Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

kızlar size doyum olmaz bnm kalkıp yemek yapmam lazım gelirim gene

( Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder) kızlar nette buldum nasıp olursa yapmayı dusunuyorum ınsaalh kabul gorur rabbım

kızlar 3,5 senelik evliyim.ilk 1 yıl istemedik sonra bende kisr çıktı 4 ay falan tedavi gördüm 6 ay da öyle geçti.1,5 yıllık evli olduk tabi bu arada.
tam 24 aydır hiç korunmasız ilişki yaşadık ve ben tam 24.ayımda hamile kalabildik.Artık gebelikler malesef eskisi gibi eşinin üstüne ceket atmasıyla olmuyor.
zaman su gibide geçiyor eğer bir sıkıntı varsa benden sizlere nacizane bir tavsiye ihmal etmeyin.Yapılması gereken neyse yapın

hee bu arada hamile kaldığım ayda ben ameliyat olacaktım.hastaneye yatacağım gün hamile olabileceğimi öğrendim.o ay aklımda hiç gebelik yoktu

haklısın savaşımmmm..ama senin hamişilik hikayen çook güzel yaaa.tam bugün yarın savaş ameliyat olacak derkennnn o güzel haberi aldıkkk..kuzum işte hiçç aklında yokken geliyor bebişş ne mutlu..

ciddi mi dion kısss izmirdeyim canım karşıyakada sormuştuk ufffff ohaa beee demiştimm

merhabaaaaaa

nasılsınız kızlarrr...sohbeti kaçırmısım yaaaa okuya okuay gelim derkennnn....

iltihabı olan arkdasım kaplıca öneririm sana..afyon/gazlıgöl kaplıcalarını tek geçerim kadın hastalıklarında yada sana yakın suyu kükürtlü olan kaplıcaları

şu bacak sallama işinide ne güldüm yaa :) nazlıı sipalarrrrr bi gelemedileeerrrr

dualar için pcme kaydettim tekrar paylaşıyım

---------AYET-EL KÛRSİ ve " ÇOK ÖZEL FORMÜLÜ "---------

( İmam-ı Caferi Sadık (r.a) "Yıldızname" adlı kitabından alıntıdır)

* ÖNEMLİDİR, LÜTFEN DİKKATLE OKUYUN:
Bu özel formülle Ayet-el Kürsi sadece "ÇOK ÖNEMLİ" olan işlerle ilgili olarak, niyet edilerek, Allah'tan dilekte bulunmak ve istemek için uygulanır. Mecbur kalmadıkça uygulanmaması, kul hakkına uygun olmayan, etik ve hakkaniyetli olmayan işlerde kullanılmaması, aksinde manevi cezasının da şiddetli olduğu belirtilmiştir.
--------------------------------------------
1.ci gün : 50 kere okunacak
2.ci gün : 170 kere okunacak
3.cü gün : 220 kere okunacak
4.cü gün : 313 kere okunacak
5.ci gün : 50 kere okunacak
6.cı gün : 170 kere okunacak
7 ci gün : 313 kere okunacak
--------------------------------------------

- Gece 11 den sonra sabah 5 e kadar olan zaman içinde,
tercihan yatsı namazının peşinden okunmalıdır.

- Mutlaka inanarak okunmalıdır. Çok ama çok tesirlidir ve çok defa denenmiştir.

*** OKUNMA SAYILARI: Ayet-el Kürsi her zaman bir sayı sınırlaması olmadan istenildiği kadar okunabilir.

Ancak alimler 7 günlük özel formülü uygulamak için belirtilen sırada ve belirtilen sayıda okunmasının şart olduğunu belirtmişlerdir.
7 Gün boyunca ara vermeden belirtilen sayılardan ne eksik ne fazla sadece belirtilen sayı kadar okunmalıdır.

gerçekten inanarak okuyun dualarınızı kızlar

asbecimden izin alarak (gelince görecek izini almış olucam çoktan ) bir şey söylemek istiyorum müsadenizde

yeni katılan arkadaşlarımız (daha önceden rainbow colors ablamızın topişindeydik) biz sırayla daha doğrusu her gün kkya ugrayıp sırasını takip edeceklere dua okuyoruz ne isterseniz Ayetel-Kürsi,4444 salatı tefriciye veya baska tesbihatlar yapıyoruz..

eğer isterseniz sizlerde katılabilirsiniz..zorlama yok yanlış anlaşılmasın..

şuan ilk sayfada dua listesini gördüyseniz kabilarda arkadaşımıza 4444ü tamamlamak için gönlünüzden ne okumak geçerse bu listeye yazıyoruz..

sizde okutmak isterseniz asbelove arkadasımıza söylemeniz yeterlidir..sizleri listeyi ekler.. bu illaki 4444 şartı yoktur ayetel kurside olabilir (not: ayetelde x kişiye niyet edilip okunacagı zaman listede bulunan x kişi kendine okuyamıyor bunuda belirteyim)

Rabbim kollarımızı boş bıraksın insallah..hamişlerimizinde gebelik sürecleri saglıklı ilerlesin evlatları uzun ömürlü olsun insallah..aminnn keree aminn..

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

KABİLARDA

asbelove:144

nuarin: 500

KALAN 3656

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşAllah.AMİN

arkadaşım 500tane alayım ben rabbim şimdiden kabul etsin amin amin birde nezaman teslim edeceksin?

Allah razı olsun canım.16 Şubat bat tarihim inşallah ondan önce bitirebiliriz.

Amin kere amin,bak bu da hoşuma giden ifadelere eklendi.
Ben diğer topikte bulunduğum ve hiç tanımadığı halde duasında
birbirini eksik etmeyen sizleri tanıdığım için çok mutluyum canım.
İnşaallah bu topiğimiz de diğeri gibi bol dualı bir topik olur.

zerbas,savas,kabilarda nasılsınız kızlarr

suri50 hoşgeldın canım

iyiyim canım geçen 3 gn raporluydum biraz topladım kendimi.iş yerinden bir sürü evrak getirdm birikmiş ne yapsam kardır diyerekten biraz onları sisteme girmeye çalışıyorum.Sen nasılsın

canım benim yaaaa burada kardeş gibi olduk hatta kardeştende yakın olduk desem daha doğruu

inşallah kabilardacımmm... bu topikte diğerini aratmayacaktır çünkü bizler kimseyi dışlamıyoruz.. konuşmamazlık yapmıyoruz,görmemezlikten gelmiyoruz..art niyetimiz yok.. dualarımızı karşılık beklemek yapıyoruz.. illaki listede niye adım yok diye alınganlıklarda yapmıyoz
üleennnn asbeeeeeeeee neee yazmıonnn leen beniii

bizim biraz karnımız acıkmaya başlar oldu.(çok acıkınca öğürtüyor sıpa.)

gideyim mutfağa yemek falan ayarlayayım işim bitince gelirim yine kızlar

Tamam canım.
İyiyim canım,pazar pazar hepimiz evdeyiz.
Pazarları benim en yoğun olduğum gün olur.Temizlik,çamaşır,ütü vs.
Şimdi biraz kaçamak yapayım dedim.
ayyy burdada vızır vızır arabalar gecio canım kalıo bende gesmek istiyomm ooo hadi bakalım kolay gelsin sana ozaman zorr zanaat şu ev işi yaaa yapyap yine aynı nankörrr bu evv nankörr kızzz

bende bekar keyfi sürüyom benım herif daa yok kendime tarhana corbası yaptım onu içerim artık 3 gün
iyiyim canım geçen 3 gn raporluydum biraz topladım kendimi.iş yerinden bir sürü evrak getirdm birikmiş ne yapsam kardır diyerekten biraz onları sisteme girmeye çalışıyorum.Sen nasılsın
geçmiş olsun canım gripmi olmustun yoksa salgın varmıs aman dikkat et kuzumm :18:kolay gelsin savasım sanada.. yaww bi eli boş benim annaşılan şu topikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…