Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

aman canım yaa bol c vitamini tüket kivi vs.
Rabbim daha iyi etsin inşallahhhhh

dikkat ediyorum ama olacak oldumu oluyor.

senin nasıl gidiyor ne var ne yok

feryal elti zehirlenmesi geçirmişsin sanada geçmiş olsun güzelim.verseydin ağzını payını

feryal elti zehirlenmesi geçirmişsin sanada geçmiş olsun güzelim.verseydin ağzını payını

İdare ediyoruz be canım ne olsun bildiğin gibi bekle bekle bekle

hoşgeldin canım aramıza inşallahhh son bekleyişin olurr
. İnsallah kafama cok takip sabirsizlaniyorum esim olsada olur olmasada desede aklimdan cikmiyo bebis olcalmi olmuycakmi bide ogluma ilk ayda hamis kalmistim bu olmatinca sorun mu var acaba demeye basladim

canım ağzının payını verdim ama kronik vaka anlamıyorki direk dedim yeter içim şişti anlatma dedim benim derdim bana yeter dedim ama haklıyım diyip devam etti tamamda ben napim dedim anlamıyor kadın kesinlikle anlamıyor

İdare ediyoruz be canım ne olsun bildiğin gibi bekle bekle bekle

inş. en yakın zamanda bir bakmışsın artık doğum tarihini bekliyorsun

ayy halden anlamaz insanlardan bende nefret ediyorum

kızlar merhaba yenı topık hayırlı olsun başlıkta süpermıss.asbelove cnm merhaba nasılsın..hamıs haberlerı var mı ??????

bugün evlılık yıldönumumuz :) ama kocişe hedıye almadım yemek fln yapıcam ne yapsamkı sızce... bu arada gelmesını ıstemedıgm adete 2 gun var..

sağol canımcım iyiyiz çok şükür
ne güzel bir günnnn güzel bir yemek mum ışığında sevdiği yemeklerden birini yap bence bi süşün bakalım ne sever?
İnşallahhh gelmez kırmızılar da güzel bir yıldönümü hediyesi olur size
bir de canımcım acaba benim yasini okuyabildin mi?

cnm teşekkür ederımm..inş gelmezzz
tatlım aklımda okumadıgım ıcın kendımı kötu hıssedıyorum.yasın annemlerde almadım daha alır almaz okuycam ne zamana kadar okumam gerekıyor cnm kusura bakmaa yaa

perşembe gecesi duasını yapmak istiyorum Allah izin verirse canım okuyabilir misin o zamana kadar olmaz dersen ona göre ayarlayayım istersen
estağfurullah ne kusuru canım şükürler olsun ki Rabbime sizin gibi temiz kalpli insanlar var çevremde ki tamamlayabildik çok şükür
inşallah son bekleyişin olur

inşşşşşşşşş canımmmmmm...cnm okuycam ınsss.ya eger olursa internetten okuyaym yaa carsamba gıdıcktm annemlere o gunde adet olursam kalır üzülürm..netten okusam olur mu cnm

asbelove cnm adet sancılarım var ( hamıle olunca da aynı sekılde bı kac gun öncesındende sancılar olur mu sence birde test ıcın erken degıl mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…