canım benim yaa,iyi yapıosun :))) inşalllahhhhhh şu mübarek gün hatırına inşallah bu güzel dilek gerçek olur :) bende benimkine toz haline getirdiğim folik asit wardı , keseyi görünce onu atmıştım çöpe büyük zevkle :) başka bi forumda da bi çifte dr.ları et ten yoksun diyete sokmuş,dioksin olayından dolayı, sonra 4. ay kadın hamile kalınca,adam etlerine koşmuş ,demiş sanki survivor da yemek ödülü kazanmışım gibi die :)
Allahım kocalarımıza sabır, isteyen tüüm güzel arkadaşlarımın karınlarınada sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bebiş versin :) Amin ...
ay olsun da hayırlısıyla hepsini atcam ona kalmadan zavallım ne çekti benden beeeee
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ohhh parti verelim o gün :))) bolanlar göndericem yeğenime :)))
asbecim sen bana demiştin ya meyve aşırısı şeker içerir diye.. ben sürekli meyve yiorumsabah haşlanmış patates yanına yogurt ekmek, öğlene doğru erik yada elma yada kivi, öğlen 1 muz 1 bardak süt , sonra yeşil erik, sonra yeşil elma,akşam piav yogurt yada güzel bi çorba ekmek, yatmadan portakal ,gece uyandıgımda meyve kusmak istıorum 1 lokma ekmek yıorum kuru kuru.. kaç öğün oldu geceyi de sayarsam 8 öğün ,bunun 5 inde meyve yıorum, yağlı yemek ve et hiç istemio canım.. dr et süt yumurta balık ye demişti ama et ve balık evde yıemıorum çok kokuo, dışarı cıkarsak o da haftada 1.. kötü mü beslenıyorum?:18::18:
ohhh parti verelim o gün :))) bolanlar göndericem yeğenime :)))
asbecim sen bana demiştin ya meyve aşırısı şeker içerir diye.. ben sürekli meyve yiorumsabah haşlanmış patates yanına yogurt ekmek, öğlene doğru erik yada elma yada kivi, öğlen 1 muz 1 bardak süt , sonra yeşil erik, sonra yeşil elma,akşam piav yogurt yada güzel bi çorba ekmek, yatmadan portakal ,gece uyandıgımda meyve kusmak istıorum 1 lokma ekmek yıorum kuru kuru.. kaç öğün oldu geceyi de sayarsam 8 öğün ,bunun 5 inde meyve yıorum, yağlı yemek ve et hiç istemio canım.. dr et süt yumurta balık ye demişti ama et ve balık evde yıemıorum çok kokuo, dışarı cıkarsak o da haftada 1.. kötü mü beslenıyorum?:18::18:
korkma tatlımmm şu anda zaten senin kanından besleniyor 3aydan sonra bunları yemen lazım şu anda bişey olmaz çok şeker içeren meyveler yemiyorsun zaten bir muz bir portakal canım yine söylüyorum zaten şimdi etki etmez ama ileriki dönemlerde şekerini yükseltme durup dururkenmaaşallah ekşici olup çıkmışsın başımıza ayşe geliyor ayşeeee
eti misal köfte seviyorsan köfte olarak yiyebilirsin veya yemeklerin içine katarak misal geçen mantı yapmıştın ya onda var et yiyemiyorum deme yani süt ürünleri yiyorsun zaten cnaım benim günde 2porsiyon süt ürünü yeterli bilgin olsun ama canın istiyorsa fazlasını da yebalığı da haftada bir yesen yeter zaten kıyamam tatlım benimmm hamur işinden uzak dur yeter şimdilik
canım hamilelikte pilav çok iyi değil bence daha az yemeğe çalış çünkü pilav şekeri tetikliyor.benim dr.um ha bir tabak pilav yemişin ha bir tabak dolusu şeker yemişin hiç farketmbu iyor hatta şekeri ye daha iyi dedi
meyvelerde doğal şeker kaynağı eğer hamilelik şekerini yükseltmeyecekse ye ama şekerini arada kontrol eettir.yada bu kadar çok meyve yeme
ay hadi inşallahhhhh hayırlı sağlıklı olsun da kız erkek farketmiyor tabi ki ama bana hep kız geliyor nedenseeeeeoleyyy canımsınnnn çok rahatladım şimdi.. yok midem bulanması geçince normal yemekte yerim zatem, bide çok bulanmama ragmen daha kusmadım çok şükür ama daha şiddetlenebilcek 3 hafta war onumde,büyük konuşmiim.. sen kız diosun ya çok sevınıorum, sonra diorum oglumda olsa cok severım onu.. ama kız fikri daha bi gözümü çakmak çakmak yapıo :) Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı olanı versın,bi de extra dilek hakkımız warsa gönlümüze göre wersin.. Amin :))))
öylemi ? o zaman çorba salata ekmekle idare ederim,bilmıodum pilawı hiç boyle.. kan şekerim genelde düşüktür benım, açlık 65 civarı, tokluk ölçtürmedim hastane de hiç, ama geçen kız kardeşimin doğum gunu wardı koca bi dilim parta yedim (sonradan midem bulandı ama artık çok geçti) ,1.5 saat sonra annem kendı şekerini ölçerken ben de istedim bak diye 101 çıktı.. ne kadar doğru ne kadar kötü sen bilirsin , çok mu yukselmiş?
ay hadi inşallahhhhh hayırlı sağlıklı olsun da kız erkek farketmiyor tabi ki ama bana hep kız geliyor nedenseeeee
ben o pilavı gözden kaçırmışım canım aman dikkat pilav hamur işi yok geçen savaşında 100 lü çıkmıştı çok net hatırlamasam da canım ama hamilelerde en fazla 95 olması gerek demişti galiba sen yine savaşın dediği gibi dikkat et pilav konusunda zaten patates falanda yiyorsun
ağzın bal yesin yesin tatlım ne güzel doğuyo içine :))) o zamannn pilawda şu hamurişi ve tatlılar gibi bebeğe değil bize yarıcaklardan.. tamam onu yolladım gitti, çok canım istersede porsıyonunu cok cok azaltıp salatayla şenlendırırım :))))
Rabbim bugün edilen tüüüm güzel duaları dilekleri kabul eylesin inşallah :))))
canım adetin geldi mi? adetin 10. gününe kadar çekilio , eşin öteki pztsi gelirse o vakte alsan çekim tarihini?
amin canım benim aminnnnnnnnnnnn
sağlıklı gebelikler kolay doğum nasip etsin sana ve tüm gebe arkadaşlarıma inşallahhhh
tabi arada beni de çıkartırsa çok makbule geçer
öylemi ? o zaman çorba salata ekmekle idare ederim,bilmıodum pilawı hiç boyle.. kan şekerim genelde düşüktür benım, açlık 65 civarı, tokluk ölçtürmedim hastane de hiç, ama geçen kız kardeşimin doğum gunu wardı koca bi dilim parta yedim (sonradan midem bulandı ama artık çok geçti) ,1.5 saat sonra annem kendı şekerini ölçerken ben de istedim bak diye 101 çıktı.. ne kadar doğru ne kadar kötü sen bilirsin , çok mu yukselmiş?
hadi hayırlısı canım cuma geliyorsa haftaya çektirirsin en fazladaha gelmedi cnm cumaya eşim gelcek zaten ...
çıkarcak bence canım benim, çok sevinces burda hepimiz bayram edices, halaylar çekice ve yaprakları havaya fırlatıcas.. hatırlıomusun şubat başı mıyıd demiştim sana, çok dua ettik Rabbim inşallah mukafaktımızı wericek diye, sonra ne oldu :)) değerler güzelleşti, olucak inşallah :)))ama bu ay ama öteki, olcak mı olcak :))) hem sende bu azim koçişinde de bu sabır warken, Rabbimin izniyle, "bummmmm" yakalarsınız :))) yeniden hızlı duaya başlasak keşke, sen, fatmaipek, aybike,iskopit,umut,rochak.. bi sürü dua etsek aslında ne iyi olur :)
günaydın kızlar....gerçi benim için aydın bir gün değil ama bunada şükür ....geldi bizimkiler....
bende aynı durumdayım canım test negatif yarın benimkilerde gelir artık hayırlısı hakkımızda.............
asbecimmm canımm üzülmee demeyecegım hatta ağlaki rahatla
sana bişey söylemek istiyorum doktorunu değiştir... işi şansa bırakan bi doktorla daha ne kadar devam edeceksın? şuan ciddi ciddi doktoruna kızgınım senin.. belki bana hak vermeyeceksın ama diyim yinede..sende bişey yok eşten yana problem vardı dimi.. hazır spermler iyi kalite olmuşken neden çatlatma iğnesi ? onun yerine aşılama yada tüp yaptırsaydın belki şuan hamileydin canım.. gerçi aşılamayı tam bilmiyorum ama tüpte kesin tutmuştu diyebilirim..
tmm doktorun belki normal yolla hamiş kaldı tekrar neden olmasın dıye dusunmus olabilir.. ancak eşinin durumunu göz ardı etmemeliydi..
bilmiyorum canımdaa yani sonuçta insan heves ediyor..heyecan streese giriyor.. yazık değilmi sana..canına.. ben bile şurda seni tanımıyorum resim yada bi görüşmüşlüğümüz yokken üzüldüm canım..doktorunada acayip kızdımmmm...
benimkisi bir tavsiye sadece canım şunu söyleyeyım birdaha iyi kalite spermler olduğu zaman doktorunla konuş onları dondursun bı kısmını bi kısmınıda artık tüp mü olur aşılamamı olur duruma göre hamişlik yolunda ilerlersin insallah canım benimmm kıyamammm sanaayer gök duayla biliyorsun hayırlısı değilmiş demekki demekten başka çaremiz kalmıyor bazen
kesinlikle canım gelsin ki bu psikolojiden kurtulayım artıkcnm gelmesin diycem ama bebişde yoksa vaktinde gelmesi en iyisi ....
bu arada özlemeeee nolduuuuuuuuneden gri olmuşşş..ne zaman gelcekmişşş birileriylemi atışmış yoksaa
beni merak edenler varsa bende haziran adetimi bekliyorumm .. haziran adetimle insallah tüp bebekte tedavime başlayacağım ,kısmet bakalım herşey... 2014te nasibimde vardır insallah bebek