Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Selam herkese iyi aksamlar bende subat ayini sabirsizlikla bekleyenlerdenim... Uzunbi aradan sonra tekrar kk yi takip etmeye baslad topigi cok begendim.

Hoşgeldin canım.Evet topiğimiz çok güzeldir.
Hayırlısı bakalım,umarım bekleyişimiz güzel haberlerle son bulur.

canım peki bu tibbi genetik ile eşle yapılan genetik arasındaki fark ne,eşle yapılanda neye bakılıyor bilgin varmı??yani bu testti yapmıyorlar kolay kolay bende bir tanıdık buldumda yaptıracam bana bir düşük daha yapacaksın öyle bakarız dendi bilmiyorum işin aslı ney:44::44:

Yaş 25 canım evet yeniyim aslında uzun zamandır okuyorum ama yenı uye oldum ve yenı yazmaya basladım
Aslında henuz ıstemıyorduk nısanda 2 yıl olacak evlılıgımız fakat doktor yumurtalarda azalma var hemen yapın dıyınce 2 aydır denıyoruz ıns cok bekletmez bızlerı

selam arkadaşlar kısa bi süre giremedim topik deyişmiş bende geldim 16 şubat sabırsızlıkla beklenen tarih
fazla vaktim yok geçmişi okuyamadım kime ne okuyoruz yazarsanız hemen başlıcam inş

Selam herkese iyi aksamlar bende subat ayini sabirsizlikla bekleyenlerdenim... Uzunbi aradan sonra tekrar kk yi takip etmeye baslad topigi cok begendim.

inş. şubat ayı sana bebeğini getirir canım hoşgeldinnn

kızlarrr günaydın yeni bir hafta tyepyeni umutlarla gelsin inş.

ah canımmmm ne kusuru olurmu öyl şey..valla üzülmedim sen içini rahat tut canımmm..sadece hatalı liste olmasın ondan dedim bennnnnn

Canımmmm inşallah bir an önce kavuşursun bebişine de kucağına alırsın hiç sıkıntı stres yaşamadan

Rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip eder inşallah hoşgeldin aramızaaa

Günaydın canlarımmmm
Bir haftasonu daha bitti inşallah bu hafta iyiliklerle güzelliklerle gelir

Cnm simdilik 200 alayim bitince yine alirimmm

yok tatlımmmmmm..o takvim eşimle benimm iilk sözlendiğimiz zamana aitttt..lise 2 deydik o zamanlarrrrrrrrrrrbebek olayı 6 aylık mevzuuuuuuuuuuuuuuu

Bende dedim bu kız hangi ara evlendi ben niye bilmiyorummmmm

ciddi mi dion kısss izmirdeyim canım karşıyakada sormuştuk ufffff ohaa beee demiştimm
evet canımcım 2ay olmadı daha valla sizin orası pek kazıkçıymış bi de sahibindene bak ücretsiz sahiplendirmeler var belki bulursun biz yavru almayı planlıyoruz inşallah pek iyi anlaştılar bizimkiler erkek bir yemek yediriyor dişiye görmen lazım çifte kumrular anlayacağın

Kuzummmm ellerine sağlıkkkk Allah razı olsunnnnn

O zamana kadar bitirmiş oluruz hayırlısıyla talep çok canım maaşallah

nasıl kaçırmışım bilemedim tatlım hatta listede ismini düzelttim diye hatırlıyorum ama nereye gitmiş bende anlamadım:44:
hemen ekliyom bacımmmmmmmmmmmmmm

yok başlarda yazmıştım aranıza alırmısınız diye kimse yazmadı ama listeye eklenmişim sanırım herkes birbirini tanıyormuş oyuzden yabancı kaldım biraz
öyle şey olur mu canım bizim her gelene kapımız açık hemen alırız aramıza hatta listeye de ekledim seni ama msjın arada kaynamış olabilir

hayvan insanın üzerindeki negatif enerjiyi hemen alıyor çok iyi geliyor valla bazen bizimkiler ciyak ciyak öterek uyandırsalar da beni çok seviyorum onlarııı

bende varım arkadaşlarr benim bat 11 şubat hadi bakalım hayırlısıyla gelsin artık miniklerimizz inşalllaahhh
buyur canım hoşgeldinnnn inşallah kırmızılar hiç gelmez 9ay boyunca

Merhaba kızlar bende bu ay olsun cok ıstedım ama olmadı ıns subat ayına
tum belırtıler vardı ama kırmzılar geldi
Üzülmek yok her ay yeni bir umut yeni bir başlangıç bu topic hepimize uğurlu gelecek inşallahhhhhh

kuzummmm hayırdır şu eltilerle çok görüşme dedim sana yaaa
ay bende kayınvalide zehirlenmesi yaşadım dün çok şükür atlattık kazasız belasız

hoşgeldin aramızaaaa katılmak istersen bat ve yaşını yazarsan listeye eklerims eni de

Rabbim aratmadan nasip eder inşallah bebişini canım hoşgeldin sefalar getirdin

selam arkadaşlar kısa bi süre giremedim topik deyişmiş bende geldim 16 şubat sabırsızlıkla beklenen tarih
fazla vaktim yok geçmişi okuyamadım kime ne okuyoruz yazarsanız hemen başlıcam inş
kabilarda ya tefriciye okuyoruz canım ne kadar okuyacağını belirtirsen yazarız listeye hemen

dün yatak odasıda asılı olan fotograf çerççevesi şahlandı tam ben altından geçerken kafama düştü nasıl oldu halen daha anlamış değilim....

çok geçmiş olsun canımmmm inşallah daha iyisindir şimdi

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

KABİLARDA

asbelove:144

nuarin: 500

kiraztepe:100

rochak: 100

8scorpions: 200

KALAN 3400

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşAllah.AMİN

canım 80 de benden al okudukça yine çoğaltırım

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

KABİLARDA

asbelove:144

nuarin: 500

kiraztepe:100

rochak: 100

8scorpions: 200

savaş5482: 80

KALAN 3320

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşAllah.AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…