Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.
"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.
KABİLARDA
asbelove:144
nuarin: 500
KALAN 3656
Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşAllah.AMİN
Allah razı olsun canım.16 Şubat bat tarihim inşallah ondan önce bitirebiliriz.
jhilmil canım hoşgeldin,nasılsınsadece okuyucumusun yoksa
yok başlarda yazmıştım aranıza alırmısınız diye kimse yazmadı ama listeye eklenmişim sanırım herkes birbirini tanıyormuş oyuzden yabancı kaldım biraz
ahh canım benımmm olurmu öyle seyybazen sayfalar çok hızlı ilerliyor ve maalesef yazılanlarda arada kaynıyor burda yabancılık çekmiceksin canım eski topiğimiz vardı evet ama şimdi yeni mekan yani arkadaslar heyecan sohbetteki ritim bile kendini belli etti.. arada kaynaşmak şart
neler yapıyorsun? iş,eş,hobiler,burç..
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihilükadü, ve tenfericü bihilkürabü, ve tükdâ bihilhavâicü, ve tünâlü bihirregâibü, ve hüsnülhavâtimi, ve yüsteskalğamâmü bivechihil kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâlûmin lek.
"Allâhım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.
KABİLARDA
asbelove:144
nuarin: 500
KALAN 3656
Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşAllah.AMİN
Allah razı olsun canım.16 Şubat bat tarihim inşallah ondan önce bitirebiliriz.
canım benim yaaa kıyamammmiyiyiz canım şimdi orta kattaki kiracıyla ablasını ziyarete gidicez.yasinimizi okuduk ablaya ziyaret zamanı geldi.
ilk göz ağrıma gidip geliyom.mezarlık evimin 200 metre ilersinde...
teşekkür ederim muhabetlerinizden zaten çok sıcak olduğunuz anlaşılıyor hoşbuldum tekrardan :) yenilikler iyidir yeni yıldan bende ümitliyim benim yaşım 26 film seyretmek en büyük hobimdir birde nette poker oynamakeşim 31 yaşında reklamcı kendi iş yerimiz var bu yuzden arada yardıma gidiyorum onun dışında evdeyim istanbulda yaşıyorum şuan kar lapa lapa
canım sana tavsiye ederim muhabbet kuşunu ben çok besledim.şu an elimde de var.
bir tanesi 8 yıl yaşadı 30 kelimeden fazla konuşuyordu.öldü.
buda 5 yıldır filan bizimle 3 yıldır benimle.epey konuşuyor bu da.bir aşkım diyor anlatamam sana.babacık,beşiktaş,şekerim,eşek,geçen bir yakışıklı dedi.bıcık bıcık der.canım der,canım benim der....bu aralar kardeş demeyi öğretmeye çalışıyorum.ıslık çalar,pişt der,öpücük atar...birde kendi kelime üretiyor maşallah.mesela eşeği kendi çıkarttı şekerimden.şekerimi şek ekerim diyerek söylerdi eşek çıkarttı.
bıcık bıcıktan babacığı çıkarttı.
insana can yoldaşı oluyor.inan bişey olacak diye ödüm kopuyor.
kabilarda için 100 tane de ben alayım, bu arada benimde köpeğim var,resimdeki benim köpeğim hayvan beslemek gerçekten çok güzel bizim ev bahçeli olduğu için sıkıntı olmuyor,muhabbet kuşlarımızda vardı havalandırmak için bahçeye çıkardım kedi yedi
ayy hep sorcam unutuyordum rochakcım maş.köpeşine çok tatlıııııyavrumu daha ?
piss kedilerrr açç kedileeerrr yaww burda güvercini eline geçirmiş kedi balkondan gördüm kışt mıştt dedim ama götürdü kanatlarından tutup..yidi büük ittimal
tşk ederimmm şımarcam şimdi burdaki arkadaşlarımda sıcak kanlıdır ama ben birazcık daha fazla öne çıkıyorum sanırım
bende film bakmayı çok severim ama korsangünceller pahalı ben o kadar para veremem netten indirio eşim yada ben bakıyorum sitelerden öylee
poker oynamak cesaret ve şans işi diye biliyorum..şanlısın ozamanenişteyede hayırlı işler,bol kazançlar olsun..
2013 inşallah hepimize uğur getirir canım..
bende ascık kendimdem bahsedeyim.. 5.5 yıllık (herkese 6 diom) evliyim.. pıhtılaşmam var.. hastaneden sonuclaımın çıkmasını beklıom iyi bi doktor buldum ona gidicem randevu bulabilirsem tabii cevremden sülalemden arkadaslarımdan kısır muamelesi görüyorummm çok cansıkıcı bi durummm... şu aralar memleketime bile gitmem istemiyorummm.. geçen sefer beni ağlattılar bu çocuk mevzusu yüzünden karşıma geçip ben ağlarken kahkalarla güldü yengemler yüzlerini göresim yok..kimseyi göresim yok