Selam herkese iyi aksamlar bende subat ayini sabirsizlikla bekleyenlerdenim... Uzunbi aradan sonra tekrar kk yi takip etmeye baslad topigi cok begendim.
Hoşgeldin canım.Evet topiğimiz çok güzeldir.
Hayırlısı bakalım,umarım bekleyişimiz güzel haberlerle son bulur.
tıbbi genetik 20 günde , eşle birlikte yapılan genetikte(dna) 40 günde çıkıyor canım.. tabi ist.da nasıldır bilemem.. sağlıklı uzun ömürlü evlatlarımız olsunda bu beklemek hiç bişey yani..
:
merhaba..üzülme cnm zaten regl ile hamilelik belirtileri neredeyse aynı..günümüz geçerse hamileyiz demekki..inşallah gelecek her aydan umudumz var..kk da yenisin sanırım..yaş kaç..nekadar zamandır bebiş istiyorsunuz
Selam herkese iyi aksamlar bende subat ayini sabirsizlikla bekleyenlerdenim... Uzunbi aradan sonra tekrar kk yi takip etmeye baslad topigi cok begendim.
ah canımmmm ne kusuru olurmu öyl şey..valla üzülmedim sen içini rahat tut canımmm..sadece hatalı liste olmasın ondan dedim bennnnnn
Merhaba kızlar 24 yaşındayım, bende 2 bucuk yıllık evlıyım .Evlendıgımızden beri hiç korunmamazımıza rahmen hala bebebgımız gelmedı ,esımde sorun yok bendede yok aslında sadece vajınal ıltıhap ve enfeksıyon soz konusu ama gecmıyor her ay tekrarlıyor ,vucudum yoruldu artık tedavıde aradayız antıbıyotık cok yıprattı vucudumu ,bu yıl inşallah dılegim kabul olur dıye umuyorum ,bebeıslerımız gelır ınsallh beklememk cok zor
hayrolsun canım noldu?neden oldu
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
dün yatak odasıda asılı olan fotograf çerççevesi şahlandı tam ben altından geçerken kafama düştü nasıl oldu halen daha anlamış değilim....serap hayirdir canim kafamda yumurta derken:26::26::26:
dün yatak odasıda asılı olan fotograf çerççevesi şahlandı tam ben altından geçerken kafama düştü nasıl oldu halen daha anlamış değilim....
geçmiş olsun canım çok birşey yoktur inşallah:26::26::26:
Cnm simdilik 200 alayim bitince yine alirimmmAllâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihilükadü, ve tenfericü bihilkürabü, ve tükdâ bihilhavâicü, ve tünâlü bihirregâibü, ve hüsnülhavâtimi, ve yüsteskalğamâmü bivechihil kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâlûmin lek.
"Allâhım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.
KABİLARDA
asbelove:144
nuarin: 500
kiraztepe:100
rochak: 100
KALAN 3600
Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşAllah.AMİN
Teşekkürler canlarım.Allah razı olsun hepinizden.Scorpiciğim senden de Rabbim razı olsun.
Düşünmen bile yeterli.
dün yatak odasıda asılı olan fotograf çerççevesi şahlandı tam ben altından geçerken kafama düştü nasıl oldu halen daha anlamış değilim....
yok tatlımmmmmm..o takvim eşimle benimm iilk sözlendiğimiz zamana aitttt..lise 2 deydik o zamanlarrrrrrrrrrrbebek olayı 6 aylık mevzuuuuuuuuuuuuuuu
evet canımcım 2ay olmadı daha valla sizin orası pek kazıkçıymış bi de sahibindene bak ücretsiz sahiplendirmeler var belki bulursun biz yavru almayı planlıyoruz inşallah pek iyi anlaştılar bizimkiler erkek bir yemek yediriyor dişiye görmen lazım çifte kumrular anlayacağınciddi mi dion kısssizmirdeyim canım karşıyakada sormuştuk ufffff ohaa beee demiştimm
asbecimden izin alarak (gelince görecek izini almış olucam çoktan) bir şey söylemek istiyorum müsadenizde
yeni katılan arkadaşlarımız (daha önceden rainbow colors ablamızın topişindeydik) biz sırayla daha doğrusu her gün kkya ugrayıp sırasını takip edeceklere dua okuyoruz ne isterseniz Ayetel-Kürsi,4444 salatı tefriciye veya baska tesbihatlar yapıyoruz..
eğer isterseniz sizlerde katılabilirsiniz..zorlama yok yanlış anlaşılmasın..
şuan ilk sayfada dua listesini gördüyseniz kabilarda arkadaşımıza 4444ü tamamlamak için gönlünüzden ne okumak geçerse bu listeye yazıyoruz..
sizde okutmak isterseniz asbelove arkadasımıza söylemeniz yeterlidir..sizleri listeyi ekler.. bu illaki 4444 şartı yoktur ayetel kurside olabilir (not: ayetelde x kişiye niyet edilip okunacagı zaman listede bulunan x kişi kendine okuyamıyor bunuda belirteyim)
Rabbim kollarımızı boş bıraksın insallah..hamişlerimizinde gebelik sürecleri saglıklı ilerlesin evlatları uzun ömürlü olsun insallah..aminnn keree aminn..
O zamana kadar bitirmiş oluruz hayırlısıyla talep çok canım maaşallahAllâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihilükadü, ve tenfericü bihilkürabü, ve tükdâ bihilhavâicü, ve tünâlü bihirregâibü, ve hüsnülhavâtimi, ve yüsteskalğamâmü bivechihil kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâlûmin lek.
"Allâhım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.
KABİLARDA
KALAN 3656
Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşAllah.AMİN
Allah razı olsun canım.16 Şubat bat tarihim inşallah ondan önce bitirebiliriz.
nasıl kaçırmışım bilemedim tatlım hatta listede ismini düzelttim diye hatırlıyorum ama nereye gitmiş bende anlamadım:44:canım benim yaaaaburada kardeş gibi olduk hatta kardeştende yakın olduk desem daha doğruu
inşallah kabilardacımmm... bu topikte diğerini aratmayacaktır çünkü bizler kimseyi dışlamıyoruz.. konuşmamazlık yapmıyoruz,görmemezlikten gelmiyoruz..art niyetimiz yok.. dualarımızı karşılık beklemek yapıyoruz.. illaki listede niye adım yok diye alınganlıklarda yapmıyoz
üleennnn asbeeeeeeeee neee yazmıonnn leen beniii
öyle şey olur mu canım bizim her gelene kapımız açık hemen alırız aramıza hatta listeye de ekledim seni ama msjın arada kaynamış olabiliryok başlarda yazmıştım aranıza alırmısınız diye kimse yazmadı ama listeye eklenmişim sanırım herkes birbirini tanıyormuş oyuzden yabancı kaldım biraz
hayvan insanın üzerindeki negatif enerjiyi hemen alıyor çok iyi geliyor valla bazen bizimkiler ciyak ciyak öterek uyandırsalar da beni çok seviyorum onlarıııkabilarda için 100 tane de ben alayım, bu arada benimde köpeğim var,resimdeki benim köpeğim hayvan beslemek gerçekten çok güzel bizim ev bahçeli olduğu için sıkıntı olmuyor,muhabbet kuşlarımızda vardı havalandırmak için bahçeye çıkardım kedi yedi
buyur canım hoşgeldinnnn inşallah kırmızılar hiç gelmez 9ay boyuncabende varım arkadaşlarr benim bat 11 şubat hadi bakalım hayırlısıyla gelsin artık miniklerimizz inşalllaahhh
Üzülmek yok her ay yeni bir umut yeni bir başlangıç bu topic hepimize uğurlu gelecek inşallahhhhhhMerhaba kızlar bende bu ay olsun cok ıstedım ama olmadı ıns subat ayına
tum belırtıler vardı ama kırmzılar geldi
s a kızlar ben geldim yüksek dozda elti zehirlenmesi yaşııyorum şuan pan zehir olarak topiğimize geldim
yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmiş sefalar getir bebiş haberlerinide alırız inş.
alpinn habibtem hoşgeldin
scorpim akrebim seni gördüm daha iyi oldum
iskorpit kız az sus be
savaşçığım geçmiş olsun elin işi bitmez canıkomsen kendine ve yiğenimize iyi bak
elifçim inş.pıtpıt larıda duyarsın kucağınada alırsın bebişini
asbeeeeeeeeeeeeee kız ne işin var gezmelerde gel artık
neharcım taşındınmı acaba bugun kıyamam sana yoruldun dimi çok
Rainbowww ablacığım canımcımmmmmm seni çok özledimmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin aramızaaaa katılmak istersen bat ve yaşını yazarsan listeye eklerims eni deSelam herkese iyi aksamlar bende subat ayini sabirsizlikla bekleyenlerdenim... Uzunbi aradan sonra tekrar kk yi takip etmeye baslad topigi cok begendim.
Rabbim aratmadan nasip eder inşallah bebişini canım hoşgeldin sefalar getirdinYaş 25 canım evet yeniyim aslında uzun zamandır okuyorum ama yenı uye oldum ve yenı yazmaya basladım
Aslında henuz ıstemıyorduk nısanda 2 yıl olacak evlılıgımız fakat doktor yumurtalarda azalma var hemen yapın dıyınce 2 aydır denıyoruz ıns cok bekletmez bızlerı
kabilarda ya tefriciye okuyoruz canım ne kadar okuyacağını belirtirsen yazarız listeye hemenselam arkadaşlar kısa bi süre giremedim topik deyişmiş bende geldim 16 şubat sabırsızlıkla beklenen tarih
fazla vaktim yok geçmişi okuyamadım kime ne okuyoruz yazarsanız hemen başlıcam inş
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.
"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.
KABİLARDA
kiraztepe:100
rochak: 100
8scorpions: 200
KALAN 3400
Tamamdır ekledim canım sen nasılsın ne zamandır görüşemiyoruzcanım 80 de benden al okudukça yine çoğaltırım