- 24 Eylül 2012
- 4.169
- 4
selam kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzz bende kimsecikleri goremiyorummm artikkk nerelerdesiniz oyleeee....hayirli ugurlu olsn bu topikkk insallah iyi haberler alacagiz buradaaa habibtelerimmm herkesss iyimi...artik buradami toplanacazz ablamin sayfasi yokmu artik
eliff naber canım
nasıl gidiyor hamişlik
iskorpit canım saol geçmiş olsun dileklerin için
griptim birde sağ kaburgam tutuldu çarşamba günü kasldım kaldım ne hareket ne bişey nefes bile zor aldım o yüzden birkaç gün rapor aldım.gerçi iş yerindeki bölge müdürü birazcık bozuldu emmeee yapacak bişey yoktu.cuma gittim biraz baktım ne var ne yok birikenleride aldım dedim pazara kadar toparlarsam kendimi birazını bari yaparım dedim
bende varım arkadaşlarr benim bat 11 şubat hadi bakalım hayırlısıyla gelsin artık miniklerimizz inşalllaahhh
canım şimdi gördüm pcde açık topikte ben gidip gelip bakıyom.iyi şükür bulantılar başlamadı ama 2 haftaya kadar başlar.yarın doktordayız bakalım akşam 6 gibi anca gelirim.bakalım kesemizi ve pıt pıtları duyabilecek miyiz?
ay savaş cnm sen daha iyileşemedin miii..Allah şifa versin cnmmm..
sen boşver bölge müdürünü..senin sağlığın önemli iki canlısın cnm senn..dikkat et kendineee
kabilardacığım ben de 100 tane alıyım
kabilarda için 100 tane de ben alayım, bu arada benimde köpeğim var,resimdeki benim köpeğim hayvan beslemek gerçekten çok güzel bizim ev bahçeli olduğu için sıkıntı olmuyor,muhabbet kuşlarımızda vardı havalandırmak için bahçeye çıkardım kedi yedi
hoşgeldin cnmmm..hadi bakalım hayırlısı..yumoş günlerdesin sanırım.iyi değerlendirin cnmm
iyiyizzzzzz ablacımmmmmiyiyim cnm saol.Herkes iyidir umarım..
oyy maş.resim yavruyken çekmiştimde şimdi 5 yaşında
hepsinin 2 3 sipası var allah bagıslasın ondan böyle boruları ötüyor.. yarını düşünen yok çocuklarının cocukları olacagının garantısı var sanki töbee yarabbimevet canım gerçektende çok sıcaksın ortam sıcak sen sıcak iyiki gelmişim diyorum yıllardır uzaktan takip ediyordum yenilerde üye oldum bende :)
valla şanslımıyım bilemem ama seviyorum oynamayı
eş dost zaten evlendiğin gün çocuğu soruyorlar maaşşallah ben en başından beri eşimede söyledim kimsenin beklentisi olmasın diye her fırsatta işte çocuk düşünöüyoruz felan diye bahsediyorum herkes düşünmediğimi bilsinki beklentiye girmesinler yoksa iyice kasıcam hiçten gelmicek nazlı bebiş işte 5 ay olcak benimde bende bir doktor buldum bakalım gidicem bir baksın sorun varmı yokmu :) şuana kadar stres yapmıyordum ama artık biraz hadi gelsin bebişim oldum tabi filmlerde ceket atmak kadar kolay olmadığını nerden bilseydim
yengenleride hiç takma onlar senlemi dalga geçtiğini sanıyorlar bebişi veren Allah onların yaptığı Allaha karşı gelmek bence hepimizin 2013 de bebişi olsunda herkes görsün
oyyy teyzesi yisin onuuuu pıtpıtlarmı duyulcakmıss mas kuzumaaacanım şimdi gördüm pcde açık topikte ben gidip gelip bakıyom.iyi şükür bulantılar başlamadı ama 2 haftaya kadar başlar.yarın doktordayız bakalım akşam 6 gibi anca gelirim.bakalım kesemizi ve pıt pıtları duyabilecek miyiz?
Kızlar kafamda kocaman bir yumurta çıktı..
hoşbulduk canım teşekkür ederim evet yumoş günlerdeyim :) hayırlısı inşallahhh yaa 6 ay oldu bekliyorum bebeğimi .Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhhh
Merhaba kızlar bende bu ay olsun cok ıstedım ama olmadı ıns subat ayına
tum belırtıler vardı ama kırmzılar geldi
gloryrose hoşgeldin canımmm
iyiyizzzzzz ablacımmmmmseni gördül daha iyi oldukkkk
oyy maş.köpeğinin adımı yoksa rochak cnm?
hepsinin 2 3 sipası var allah bagıslasın ondan böyle boruları ötüyor.. yarını düşünen yok çocuklarının cocukları olacagının garantısı var sanki töbee yarabbimcanım belli bi zaman evlilikten sonra hemen damga hazır kısır muamelesi yapmaya millet bayılıyorrr milletçe bi alemizz kısacaa
oyyy teyzesi yisin onuuuu pıtpıtlarmı duyulcakmıss mas kuzumaaahadi bakalım gelişmeleri yazarsın bitanemm
hayrolsun canım noldu?neden oldu
Kızlar kafamda kocaman bir yumurta çıktı..