Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

selam kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzz bende kimsecikleri goremiyorummm artikkk nerelerdesiniz oyleeee....hayirli ugurlu olsn bu topikkk insallah iyi haberler alacagiz buradaaa habibtelerimmm herkesss iyimi...artik buradami toplanacazz ablamin sayfasi yokmu artik:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

alppin cnm evet artık buradayız..rainbow biraz yoğun sanırım..o yüzden asbelove topik açtı..o takip edicek..tabi rainbow da bizimle olacak..buradayız yaniiiiiiiiiiiii:KK16::KK16:

iskorpit canım saol geçmiş olsun dileklerin için

griptim birde sağ kaburgam tutuldu çarşamba günü kasldım kaldım ne hareket ne bişey nefes bile zor aldım o yüzden birkaç gün rapor aldım.gerçi iş yerindeki bölge müdürü birazcık bozuldu emmeee yapacak bişey yoktu.cuma gittim biraz baktım ne var ne yok birikenleride aldım dedim pazara kadar toparlarsam kendimi birazını bari yaparım dedim

eliff naber canım:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

nasıl gidiyor hamişlik

canım şimdi gördüm pcde açık topikte ben gidip gelip bakıyom.iyi şükür bulantılar başlamadı ama 2 haftaya kadar başlar.yarın doktordayız bakalım akşam 6 gibi anca gelirim.bakalım kesemizi ve pıt pıtları duyabilecek miyiz?

iskorpit canım saol geçmiş olsun dileklerin için

griptim birde sağ kaburgam tutuldu çarşamba günü kasldım kaldım ne hareket ne bişey nefes bile zor aldım o yüzden birkaç gün rapor aldım.gerçi iş yerindeki bölge müdürü birazcık bozuldu emmeee yapacak bişey yoktu.cuma gittim biraz baktım ne var ne yok birikenleride aldım dedim pazara kadar toparlarsam kendimi birazını bari yaparım dedim

ay savaş cnm sen daha iyileşemedin miii..Allah şifa versin cnmmm..
sen boşver bölge müdürünü..senin sağlığın önemli iki canlısın cnm senn..dikkat et kendineee:KK16::KK16:

bende varım arkadaşlarr benim bat 11 şubat hadi bakalım hayırlısıyla gelsin artık miniklerimizz inşalllaahhh

canım şimdi gördüm pcde açık topikte ben gidip gelip bakıyom.iyi şükür bulantılar başlamadı ama 2 haftaya kadar başlar.yarın doktordayız bakalım akşam 6 gibi anca gelirim.bakalım kesemizi ve pıt pıtları duyabilecek miyiz?

inş. kesenide göreceksin.pıtpıtlarıda duyarsın herhalde ben 8.haftadaydım duyduğumda gerçi daha erkende duyardım belki ama o zaman gittim dr.a:KK23::KK23::KK23:

ay savaş cnm sen daha iyileşemedin miii..Allah şifa versin cnmmm..
sen boşver bölge müdürünü..senin sağlığın önemli iki canlısın cnm senn..dikkat et kendineee:KK16::KK16:

canım dün bugün biraz daha iyiyim.öyle yaptım zaten boşverdim:KK53::KK53::KK53:sanki kolpadan aldık raporu:KK37::KK37::KK37::KK37:

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

KABİLARDA

asbelove:144

nuarin: 500

kiraztepe:100

rochak: 100

KALAN 3600

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşAllah.AMİN

kabilardacığım ben de 100 tane alıyım

kabilarda için 100 tane de ben alayım, bu arada benimde köpeğim var,resimdeki benim köpeğim hayvan beslemek gerçekten çok güzel bizim ev bahçeli olduğu için sıkıntı olmuyor,muhabbet kuşlarımızda vardı havalandırmak için bahçeye çıkardım kedi yedi:KK14::KK14::KK14:

Teşekkürler canlarım.Allah razı olsun hepinizden.Scorpiciğim senden de Rabbim razı olsun.
Düşünmen bile yeterli.:KK19:

hoşgeldin cnmmm..hadi bakalım hayırlısı..yumoş günlerdesin sanırım.iyi değerlendirin cnmm:KK34::KK34:

hoşbulduk canım teşekkür ederim evet yumoş günlerdeyim :) hayırlısı inşallahhh yaa 6 ay oldu bekliyorum bebeğimi .Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhhh

gloryrose hoşgeldin canımmm :KK16:

iyiyim cnm saol.Herkes iyidir umarım..
iyiyizzzzzz ablacımmmmm :KK16::KK16::KK16:seni gördül daha iyi oldukkkk :KK16::KK16::KK16::KK54::KK54:
resim yavruyken çekmiştimde şimdi 5 yaşında
oyy maş.:nazar: köpeğinin adımı yoksa rochak cnm?
evet canım gerçektende çok sıcaksın ortam sıcak sen sıcak iyiki gelmişim diyorum yıllardır uzaktan takip ediyordum yenilerde üye oldum bende :)

valla şanslımıyım bilemem ama seviyorum oynamayı :KK70:

eş dost zaten evlendiğin gün çocuğu soruyorlar maaşşallah ben en başından beri eşimede söyledim kimsenin beklentisi olmasın diye her fırsatta işte çocuk düşünöüyoruz felan diye bahsediyorum herkes düşünmediğimi bilsinki beklentiye girmesinler yoksa iyice kasıcam hiçten gelmicek nazlı bebiş işte 5 ay olcak benimde bende bir doktor buldum bakalım gidicem bir baksın sorun varmı yokmu :) şuana kadar stres yapmıyordum ama artık biraz hadi gelsin bebişim oldum tabi filmlerde ceket atmak kadar kolay olmadığını nerden bilseydim :KK70:

yengenleride hiç takma onlar senlemi dalga geçtiğini sanıyorlar bebişi veren Allah onların yaptığı Allaha karşı gelmek bence hepimizin 2013 de bebişi olsunda herkes görsün :KK70:
hepsinin 2 3 sipası var allah bagıslasın ondan böyle boruları ötüyor.. yarını düşünen yok çocuklarının cocukları olacagının garantısı var sanki töbee yarabbim :KK47::KK47::KK47: canım belli bi zaman evlilikten sonra hemen damga hazır kısır muamelesi yapmaya millet bayılıyorrr :KK23::KK23: milletçe bi alemizz kısacaa :KK4:
oyyy teyzesi yisin onuuuu pıtpıtlarmı duyulcakmıss mas kuzumaaa :nazar: hadi bakalım gelişmeleri yazarsın bitanemm :KK16::KK16:
:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:Kızlar kafamda kocaman bir yumurta çıktı..:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

hayrolsun canım noldu?neden oldu :KK53:

Merhaba kızlar bende bu ay olsun cok ıstedım ama olmadı ıns subat ayına :KK43:
tum belırtıler vardı ama kırmzılar geldi :KK43:

hoşbulduk canım teşekkür ederim evet yumoş günlerdeyim :) hayırlısı inşallahhh yaa 6 ay oldu bekliyorum bebeğimi .Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhhh

benim de 6.ay cnm..ama bu ay kimyaal gebelik yaşadım..bakalım önümüzdeki aylar güzel olucak inşallahhhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Merhaba kızlar bende bu ay olsun cok ıstedım ama olmadı ıns subat ayına :KK43:
tum belırtıler vardı ama kırmzılar geldi :KK43:

merhaba..üzülme cnm zaten regl ile hamilelik belirtileri neredeyse aynı..günümüz geçerse hamileyiz demekki..inşallah gelecek her aydan umudumz var..kk da yenisin sanırım..yaş kaç..nekadar zamandır bebiş istiyorsunuz

s a kızlar ben geldim yüksek dozda elti zehirlenmesi yaşııyorum şuan pan zehir olarak topiğimize geldim:KK1::KK1::KK1::KK1:

yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmiş sefalar getir bebiş haberlerinide alırız inş.

alpinn habibtem hoşgeldin

scorpim akrebim seni gördüm daha iyi oldum

iskorpit kız az sus be :KK52::KK52::KK52::KK54::KK54:

savaşçığım geçmiş olsun elin işi bitmez canıkom:KK1: sen kendine ve yiğenimize iyi bak

elifçim inş.pıtpıt larıda duyarsın kucağınada alırsın bebişini

asbeeeeeeeeeeeeee kız ne işin var gezmelerde gel artık

neharcım taşındınmı acaba bugun kıyamam sana yoruldun dimi çok

Rainbowww ablacığım canımcımmmmmm seni çok özledimmmmmmmmmmmmmmmm

gloryrose hoşgeldin canımmm :KK16:

iyiyizzzzzz ablacımmmmm :KK16::KK16::KK16:seni gördül daha iyi oldukkkk :KK16::KK16::KK16::KK54::KK54:

oyy maş.:nazar: köpeğinin adımı yoksa rochak cnm?

hepsinin 2 3 sipası var allah bagıslasın ondan böyle boruları ötüyor.. yarını düşünen yok çocuklarının cocukları olacagının garantısı var sanki töbee yarabbim :KK47::KK47::KK47: canım belli bi zaman evlilikten sonra hemen damga hazır kısır muamelesi yapmaya millet bayılıyorrr :KK23::KK23: milletçe bi alemizz kısacaa :KK4:

oyyy teyzesi yisin onuuuu pıtpıtlarmı duyulcakmıss mas kuzumaaa :nazar: hadi bakalım gelişmeleri yazarsın bitanemm :KK16::KK16:

hayrolsun canım noldu?neden oldu :KK53:

yok canım adı cesur

Selam herkese iyi aksamlar bende subat ayini sabirsizlikla bekleyenlerdenim... Uzunbi aradan sonra tekrar kk yi takip etmeye baslad topigi cok begendim.

X