gunaydınlar herkese.. umarım herkesler iyidir ..
beni hiç sormayın.. ruh halim berbatın ötesindeydi o son ki yazımı yazdığımda asbe
.. hele geçen pazar günü (Anneler Günü)nü çok zor atlatıyorum..
simdi bile çok iyi sayılmam da.. diğer topikten hayalotum seni merak ediyolar bi gir deyince.. gireyim dedim ..
beni soran herkese çok tsk ediyorum..biliyorum herkesin sıkıntısı, derdi bu baska..çok yazıp edip, sizleri de yormak istemiyorum benim için..yine bile özr dilerim sizlerden ..
bazen diyorum ki.. yorula yorula, bu beden canı nasıl taşıyacak :'(
ama yinede ne dersem diyeyim, ne yaparsam yapayım elimden geldiğince.. Rabbim'in istediğinden daha öteye gidemeyeceğim kesin ..
Allah'ımdan sabır üstü sabır diliyorum..canım dayanmıyo bazı şeylere artık ..dediklerimden dolayı Allah'ım affetsin insaAllah..
zaten yüzümden düsen binparça, pazar günü de dahil, yüzüm çok gülmüyo ..
insan sadece mutluluğu "bebek" de aramakla ne kadar doğru yapıyor bilemiyorum ama, sanki bunca yıl evlilikde eksik olan neyse dört duvar arasında, bitek onda mutluluk bulucağını zannediyo..
yüzüm biraz olsun gülsün diye, eşim de çok üzülüyor, O'da elinden geldiğince, gezdireyim, bikaç biseyler alayım, beni mutul görmek için uğrasıp duruyor adamım..
tabi ki bir eşimiz var çok sükür, sağlığımız şuan her yerimiz tutuyor Allah'a şükür ..
ama bunca yıl işte ne yaptıysak olmayınca, ruh-beden bi yerde çöküyo ister istemez..
dilerim ki..Rabbim daha büyük sıkıntılar vermez insaAllah..
bu günlerin de vardır bi mutluluk günleri..de bakalım ne zaman nasip olucak..belki de hiç..
Rabbim herkesi gözünün göreceği O büyük Nur'la Nurlandırsın insaAllah, ... benim için gözün gördüğü en büyük Nur ..