inşallah canım
senin de 4-5 günün kalmış inşallah güzel haberi alırız,umutlu musun iyi çalışmıydınız dersinize
hoşbulduk teşekkürler canım şükür iyiyim sende iyisin inşallah
inş.canım inş.Öğretmenim dersimize pek çalışamadık küçük papağanımız hastaydıdatek umudum ovu testi çift çizgiydi canım kısmet bakalım olmadı adetin 4.5. günü gidicem doktora
iskorpit canım insallah ama iste uzaktayım eşimden anneme geldim yumurtlama tarihimi kaçırıyorum iste
geçmiş olsun papağanınıza nesi vardı
ikinci kez yumurtlamadıysan inşallah hamişsindirbaşka testin varsa yarın bir daha yapsaydın
geçmiş olsun papağanınıza nesi vardı
ikinci kez yumurtlamadıysan inşallah hamişsindirbaşka testin varsa yarın bir daha yapsaydın
iyiyim canım sağol
kendinden bahsetsene biraz, kaç yıllık evlisin ne zamandır çocuk istiyorsun vs.
bende uzaktauım kocemden kızzzz11 şubatta gelecek benimkisi.. izne gitti anasının yanınaaa.. benide götürme ısrarlarına dayanamayıp bende gitmedim
seninkisi ne zaman gelecek ,iş seyahatine gitti sanırım eşin:26:
caney 1sene 4aydır evliyim 3ay önce bebegmi kaybettim hayırlısı artık şimdi tekrardan deniyoruz
caney 1sene 4aydır evliyim 3ay önce bebegmi kaybettim hayırlısı artık şimdi tekrardan deniyoruz
anaaaa feryaalll evde papaganmı beslıyonuzzz kızzzzz.... bende kocenden bahsedıyosun sandımkusura bakma emiiii ayy çok utandımmmm
ne renk papaganınız kız.. bende çok özeniyom kuş beslemek istiyom şu yalnız gunlerımle iyi şakırdık birlikteama pahalı yaww bi muhabbet kusuna 100 tl istiyorlar ,yoksa ben mi çok pintyim anlamadım :26:
ben geldim caney anneme eşim istanbulda kaldı
ayy geçmiş olsun mu diyim başın sağolsun mu diyim bilemedim:26:
inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla tekrardan hamiş olur, bebeğini sağlıcakla dünyaya getirirsin
kız Allah cızırtını vermesin emi benim koca olsa olsa karga olur kara ve kuru çünkü :) çok benziyo hahahaha...
papağanım ufaklardan canım kakariki cinsi sapsarı tavuk gibi bişey canım benim ya çok seviyorum onu ama hastalanınca yada kaybedince ben çok etkileniyorum kocam daha çok bunalıma giriyor.Muhabbet tekte olmaz çift alman lazım oldu 200 :))
canım çok geçmiş olsun mu desem başın saolsun mu bilemedimRabbim tekrarını yasatmasın inşaAllah.. en kısa zamanda seninde müjdeli haberlerini alıcaz burda duaların gücüne inanan insanlarız..NurAllahımın izniyle hayırlısıyla hepimizin sağlıklı gebeliklerimiz ve uzun ömürlü evlatlarımız olur insallah..
neden düştüğüne / erken doğum olduğuna dair test yaptırtınız mı? eşinden yada senden kaynaklı bir problem varmıymış baktırmıssınzdır umarım..
mesela bende pıhtılaşma var yüksek oranda..benımle aynı değerlere sahip baska kadınlar 8.düşüklerini yapmışlar kan sulandırıcı iğne kullanmalarına rağmen.. bende şimdi üniv hastanesinde tetkiklerimi yaptırıyorum.bi genetik kaldı onuda 14 subatta sonuc alıcam işte.. iyi bir doktor buldum üniv hastanesinde insallah rabdevu bulabilirim..şimdide bile bebe aspirini içmeme rağmen uyuşmalarım var ve gecmıyor.. sanırım günde 2ye çıkartıcam bebe aspirinini yada coraspirine geçiş yapıcam..böyle işte..
anammmm şimdi baktımm görsellennnn pek tatlıymıss kıssss masallahhhhsapsarııı parmağını felan kapıomu kısss ıssırıomuuu :18:
anneminde sarı muhabbet kusu vardı çok akılııydııı her dedimi ypardıııı... o sevmediğim kuzenime çok saldırtmıstım ben aslan cengaver limonumuzuöldü ama yaa çok ağladım bazen rüyalarıma giriyr çok özlüyorummm
kıss insan koçesinee ölee dermiiiangry birds e benzior deee bariii bildin mi hani şu oyun..kuşu atıon domuzcukları furuon çokkk zevkliiii
karnımda ziller çalıyooorrrrren son 3te yemek yemiştimmmm
kocem haklı sanırım düzensizlikte düzenliyim ben
şimdi canınız kalmasın amaaa ben bi mısır patlatimm kendimeeee... aclımı gidermem gerekiooo
2dkcık sonaa gelcem hemen