öyle umutsuzluk yok ama insan bazen gidiyor...korkma sn bişey olmz rabbm korusun onu sana sımsıkı tutunsun inş..umutsuzluk yok
ben bu ay 7 gun oruc tutup bellı dualarımı okucuam dua edınde ınsaalh faydasını goreyım sızlerde duamın ıcınde yer alacaksınızinşallah
kızlar size doyum olmaz bnm kalkıp yemek yapmam lazım gelirim gene
kızlar 3,5 senelik evliyim.ilk 1 yıl istemedik sonra bende kisr çıktı 4 ay falan tedavi gördüm 6 ay da öyle geçti.1,5 yıllık evli olduk tabi bu arada.
tam 24 aydır hiç korunmasız ilişki yaşadık ve ben tam 24.ayımda hamile kalabildik.Artık gebelikler malesef eskisi gibi eşinin üstüne ceket atmasıyla olmuyor.
zaman su gibide geçiyor eğer bir sıkıntı varsa benden sizlere nacizane bir tavsiye ihmal etmeyin.Yapılması gereken neyse yapın
hee bu arada hamile kaldığım ayda ben ameliyat olacaktım.hastaneye yatacağım gün hamile olabileceğimi öğrendim.o ay aklımda hiç gebelik yoktu
Hayırlısı be gülüm Rabbim bilir verir herşeyi
Kuzu bizde muhabbet var martta umutluyuz bakalım yavru alırsak yollarım ben sanaa
Siz nerde oturuyorsunuz bacım bir ay önce 25tl ye aldık bi kuşu sapıtmış sizin ordakiler
ay bizde dışardaydık dün akşammmm geç geldik iyi gezmişiz valla
Bu günde kayınpederlerle akraba gezmesine gideceğiz inşallah sinir olmadan gelirim dua edin bana şekerler
Nice senelere tatlımmm inşallah huzurlu sağlıklı bereketli bir ömrü olur kardeşinin tamamdır tatlım en alta indiriyorum seni
hadi bereketli bol yumurtalı günler tatlımmmmm
arkadaşım 500tane alayım ben rabbim şimdiden kabul etsin amin amin birde nezaman teslim edeceksin?
asbecimden izin alarak (gelince görecek izini almış olucam çoktan) bir şey söylemek istiyorum müsadenizde
yeni katılan arkadaşlarımız (daha önceden rainbow colors ablamızın topişindeydik) biz sırayla daha doğrusu her gün kkya ugrayıp sırasını takip edeceklere dua okuyoruz ne isterseniz Ayetel-Kürsi,4444 salatı tefriciye veya baska tesbihatlar yapıyoruz..
eğer isterseniz sizlerde katılabilirsiniz..zorlama yok yanlış anlaşılmasın..
şuan ilk sayfada dua listesini gördüyseniz kabilarda arkadaşımıza 4444ü tamamlamak için gönlünüzden ne okumak geçerse bu listeye yazıyoruz..
sizde okutmak isterseniz asbelove arkadasımıza söylemeniz yeterlidir..sizleri listeyi ekler.. bu illaki 4444 şartı yoktur ayetel kurside olabilir (not: ayetelde x kişiye niyet edilip okunacagı zaman listede bulunan x kişi kendine okuyamıyor bunuda belirteyim)
Rabbim kollarımızı boş bıraksın insallah..hamişlerimizinde gebelik sürecleri saglıklı ilerlesin evlatları uzun ömürlü olsun insallah..aminnn keree aminn..
kabilardacım benimde 2 güne adetim bitecek insallah... bitince bende alırım
zerbas,savas,kabilarda nasılsınız kızlarr
suri50 hoşgeldın canım
Amin kere amin,bak bu da hoşuma giden ifadelere eklendi.
Ben diğer topikte bulunduğum ve hiç tanımadığı halde duasında
birbirini eksik etmeyen sizleri tanıdığım için çok mutluyum canım.
İnşaallah bu topiğimiz de diğeri gibi bol dualı bir topik olur.
ayyy burdada vızır vızır arabalar gecio canım kalıo bende gesmek istiyommTamam canım.
İyiyim canım,pazar pazar hepimiz evdeyiz.
Pazarları benim en yoğun olduğum gün olur.Temizlik,çamaşır,ütü vs.
Şimdi biraz kaçamak yapayım dedim.
geçmiş olsun canım gripmi olmustun yoksaiyiyim canım geçen 3 gn raporluydum biraz topladım kendimi.iş yerinden bir sürü evrak getirdm birikmiş ne yapsam kardır diyerekten biraz onları sisteme girmeye çalışıyorum.Sen nasılsın