Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

kabilardacığım ben de 100 tane alıyım

yok başlarda yazmıştım aranıza alırmısınız diye kimse yazmadı ama listeye eklenmişim sanırım herkes birbirini tanıyormuş oyuzden yabancı kaldım biraz

ahh canım benımmm olurmu öyle seyy bazen sayfalar çok hızlı ilerliyor ve maalesef yazılanlarda arada kaynıyor burda yabancılık çekmiceksin canım eski topiğimiz vardı evet ama şimdi yeni mekan yani arkadaslar heyecan sohbetteki ritim bile kendini belli etti.. arada kaynaşmak şart

neler yapıyorsun? iş,eş,hobiler,burç..

elifffff hoşgeldinn kızzzz napannn bakem? yokyok napıosunuz bakem..orta kattaki kiracını unuttum

iyiyiz canım şimdi orta kattaki kiracıyla ablasını ziyarete gidicez.yasinimizi okuduk ablaya ziyaret zamanı geldi.

ilk göz ağrıma gidip geliyom.mezarlık evimin 200 metre ilersinde...

teşekkür ederim muhabetlerinizden zaten çok sıcak olduğunuz anlaşılıyor hoşbuldum tekrardan :) yenilikler iyidir yeni yıldan bende ümitliyim benim yaşım 26 film seyretmek en büyük hobimdir birde nette poker oynamak eşim 31 yaşında reklamcı kendi iş yerimiz var bu yuzden arada yardıma gidiyorum onun dışında evdeyim istanbulda yaşıyorum şuan kar lapa lapa

tatlımmm zerbasınkileri bitireyim bende almaya başlayacağımmm..

iyiyiz canım şimdi orta kattaki kiracıyla ablasını ziyarete gidicez.yasinimizi okuduk ablaya ziyaret zamanı geldi.

ilk göz ağrıma gidip geliyom.mezarlık evimin 200 metre ilersinde...
canım benim yaaa kıyamammm ne diyeceğimi bilemedim boğazım düğümlendi kızının en azından bir mezarı var ,gidipte duanı edebileceğin ne bileyim bu da tesellimi olur diceksin ama öyle inanki.. şefaatçin var cennette seni,babasını ve kardeşlerini bekleyen..Rabbim tekrarını yaşatmasın canım.. şuanki hamişliğinde doğuma kadar sağlıklı geçsin yavrucunu kollarına alırsın insallah bitanem..

tşk ederimmm şımarcam şimdi burdaki arkadaşlarımda sıcak kanlıdır ama ben birazcık daha fazla öne çıkıyorum sanırım
bende film bakmayı çok severim ama korsan günceller pahalı ben o kadar para veremem netten indirio eşim yada ben bakıyorum sitelerden öylee
poker oynamak cesaret ve şans işi diye biliyorum..şanlısın ozaman enişteyede hayırlı işler,bol kazançlar olsun..

2013 inşallah hepimize uğur getirir canım..

bende ascık kendimdem bahsedeyim.. 5.5 yıllık (herkese 6 diom ) evliyim.. pıhtılaşmam var.. hastaneden sonuclaımın çıkmasını beklıom iyi bi doktor buldum ona gidicem randevu bulabilirsem tabii cevremden sülalemden arkadaslarımdan kısır muamelesi görüyorummm çok cansıkıcı bi durummm... şu aralar memleketime bile gitmem istemiyorummm.. geçen sefer beni ağlattılar bu çocuk mevzusu yüzünden karşıma geçip ben ağlarken kahkalarla güldü yengemler yüzlerini göresim yok..kimseyi göresim yok

canım sana tavsiye ederim muhabbet kuşunu ben çok besledim.şu an elimde de var.
bir tanesi 8 yıl yaşadı 30 kelimeden fazla konuşuyordu.öldü.
buda 5 yıldır filan bizimle 3 yıldır benimle.epey konuşuyor bu da.bir aşkım diyor anlatamam sana.babacık,beşiktaş,şekerim,eşek,geçen bir yakışıklı dedi.bıcık bıcık der.canım der,canım benim der....bu aralar kardeş demeyi öğretmeye çalışıyorum.ıslık çalar,pişt der,öpücük atar...birde kendi kelime üretiyor maşallah.mesela eşeği kendi çıkarttı şekerimden.şekerimi şek ekerim diyerek söylerdi eşek çıkarttı.
bıcık bıcıktan babacığı çıkarttı.

insana can yoldaşı oluyor.inan bişey olacak diye ödüm kopuyor.

kabilarda için 100 tane de ben alayım, bu arada benimde köpeğim var,resimdeki benim köpeğim hayvan beslemek gerçekten çok güzel bizim ev bahçeli olduğu için sıkıntı olmuyor,muhabbet kuşlarımızda vardı havalandırmak için bahçeye çıkardım kedi yedi

oy canım masallah kuşuna ozaman konuşan kuşa hiç denk gelmedim yada annemin evindeki limon tembeldi sadece cikcak diyordu :)) kardeşimin yanıan gidip geleyimde 1 haftalığına alayım bende muhabbet kuşu ozaman çok istiyorum evde bulunsun bi tıkırdı bi nefes olsun saten yannızların adamını oynuyorum ne zamandır :))) bana arkideş olarr

ayy hep sorcam unutuyordum rochakcım maş.köpeşine çok tatlııııı yavrumu daha ?

piss kedilerrr açç kedileeerrr yaww burda güvercini eline geçirmiş kedi balkondan gördüm kışt mıştt dedim ama götürdü kanatlarından tutup..yidi büük ittimal

resim yavruyken çekmiştimde şimdi 5 yaşında

evet canım gerçektende çok sıcaksın ortam sıcak sen sıcak iyiki gelmişim diyorum yıllardır uzaktan takip ediyordum yenilerde üye oldum bende :)

valla şanslımıyım bilemem ama seviyorum oynamayı

eş dost zaten evlendiğin gün çocuğu soruyorlar maaşşallah ben en başından beri eşimede söyledim kimsenin beklentisi olmasın diye her fırsatta işte çocuk düşünöüyoruz felan diye bahsediyorum herkes düşünmediğimi bilsinki beklentiye girmesinler yoksa iyice kasıcam hiçten gelmicek nazlı bebiş işte 5 ay olcak benimde bende bir doktor buldum bakalım gidicem bir baksın sorun varmı yokmu :) şuana kadar stres yapmıyordum ama artık biraz hadi gelsin bebişim oldum tabi filmlerde ceket atmak kadar kolay olmadığını nerden bilseydim

yengenleride hiç takma onlar senlemi dalga geçtiğini sanıyorlar bebişi veren Allah onların yaptığı Allaha karşı gelmek bence hepimizin 2013 de bebişi olsunda herkes görsün

selam kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzz bende kimsecikleri goremiyorummm artikkk nerelerdesiniz oyleeee....hayirli ugurlu olsn bu topikkk insallah iyi haberler alacagiz buradaaa habibtelerimmm herkesss iyimi...artik buradami toplanacazz ablamin sayfasi yokmu artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…