- 22 Eylül 2011
- 1.914
- 7
Tamamdır ekledim canım sen nasılsın ne zamandır görüşemiyoruz
fena sayılmam canım geçen haftalara nazaran çok iyiyimde.bu kış günü öksürük ve hapşuruk benden gitmeyecek galiba:2::2::2::2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır ekledim canım sen nasılsın ne zamandır görüşemiyoruz
fena sayılmam canım geçen haftalara nazaran çok iyiyimde.bu kış günü öksürük ve hapşuruk benden gitmeyecek galiba:2::2::2::2:
inş. şubat ayı sana bebeğini getirir canım hoşgeldinnn
kızlarrr günaydın yeni bir hafta tyepyeni umutlarla gelsin inş.
aman canım yaa bol c vitamini tüket kivi vs.
Rabbim daha iyi etsin inşallahhhhh
Tesekkur ederim benimde sat 9subat bekliyorum bakalim bu ay felicekmi kuzular
dikkat ediyorum ama olacak oldumu oluyor.
senin nasıl gidiyor ne var ne yok
feryal elti zehirlenmesi geçirmişsin sanada geçmiş olsun güzelim.verseydin ağzını payını
. İnsallah kafama cok takip sabirsizlaniyorum esim olsada olur olmasada desede aklimdan cikmiyo bebis olcalmi olmuycakmi bide ogluma ilk ayda hamis kalmistim bu olmatinca sorun mu var acaba demeye basladimhoşgeldin canım aramıza inşallahhh son bekleyişin olurr
dikkat ediyorum ama olacak oldumu oluyor.
senin nasıl gidiyor ne var ne yok
feryal elti zehirlenmesi geçirmişsin sanada geçmiş olsun güzelim.verseydin ağzını payını
29yasindayim sat9 subat listeye eklerseniz sevinirim...
ekliyorum canım hemen
İdare ediyoruz be canım ne olsun bildiğin gibi bekle bekle bekle
canım ağzının payını verdim ama kronik vaka anlamıyorki direk dedim yeter içim şişti anlatma dedim benim derdim bana yeter dedim ama haklıyım diyip devam etti tamamda ben napim dedim anlamıyor kadın kesinlikle anlamıyor
inş. en yakın zamanda bir bakmışsın artık doğum tarihini bekliyorsun
ayy halden anlamaz insanlardan bende nefret ediyorum
kızlar merhaba yenı topık hayırlı olsun başlıkta süpermıss.asbelove cnm merhaba nasılsın..hamıs haberlerı var mı ??????
bugün evlılık yıldönumumuz :) ama kocişe hedıye almadım yemek fln yapıcam ne yapsamkı sızce... bu arada gelmesını ıstemedıgm adete 2 gun var..
sağol canımcım iyiyiz çok şükür
ne güzel bir günnnn güzel bir yemek mum ışığında sevdiği yemeklerden birini yap bence bi süşün bakalım ne sever?
İnşallahhh gelmez kırmızılar da güzel bir yıldönümü hediyesi olur size
bir de canımcım acaba benim yasini okuyabildin mi?
cnm teşekkür ederımm..inş gelmezzz
tatlım aklımda okumadıgım ıcın kendımı kötu hıssedıyorum.yasın annemlerde almadım daha alır almaz okuycam ne zamana kadar okumam gerekıyor cnm kusura bakmaa yaa