Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

benimde 9 haftalıktı kalbi durdu melegimin patalojiye gitti bebek birşey çıkmadı. Burdada pıhtılaşma testi yaptıracam araştırmada 45günde çıkıyormuş, bakalım hayırlısı artık

tıbbi genetik 20 günde , eşle birlikte yapılan genetikte(dna) 40 günde çıkıyor canım.. tabi ist.da nasıldır bilemem.. sağlıklı uzun ömürlü evlatlarımız olsunda bu beklemek hiç bişey yani..
oyyy yisinlerrrrrr gızz papaniniii ben kuşları çok severim kedileride gerci ama eşim kedileri hiç sevmiyorrr oda eve köpek alalım dıyor bende köpekle aram pek iyi değil.. orta karar kuş bence anaammm 200 felan veremem.. bi olsun benım olsunnn
afiyet olsun kızçe

sağol bidenemmm ,haffiten gölgeledik

asbelove topiğin hayırlı uğurlu bol hamişli olsun cnm...
2 gün girmedim yeni topiğe geçilmiş.bende anamın evindeyim bugün kardeşimin doğumgünüydü küçük bir kutlama yaptık ablamlar yiğenler kalabalıktık işte.salı kocamı eve gödericem bizde 6-7 şubata kadar burdayız.

asbelove listeyi düzenlersen cnm beni en alta koy mart ayı için...bu ay çalışma yok tatildeyiz
nehar yarın taşınırsın inşallah cnm ya kurtul eski evden artık...

canım benim 19 şubat eklersin umutsuzum ama yaz genede

Hayırlısı be gülüm Rabbim bilir verir herşeyi

Kuzu bizde muhabbet var martta umutluyuz bakalım yavru alırsak yollarım ben sanaa
Siz nerde oturuyorsunuz bacım bir ay önce 25tl ye aldık bi kuşu sapıtmış sizin ordakiler

Kizlar ben gekdim.esimle gezdik bu aksam biraz

ay bizde dışardaydık dün akşammmm geç geldik iyi gezmişiz valla
Bu günde kayınpederlerle akraba gezmesine gideceğiz inşallah sinir olmadan gelirim dua edin bana şekerler

Nice senelere tatlımmm inşallah huzurlu sağlıklı bereketli bir ömrü olur kardeşinin tamamdır tatlım en alta indiriyorum seni

yumoş haftasına girmiş bulunmaktayım kızlar....

hadi bereketli bol yumurtalı günler tatlımmmmm

Son düzenleme:
adamlar şebek oldu sayemizde

hııı diyor ki bir amuda kalkmadık abri onuda yapalım tam olsun.. zaten bir gelsin o velet diyor ben ona edeceğimi biliyorum...

kızlar nasıl silkelecek yaw anlamadım ben
canım ilişkiden sonra eşin bacaklarından yukarı doğru kaldırıp çamaşır silkeler gibi seni silkelesin...

ha ha ha ya ben zaten zayıfım silkelerken beni cama dogru fırlatmasın benimkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…