Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

oğlan 220 gram 16 cm uzaylı tipli ev araba iş hazır kaynanası dünyalar tatlısı kayınpeder desen melek şuan karında romantik olmayıda öğretiyor anneciği ona daha ne olsun

kız özoooo alınır bu oğlan vallaaaa.bu devirde nerde bulcan bölesiniii.aaaa kız evi naz evi amaaa fazla da naz etmeyinnnnnnnnnnnnn

oyy maşallah misimmm tosuncuk gelecek demekkiiii..
ne kadar da az kalmış doğuma..daha dün gibi ilk ayların..
yorma kendini tatlım..sıcaklar geldikçe dikkat et kendine

kız özoooo alınır bu oğlan vallaaaa.bu devirde nerde bulcan bölesiniii.aaaa kız evi naz evi amaaa fazla da naz etmeyinnnnnnnnnnnnn

evet ya birtürlü beğenmedi bizim oğlanı sende söylede versinler güzel güzel kaçırır oğlum bak sonra kızçesini scorpi senin oğlun olursa talip olmak yok ama anlaşalım baştan kısmet bellimi olur belki biz dünüşü oluruz

maşşallah Allah bozmasın canım nasıl doğum düşünüyorsun bilmiyorum ama normalse bol bol yürüyün diyorlar çok faydası oluyormuş
oyyy yenmelik tam desene ya doğsunda fotolarını paylaşırsın bizle :):)

Walla ben normal istiyorum ama maalesef ayaklarım yüzünden yürüyemiyorum );
Çok fazla şişme oroblemim war
Herkes dünür oluyo bakıyorum (
Bu muhabbetler hiç bitmesin
Sayımız artsın inşAllah..
Scorpiiii zaman öle çabuk geçiyor ki
Ama sona geldikçe artık hersey daha zor mide yanması sırt ağrısı kemik batması ..
Ama yine de nts'ye bağlanıyorsunuz son aylarda orada kalp atışları çok daha net işte o an herkese nasip olsunn

inşallah hepimiz normal doğum yaparız ertesi günü girer yazarız valla kızı kaptım ben nazlanıyo ama olsun :) sende bir an önce kap bir kızı

aminnn inşallah canım listemiz az kaldı onlarda birkaç aya hamiş olurlar inşallah çok hamiş var hamişlerin duası kabul olurmuş tüm liste hamiş yazınca da pek bi güzel olucak:)

Allah sanada kolaylık versin canım gerçekten zor bendede kasılmalar başladı magnezyum eksikliği yazıyor doktora sorucam dediğin gibi artık rahat uyku yok bir avazda doğumlar nasip olsun hepimize

tamam kuzum ben asılmam neharın kızçeyeeee
bakalım bize kızmı gelcek oğlanmı..artık bende dünür bakcam ozamanaaa

tamam kuzum ben asılmam neharın kızçeyeeee
bakalım bize kızmı gelcek oğlanmı..artık bende dünür bakcam ozamanaaa

ohhh ohhhh kısmetinide kapatıyorum işte benim olucak benim olucak :)

rabbim gerçeğinide göstersin inşşallahhhh ozaman bu kadar çabuk beğenebilcezmi acaba :) eğer oğluşun olursa erken öğrenirsin sende

scorpi msj kutun doluydu burdan yazdım :)

ay aynı şekilde benimde 20 yıllık kankam doğurdu 3 ay önce ablasıda 4 ay önce ikiside malesef sorunlar yüzünden sezeryan oldular bana hep stressiz geçir diyorlar banada okuma diyorlar birkaç hafta önce sarmıştım doğum hikayerinede gerçekten ağlamıştım doğuramıcam diye :) :) gerçi eşimde diyor çok sakinledin diye tüm stresim çocuğum olmaz diyeymiş sanırım olunca koy verdim kendimi :):):)

pıtpıtlarıda duymuşuz maaşallah subhanallah canımmmm

ewet canım çok şükür Allahıma,Rabbim isteyen herkese, ama en önce bu topikteki kalbi temiz arkadaşlarıma nasip etsin tez zamanda hayırla.. gerçi sadece gördük kalp atışını,pıtıpıtı yanıp sonuodu beyaz nokta, eşim sordu duyabılırmıyız die, dr. amcası henuz çok küçük yüksek enerji gönderip yormayalım,bi dahaki gelişinize saklayalım dedi..

Allahım rüyanı hayırla gerçekleştirsin canım arkadaşım :) inşalllahhhhhhhh...

bekle cnm ya daha erken bu sıradada bol bol dua.ben tesstte silikte olsa görmem lazım çizgiyi yoksa kan veremem boşu boşuna.inşallah cnm bu ay allah bizimde yüzümüzü güldürsün.

amiiinnn fatmaipekcim, ipekkızın adlarını zaten hazırladıgı kardeşi göndersin Rabbim tez zamanda..

sıcaklardan oluyo olabılır mı misscim, Allahım yardımcın olsun, sağlıkla atlatın bu son zamanlarınızı da oğluşunla..sen doğurduğunda bu topikteki herkes hamiş olsun inşallah :))) şimdi senın haftan ilerde gidio, doğum bu ilerde giden haftaya göre mi oluo acaba?

ayy miss dikkat et kendine diyeceğim ama aynı bende aynı dertten daha şimdiden sıkıntım var.kilo iyice arttıkça ne olacak bilmiyorum.birde birde boğazımdaki nodül geceleri tıkamaya başladı.hayırlısıyla şu 3 ayı daha atlatsam.

ama sen yinede dikkat et tansiyonuna ve tuzlu yememeye çalış.benim dr.um maden suyunu bile çok sık içme dedi.içinde çözünmüş mineral tuzları varmış diye.amaben sıkıldıkça midem yandıkça gaz gibi şiştikçe dayanıyorum soda şişesine

Aminnnnnnnnn

Amin canım aminnnnn Allahım razı olsunnnn
Bence de yormayın minik prensesi bir dahakinde görürsünüz de duyarsınız da Allahımın izniyle herşey sırayla dimi amaaa
Rabbim bizlere de o kalp atışlarını duymayı nasip etsin inşalllahhhh fatmammm aybikemmmmm hadi inşallahhhh

Allahım rüyanı hayırla gerçekleştirsin canım arkadaşım :) inşalllahhhhhhhh...
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Canlarım zorlanmaya başladınız sanırım az kaldı sıkın dişinizi o da bitecek hayırlısıyla bugünlere geldiniz bundan sonrası da çarçabuk geçecek inşallah en zor dönem yazı atlatmak olsa gerek ama Rabbim onunda sabrını verecektir inşallahhh

günaydın canlarım iki gün gelmedim bebeler kapılmış bakıyorum olsun bende asbeninkini alırım inşallah

Günaydın kızlar nasılsiniz biz kizimlaa İyiyiz çok şükür ayrıntılı ultrasona şa girdik hersey çok güzel ins hep öyle dEvam eder tekmelerde uyanıyoruz artık masallahi var prenesimin sizler nasılsiniz hamileler diğer habibtelerim Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin:26::26::26:

Bu arada ben Hatay'da oturuyorum reyhanlidaki olay yüzünden canim skkin Allah sabır versin korkuyla yasıyoruz kendi memleketimizde öyle birşey var mı yasas

canım benim çok geçmiş olsun o kadar üzüldümkü bide sen ordasın nasıl etkilenmiceksinki.Rabbim korusun sizleri.Kızçene iyi bak canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…