- 24 Eylül 2012
- 4.169
- 4
oğlan 220 gram 16 cm uzaylı tipliev araba iş hazır kaynanası dünyalar tatlısı kayınpeder desen melek şuan karında romantik olmayıda öğretiyor anneciği ona daha ne olsun
herkeseee hayırlı akşamlarrrrrrrrrrr kızlarrrrrrr
biz cok şükür ma aile cok iyiyizz (
annem babam ohh keyfim yerımde
sadece el we ayaklarımda aşırı şişme war yürüyemiyorum bile bugun biraz alılverıs yaptım oda bı magzadan yarım saat sürdü )):
ama oğlum cok cok ıyı 2 hafta ılerıden gıdıo kendılerı kılosuda 2.100 gr
çok şişkoooo olacak bizimkiiii...
bızden haberler bu kadarrrrrrrrrr
herkese kocaman öpücüklerrrrr
kız özoooo alınır bu oğlan vallaaaa.bu devirde nerde bulcan bölesiniii.aaaa kız evi naz evi amaaa fazla da naz etmeyinnnnnnnnnnnnn
herkeseee hayırlı akşamlarrrrrrrrrrr kızlarrrrrrr
biz cok şükür ma aile cok iyiyizz (
annem babam ohh keyfim yerımde
sadece el we ayaklarımda aşırı şişme war yürüyemiyorum bile bugun biraz alılverıs yaptım oda bı magzadan yarım saat sürdü )):
ama oğlum cok cok ıyı 2 hafta ılerıden gıdıo kendılerı kılosuda 2.100 gr
çok şişkoooo olacak bizimkiiii...
bızden haberler bu kadarrrrrrrrrr
herkese kocaman öpücüklerrrrr
Walla ben normal istiyorum ama maalesef ayaklarım yüzünden yürüyemiyorum );
Çok fazla şişme oroblemim war
Herkes dünür oluyo bakıyorum (
Bu muhabbetler hiç bitmesin
Sayımız artsın inşAllah..
Scorpiiii zaman öle çabuk geçiyor ki
Ama sona geldikçe artık hersey daha zor mide yanması sırt ağrısı kemik batması ..
Ama yine de nts'ye bağlanıyorsunuz son aylarda orada kalp atışları çok daha net işte o an herkese nasip olsunn
evet ya birtürlü beğenmedi bizim oğlanısende söylede versinler güzel güzel kaçırır oğlum bak sonra kızçesini scorpi senin oğlun olursa talip olmak yok ama anlaşalım baştan kısmet bellimi olur belki biz dünüşü oluruz
tamam kuzum ben asılmam neharın kızçeyeeee
bakalım bize kızmı gelcek oğlanmı..artık bende dünür bakcam ozamanaaa
pıtpıtlarıda duymuşuz maaşallah subhanallah canımmmm
hadi yaa bende 2gün önde rüyamda ikizlerimi emziriyordum 1yaşlarındaydılar çok güzellerdiiiiii inception filmindeki gibi rüyamın içinde yaşayabilirdimmm sonsuza kadar
benimde bugün çatlatma iğnemi vurulalı 9.günüm bi tarafım git kan ver öğren nolcak diyo diğer tarafım bekle ve gör diyor
bekle cnm ya daha erken bu sıradada bol bol dua.ben tesstte silikte olsa görmem lazım çizgiyi yoksa kan veremem boşu boşuna.inşallah cnm bu ay allah bizimde yüzümüzü güldürsün.
Walla ben normal istiyorum ama maalesef ayaklarım yüzünden yürüyemiyorum );
Ama sona geldikçe artık hersey daha zor mide yanması sırt ağrısı kemik batması ..
Ama yine de nts'ye bağlanıyorsunuz son aylarda orada kalp atışları çok daha net işte o an herkese nasip olsunn
AminnnnnnnnnWalla ben normal istiyorum ama maalesef ayaklarım yüzünden yürüyemiyorum );
Amin canım aminnnnn Allahım razı olsunnnnewet canım çok şükür Allahıma,Rabbim isteyen herkese, ama en önce bu topikteki kalbi temiz arkadaşlarıma nasip etsin tez zamanda hayırla.. gerçi sadece gördük kalp atışını,pıtıpıtı yanıp sonuodu beyaz nokta, eşim sordu duyabılırmıyız die, dr. amcası henuz çok küçük yüksek enerji gönderip yormayalım,bi dahaki gelişinize saklayalım dedi..
AminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAllahım rüyanı hayırla gerçekleştirsin canım arkadaşım :) inşalllahhhhhhhh...
Canlarım zorlanmaya başladınız sanırım az kaldı sıkın dişinizi o da bitecek hayırlısıyla bugünlere geldiniz bundan sonrası da çarçabuk geçecek inşallah en zor dönem yazı atlatmak olsa gerek ama Rabbim onunda sabrını verecektir inşallahhhayy miss dikkat et kendine diyeceğim ama aynı bende aynı dertten daha şimdiden sıkıntım var.kilo iyice arttıkça ne olacak bilmiyorum.birde birde boğazımdaki nodül geceleri tıkamaya başladı.hayırlısıyla şu 3 ayı daha atlatsam.
ama sen yinede dikkat et tansiyonuna ve tuzlu yememeye çalış.benim dr.um maden suyunu bile çok sık içme dedi.içinde çözünmüş mineral tuzları varmış diye.amaben sıkıldıkça midem yandıkça gaz gibi şiştikçe dayanıyorum soda şişesine
günaydın canlarım iki gün gelmedim bebeler kapılmış bakıyorumolsun bende asbeninkini alırım inşallah
Günaydın kızlar nasılsiniz biz kizimlaa İyiyiz çok şükür ayrıntılı ultrasona şa girdik hersey çok güzel ins hep öyle dEvam edertekmelerde uyanıyoruz artık masallahi var prenesimin sizler nasılsiniz hamileler diğer habibtelerim Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin:26::26::26:
Bu arada ben Hatay'da oturuyorum reyhanlidaki olay yüzünden canim skkin Allah sabır versin korkuyla yasıyoruz kendi memleketimizde öyle birşey var mı yasas