Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Herkeseeee günaydınnnnn
Artık Doğu defteri kapandı şu anda Deniz'i gören bi evde kahvaltı keyfindeyim ((:-)
Eşimde getirdi bizi annem geldi evimi topladık benim tayinim açıklanınca ona göre ev tutacağız
Şimdilik annemlerde ikamet etmekteyiz ((:-)
Sizler naptınız çok muhabbet dönmemiş
Umut hastalandı mı merak ettim çok
Herkesten güzel haberler bekliyorummmm
Benim randevuda Pazartesi inşAllah ((;

Gözünaydın canım istediğin oldu sonunda keyfini çıkar:)

arkadaşlar uzun bir aradan sonra ben geldim ve güzel haberlerle geldim 11 günüm geçti bugun test yaptım pozitif çıktı hemen kan tahlili yaptırdım değerim (27026.8) dr gebelik var dedi heycandan ne kadarlık diye soramadım

Allah tamamına erdirsin inşallah.:nazar::nazar:Rabbim sağlıklı,sıhhatli,kucağına almayı nasip etsin inşallah

bugun dr gittik keseyi gördük 6 haftalk dedi kalp atışları için 10 gün sonra gel dedi dünkü heycanımı yitirdim ya bişey olursa yada nebilim dış gebelik felan

Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun....
Rabbim bu gece hürmetine hakkımızda hayırlı duaları kabul eylesin....

bugun dr gittik keseyi gördük 6 haftalk dedi kalp atışları için 10 gün sonra gel dedi dünkü heycanımı yitirdim ya bişey olursa yada nebilim dış gebelik felan

canım keseyi gördüğünüz anda dış gebelik ihtimali ortadan kalkmış oluyor.Bizde aynı şeyleri yaşadık hiç endişelenme bebiş büyücek gittiğinde

günaydın kızlar...asbe ne zaman test yapacaksın....
benim kilolar almış başını gitmiş :KK50:biranevvel bir hal çaresine bakmam lazım.yarın eşim gidiyor bir hafta kızçemle takılcaz...hala gelmedi benimkiler bir sonuca varsaydık iyi olacaktı.bebek düşüneli beri çok düzenim şaştı kullandıklarımdanmıdır nedir bilmiyorum geç geliyor erken geliyor şaştım vallahi.

günaydın kızlar...asbe ne zaman test yapacaksın....
benim kilolar almış başını gitmiş :KK50:biranevvel bir hal çaresine bakmam lazım.yarın eşim gidiyor bir hafta kızçemle takılcaz...hala gelmedi benimkiler bir sonuca varsaydık iyi olacaktı.bebek düşüneli beri çok düzenim şaştı kullandıklarımdanmıdır nedir bilmiyorum geç geliyor erken geliyor şaştım vallahi.

günaydın canımmmm bilmiyorum canım içimden bi ses beni dürtüp dürtüp duruyor ama şimdilik engel olmaya çalışıyorum ama yaklaştıkça beklemek çok zor geliyor gerçi şu an hiçbir belirti yok ama bakalım hakkımızda hayırlısı:18:
stresten canım stresten başka da bişey değil bu kadar sabırsız olacağımı düşünemezdim ama şu 2gün uçsun gitsin bir an önce netliğe kavuşsun istiyorum psikolojim bozuldu benim yaa dün eşim iyi değilsin sen deyince dank etti:KK14:

herkese günaydınlarrrrr
hayırlı kandıller
bu kandıl hepimizie müjdeli haberler getirsin..
bol bol bebek haberi peşpeşe gelsinn inşAllahhhh..
bende dun rapor almak ıcın doktora gıttım fatsada doğum yapacagım ıcın doktorumuda değiştirdim yenıden..
cok adı duyulan bı doktormuş tavsıye uzerıne gıttık cokta memnun kaldım..
sezeryan olmak zorunda kalabılımısım bebek cok ırıymiş kafa ve karın çapı 1 ay onden gıdıo...
doktor sızın ailede genetik bi durum mu war dedi..
bnm babaannem hem cok mide bulantısı cekmiş hemde cok iri bebekler doğurmus..
bakalım eğer gelişimini erken tamamlarsa erkende doğabilirmış..
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin bizeeee...
sizlerde bu güzel geceler hürmetine bebekler nasip etsin aminnnnnnnnnnnnn...

fatmaipek inşallah o duzen şaşmasından değildirrrr..sende hayırlısı ile ıkıncı meleğinin alırsın kucagına..
asbecikkkk rahat ollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
dont panic ((.
umut arkadasım kımyasal da olsa ıns bi gebelik yaşamıssındır.
emınım o bebek kendı kendıne gelecek bak gor..
iskorpitttt nerelerde..
yenı anneler ınşallah keyifler yerındedırrrr

günaydın canımmmm bilmiyorum canım içimden bi ses beni dürtüp dürtüp duruyor ama şimdilik engel olmaya çalışıyorum ama yaklaştıkça beklemek çok zor geliyor gerçi şu an hiçbir belirti yok ama bakalım hakkımızda hayırlısı:18:
stresten canım stresten başka da bişey değil bu kadar sabırsız olacağımı düşünemezdim ama şu 2gün uçsun gitsin bir an önce netliğe kavuşsun istiyorum psikolojim bozuldu benim yaa dün eşim iyi değilsin sen deyince dank etti:KK14:

benimde psikolojim bozuldu cnm vallahi.şimdi ne yapsam diye düşünüp duruyorum hsg çektirsemmi hangi dr.a gitsem kafam çok karışık işin kötüsü eşimde gidiyor hsg çekimine nasıl giderim kız var kafamda 40 tilki dolanıyor...

fatmaipek inşallah o duzen şaşmasından değildirrrr..sende hayırlısı ile ıkıncı meleğinin alırsın kucagına..
asbecikkkk rahat ollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
dont panic ((.
umut arkadasım kımyasal da olsa ıns bi gebelik yaşamıssındır.
emınım o bebek kendı kendıne gelecek bak gor..
iskorpitttt nerelerde..
yenı anneler ınşallah keyifler yerındedırrrr
keşke olabilsem canım keşke arada kalmak çok sinir bozucu var mı yok mu bilsem yetecek bana da bu değerlere ulaşıp beklemek daha da sinir bozucu hale geliyor yaniii:KK14:

benimde psikolojim bozuldu cnm vallahi.şimdi ne yapsam diye düşünüp duruyorum hsg çektirsemmi hangi dr.a gitsem kafam çok karışık işin kötüsü eşimde gidiyor hsg çekimine nasıl giderim kız var kafamda 40 tilki dolanıyor...
al benden de o kadar canım yaa daha ne yapabiliriz diye düşünüp durmaktan ve bu arada kalma süresinden nefret ediyorum. Bana ilk gittiğimde muayene etti hormon testleriyle birlikte hsg de çektir demişti. ama her devlet hastanesinde çekilmiyor canım ona göre araştırman lazım özelde de biraz tuzlu ama belkilerle yaşadığımız için insan onu da yaptırayım bunu da yaptırayım da garanti olsun diyor işte:KK34:
bende de uyku hali var ama progestan kullanıyorum ya onunda etkisi olabilir mi diye de düşünmeden edemiyorum işte gerçi düşük zamanı kullandığımda 1-2saat uyutuyordu sonra geçiyordu etkisi bilemiyorum yaa acabalardan beynim sulandı resmen:KK19:

keşke olabilsem canım keşke arada kalmak çok sinir bozucu var mı yok mu bilsem yetecek bana da bu değerlere ulaşıp beklemek daha da sinir bozucu hale geliyor yaniii:KK14:

al benden de o kadar canım yaa daha ne yapabiliriz diye düşünüp durmaktan ve bu arada kalma süresinden nefret ediyorum. Bana ilk gittiğimde muayene etti hormon testleriyle birlikte hsg de çektir demişti. ama her devlet hastanesinde çekilmiyor canım ona göre araştırman lazım özelde de biraz tuzlu ama belkilerle yaşadığımız için insan onu da yaptırayım bunu da yaptırayım da garanti olsun diyor işte:KK34:
bende de uyku hali var ama progestan kullanıyorum ya onunda etkisi olabilir mi diye de düşünmeden edemiyorum işte gerçi düşük zamanı kullandığımda 1-2saat uyutuyordu sonra geçiyordu etkisi bilemiyorum yaa acabalardan beynim sulandı resmen:KK19:

cnm devlette hemen gün vermezler zaten hemde ben anestezili çektiririm mümkün değil yoksa bakıyorum işte hastanelere yorumlara geçen gittiğim dr.un hastanesindede çekiliyormuş ama kadını göresim yok .

cnm devlette hemen gün vermezler zaten hemde ben anestezili çektiririm mümkün değil yoksa bakıyorum işte hastanelere yorumlara geçen gittiğim dr.un hastanesindede çekiliyormuş ama kadını göresim yok .

canım özel laboratuarlarda yapıyor istanbulda olsan çok güvenilir bir yer var ama değilsin işte ne yazık ki başka yerlere bak canımcım boşver o hastaneyi o zaman hastanemi kalmadı koca şehirde muhakkak doğru düzgün anestezili bir yer bulursun benim anestezisiz yapılmıştı o anda çok sorun yaşamadım ama sonrasında yürüyemedim içim sallandı resmen eve gidip yatmıştım bütün gün vallaa:KK25:

Habibtelerim kandiliniz mübarek olsunnnnnnnnnn Allah bu özel günde dualarımızı kabul eylesin....Rabbim gonlunuzdekini versin en kısa zamanda bebislerinizi kucağınıza alırsınız Allah isteyen herkese nasip etsin canlarim:26::26::26::26::26:

canım adetin geldi mi? adetin 10. gününe kadar çekilio , eşin öteki pztsi gelirse o vakte alsan çekim tarihini?

:) canım benimm daha mı çok uyosun,inşallah ondandır :) eşin takviyelere dewam edio mu asbem?

evet canım yaa evet inşallah inşallahhhh bebiştendir:KK16::KK16:
ediyor canım hiç rahat vermiyorum adama diyor şu bebiş gelsin hepsini çöpe atcam:KK52:

canım benim yaa,iyi yapıosun :))) inşalllahhhhhh şu mübarek gün hatırına inşallah bu güzel dilek gerçek olur :) bende benimkine toz haline getirdiğim folik asit wardı , keseyi görünce onu atmıştım çöpe büyük zevkle :) başka bi forumda da bi çifte dr.ları et ten yoksun diyete sokmuş,dioksin olayından dolayı, sonra 4. ay kadın hamile kalınca,adam etlerine koşmuş ,demiş sanki survivor da yemek ödülü kazanmışım gibi die :)

Allahım kocalarımıza sabır, isteyen tüüm güzel arkadaşlarımın karınlarına:KK49::KK49::KK49: da sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bebiş versin :) Amin ...

merhaba güzel hatunlarr:79::79::79::79:

hepinize hayırlı kandiller dualarda unutulmamak dileğiyle:KK16::KK16:

X