba asbe bizdemi girmesek kız...

okadar yoruldumki ne yapsam onuda bilmiyorum .dr.ada gidesim yok :KK50:kürlerdende bıktım
tamam canımcım bitti diye ekliyorum şükürrr:KK16:
Bu ay treni kaçırdık canım olmazsa bir daha ki ay gizemli takılırız:KK1::KK1:
bende acaip yorgun hissediyorum kendimi yaaa Rabbim inşallah nasip eder hiçbirşey diyemiyorummm

Kizlar bu ay da olmadi geldi kirmizilar ... yeni umutlra artikk iyi geceler optum hepinizi
Canımmmm Rabbim yazmıştır hakkımızda hayırlısını yollayacak inşallahhh bir daha ki ay:KK34:

yarın gidicem görme şansım varmı vajinal muayenedmi yoksa normal mi muayene olurum scorpi çok heycanlıyım inanamazsın delirmiş gibiyim tanımadığım insanları yolda çevirip söylemek istiyorumbu ay tüp bebek tedavisine başlıycaktık ama çok şükür RABBİM mucizesini gönderdi

Canım 20binlerle bırak keseyi kolları bacakları bile görürsün canım benimmmmm:KK16:

günaydın kızlar....
sabah test yaptım yine negatif :KK50::KK50::KK50: bekliyoruz bakalım ne zaman tesrif edecek bizimkiler.

gunaydınlar herkese.. umarım herkesler iyidir ..

beni hiç sormayın.. ruh halim berbatın ötesindeydi o son ki yazımı yazdığımda asbe :KK43:
.. hele geçen pazar günü (Anneler Günü)nü çok zor atlatıyorum..
simdi bile çok iyi sayılmam da.. diğer topikten hayalotum seni merak ediyolar bi gir deyince.. gireyim dedim ..
beni soran herkese çok tsk ediyorum..biliyorum herkesin sıkıntısı, derdi bu baska..çok yazıp edip, sizleri de yormak istemiyorum benim için..yine bile özr dilerim sizlerden ..
bazen diyorum ki.. yorula yorula, bu beden canı nasıl taşıyacak :'(
ama yinede ne dersem diyeyim, ne yaparsam yapayım elimden geldiğince.. Rabbim'in istediğinden daha öteye gidemeyeceğim kesin ..
Allah'ımdan sabır üstü sabır diliyorum..canım dayanmıyo bazı şeylere artık ..dediklerimden dolayı Allah'ım affetsin insaAllah..
zaten yüzümden düsen binparça, pazar günü de dahil, yüzüm çok gülmüyo ..
insan sadece mutluluğu "bebek" de aramakla ne kadar doğru yapıyor bilemiyorum ama, sanki bunca yıl evlilikde eksik olan neyse dört duvar arasında, bitek onda mutluluk bulucağını zannediyo..
yüzüm biraz olsun gülsün diye, eşim de çok üzülüyor, O'da elinden geldiğince, gezdireyim, bikaç biseyler alayım, beni mutul görmek için uğrasıp duruyor adamım..
tabi ki bir eşimiz var çok sükür, sağlığımız şuan her yerimiz tutuyor Allah'a şükür ..
ama bunca yıl işte ne yaptıysak olmayınca, ruh-beden bi yerde çöküyo ister istemez..
dilerim ki..Rabbim daha büyük sıkıntılar vermez insaAllah..
bu günlerin de vardır bi mutluluk günleri..de bakalım ne zaman nasip olucak..belki de hiç..

Rabbim herkesi gözünün göreceği O büyük Nur'la Nurlandırsın insaAllah, ... benim için gözün gördüğü en büyük Nur ..

tamam canımcım bitti diye ekliyorum şükürrr:KK16:
Bu ay treni kaçırdık canım olmazsa bir daha ki ay gizemli takılırız:KK1::KK1:
bende acaip yorgun hissediyorum kendimi yaaa Rabbim inşallah nasip eder hiçbirşey diyemiyorummm

Canımmmm Rabbim yazmıştır hakkımızda hayırlısını yollayacak inşallahhh bir daha ki ay:KK34:

Canım 20binlerle bırak keseyi kolları bacakları bile görürsün canım benimmmmm:KK16:

CNm asbecimm ins bu ay sana nasip olur cnmm dualarm herkesle

Umutcum rabbim yardmcin olsun ama Yüce rabbim in bir bildigi vardir elbett seninde sinavin boylemis sabir biraz daha sabir emin ol cok yakinda gelecek nurun

Gözün aydın canım çok sevindim senin bebiş baya büyümüş :nazar:

Aybikecim üzülme canım inş.en kısa zamanda gelir meleğin.

günaydın kızlar....
sabah test yaptım yine negatif :KK50::KK50::KK50: bekliyoruz bakalım ne zaman tesrif edecek bizimkiler.

fatmacım inşallah sende en yakın zamanda müjdeni alırısın canım.

umut canım ne desek zor biliyorum ama bu can bu ruh da bize Rabbimizden emanet kendini bu kadar üzme. Rabbim büyük inşallah güzel günleriniz çok yakındadır.burda senin mutluluğunu okuduğumuz günlerde gelir ve hepimiz okadar sevinirizki

saolun kızlar.. ben bisey sorcam..
bu kez benim günüm geçiyordu..ve ben idrar testi yapmıstım geçen hafta bgün çarsamba sabahtan ve ikinci çizgi silik çıkmısdı..hatta esime gösterdim o da var dedi..biraz da olsa umutlanmıstım.dedim körün taşı oldu bu kez heralde..
snra yine yaparım dedim..test aldım..ama o güne kadar olan ara ara ağrılarım olup olup gçiyordu..ve prsmeb aksamı.. karnım kötü olmaya basladı ve anladım geleceğini..yüzüm çok fena asıldı :KK43:( önce leke tarzında..sonra da devamı zaman sonra gelmeye basladı..
ve geçen günlerimde belirti gibi biseylerde hissediyordum..bilmiyom ben mi öle anladım..
ve net den bakdım bu konuda..diyor ki..
testde silik çıkıp sonrasında adet görenler için, biyokimyasal gebelik tarzında bisey yazıyordu..döllenirmis ama rahime ulasamadan bozulmaya baslarmıs.. ondan silik çıkarmıs öncesinde..snrada adet görürmüşsün.,. ve bunu yaşayan kişi anlamazmış bu yüzden de sessiz düşük de denirmis.. tabi bunu eğer döllenip bozuldu diye düsünürsek, benim kalite sorunu yaşayan yumurtacıklarımı da hesaba katmak lazım.
böyle bisey duyan okuyan var mı.. kk da açılmıs konulardan okudum..
ben bu yüzden böyle oldum bu kez :KK43:

Son düzenleme:
X