Canım çok çok çok geçmiş olsunnnn.Günaydın kızlar nasılsiniz biz kizimlaa İyiyiz çok şükür ayrıntılı ultrasona şa girdik hersey çok güzel ins hep öyle dEvam edertekmelerde uyanıyoruz artık masallahi var prenesimin sizler nasılsiniz hamileler diğer habibtelerim Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin:26::26::26:
Bu arada ben Hatay'da oturuyorum reyhanlidaki olay yüzünden canim skkin Allah sabır versin korkuyla yasıyoruz kendi memleketimizde öyle birşey var mı yasas
günaydın kızlar...
alpin geçmiş olsun cnm ...
arkadaşlar uzun bir aradan sonra ben geldim ve güzel haberlerle geldim 11 günüm geçti bugun test yaptım pozitif çıktı hemen kan tahlili yaptırdım değerim (27026.8) dr gebelik var dedi heycandan ne kadarlık diye soramadım
maaşallah subhanallahhhhhh canım değerin çok iyi Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhharkadaşlar uzun bir aradan sonra ben geldim ve güzel haberlerle geldim 11 günüm geçti bugun test yaptım pozitif çıktı hemen kan tahlili yaptırdım değerim (27026.8) dr gebelik var dedi heycandan ne kadarlık diye soramadım
hoşgeldin tatlım gelen giden var mıııııııı inşallahhh önümüzdeki 9ay gelmez
scorpi msj kutun doluydu burdan yazdım :)
ay aynı şekilde benimde 20 yıllık kankam doğurdu 3 ay önce ablasıda 4 ay önce ikiside malesef sorunlar yüzünden sezeryan oldular bana hep stressiz geçir diyorlar banada okuma diyorlar birkaç hafta önce sarmıştım doğum hikayerinede gerçekten ağlamıştım doğuramıcam diye :) :) gerçi eşimde diyor çok sakinledin diye tüm stresim çocuğum olmaz diyeymiş sanırım olunca koy verdim kendimi :):):)
ultrasona girseydin canım görünürdü :) tebrik ederim arkadaşım, Allah kucaına almayı da nasip etsin..
arkadaşlar uzun bir aradan sonra ben geldim ve güzel haberlerle geldim 11 günüm geçti bugun test yaptım pozitif çıktı hemen kan tahlili yaptırdım değerim (27026.8) dr gebelik var dedi heycandan ne kadarlık diye soramadım
Allah tamamına erdirsin cnmmm..
biranönce git doktoruna da gör keseciğini..değerin çok güzel çünküüüü
tamam canımcım bitti diye ekliyorum şükürrrhenüz gelmediler cnm ama heran gelecekler gibi kasıklarım karnım bacaklarım heryerim ağrıyorsabah yine test yapıcam gelmezse kırmızılar.
cnm duayıda bitirelim zaten 450 okumuştum 725 e tamamlarım.
bebeeyimmmm tebrik ederim cnm .
foruma girmeyen hamiş kalıyor galiba asbe bizdemi girmesek kız...
okadar yoruldumki ne yapsam onuda bilmiyorum .dr.ada gidesim yokkürlerdende bıktım
Canımmmm Rabbim yazmıştır hakkımızda hayırlısını yollayacak inşallahhh bir daha ki ayKizlar bu ay da olmadi geldi kirmizilar ... yeni umutlra artikk iyi geceler optum hepinizi
yarın gidicem görme şansım varmı vajinal muayenedmi yoksa normal mi muayene olurum scorpi çok heycanlıyım inanamazsın delirmiş gibiyim tanımadığım insanları yolda çevirip söylemek istiyorumbu ay tüp bebek tedavisine başlıycaktık ama çok şükür RABBİM mucizesini gönderdi
tamam canımcım bitti diye ekliyorum şükürrr
Bu ay treni kaçırdık canım olmazsa bir daha ki ay gizemli takılırız
bende acaip yorgun hissediyorum kendimi yaaa Rabbim inşallah nasip eder hiçbirşey diyemiyorummm
Canımmmm Rabbim yazmıştır hakkımızda hayırlısını yollayacak inşallahhh bir daha ki ay
Canım 20binlerle bırak keseyi kolları bacakları bile görürsün canım benimmmmm
Kizlar bu ay da olmadi geldi kirmizilar ... yeni umutlra artikk iyi geceler optum hepinizi
günaydın kızlar....
sabah test yaptım yine negatifbekliyoruz bakalım ne zaman tesrif edecek bizimkiler.