Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

hahahahahh valla hepimiz düştük o hallere bizde çok güldük hatta spermcanlar çıkıwereyazdı yesin yesin şifa olsun inşallah..

kız sorma yawww yarım saat uzandım sonra kalkıp kahvaltı yaptık kahvatıda bile güle güle bir hal olduk...

canım iltihap için başka birşey daha yapılıyordu yanlış anlamıyorsam... buharın üzerine oturuyordun.. iltihap sökülüp geliyormuş yapanlar ve faydasını görenler fazlaydı. bir araştır istersen netten...

dert yanmıyorum hıc olmayanlar var hayırlısıs olsun ınsaallh

yok tatlımmmmmm..o takvim eşimle benimm iilk sözlendiğimiz zamana aitttt..lise 2 deydik o zamanlarrrrrrrrrrrbebek olayı 6 aylık mevzuuuuuuuuuuuuuuu

ya tuhafım bu ay ne bileyim ama fazlada kapılmak istemiyorum sonra yıkılıyoruz...

bu arada bayılıyorum şu sarellenin reklamına... annnnneeee diye bağırmıyor mu?

haklısın cnm ümitlenmemeye çalışmalıyızzz..yaaa o reklamı bende gördüm içim bi tuhaf olduuuuu

inşallah bazen tamamen kopuyorum yok olmaz diyorum sonra olursa sanki yine kürtaj olacakmışım gibi hissediyorum... aman ne bileyim gidip geliyorum işte...
korkma sn bişey olmz rabbm korusun onu sana sımsıkı tutunsun inş..umutsuzluk yok

ben bu ay 7 gun oruc tutup bellı dualarımı okucuam dua edınde ınsaalh faydasını goreyım sızlerde duamın ıcınde yer alacaksınızinşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…