- 24 Eylül 2012
- 4.169
- 4
scorpiii güllüşümmmm bitaneemmmmmRabbimden hayırlısı buymuş demekki güzel kardeşimmm senin hamiş haberini aldığım gün bebişinin sana tutunması için yasin ve ayetel kursi okumustum (topiğimizde bütün hamiş olan arkadaslarıma yaptığım gibi ) duamıda NuAllahım herşeyin en iyisini sen bilirsin hayırlısıysa yavrusunu scoriye bağışla diyerek bitirdim duamı.yerle gök dua ile ancak Yaradanın '' OL '' demesiyle oluverir.. insallah en kısa zamanda tekrar müjdeli haberini alırız kuzucuğuumm tek tesellin hamile kalabiliyorsun ve o güzel heyacanı taddın canım.. bizim rüyalarımızda gördüğümüz serapalara o güzel duyguya can atarken sen birebir yaşadın
bu son kyabın olsun ınsallah..Rabbim tekrarını yasatmasın canımm...
Aminnnnnn canım aminnnn sağolasın hoş geldin aramıza batı söyle istersen ekleyeyim listeye seni de
Maaşallah canım maaşallah ne güzel hepimiz yine burdayız yine umutlar yükseliyor
bende seni seviyorum iyi ki buradasın
Kuzuumm nolur kusuruma bakma dün işyerindeyken yaptım hepsini gözümden kaçmış hemen düzeltiyorum
seni üzmek istemezdim Hakkını helal et
Canımcım niye aynı formatta değil diyor ki sadece tarih yazıp seçim yapıyorsun:44:
Nasıl istersen canım bu yazdığın kısmı okumamız yeterli mi?
bende öyle düşünmüştüm ama bir dememle yaptı...ya söylesem benle dalga geçer kesin ama şansımı denerim genede
ha ha ha ya ben zaten zayıfım silkelerken beni cama dogru fırlatmasın benimkı
ay biz 11 ay boyunca neler neler yapmadıkki ama sonuçolunca hepsi unutuluyor doğrusu ayağınızı dikin belinizin altınada yastık koyun
ohh ohh maşallahh..yumoş haftasına girmiş bulunmaktayım kızlar....
iyi pazarlar tatlımmmmmmmmmmmmherkesee güzel bir pazar diliyorummm
inşallahhh.hadi hayırlısı cnmmmmönce bölee olllspoşlarla buluştuktan sonra inşallah büle olurum....
ay bu ay çok heyecanlıyım ya içim bir tuhaf...
o ne kızzzzzzzzzzzzİnşallah tatlım unutma bacaklar silkelenecek
bende bendeeeeeeeeeeeeeeeeee..:44::44::44::44:kızlar nasıl silkelecek yaw anlamadım ben
ayy tamam anladım amaaaa benimki de kesin dalga geçerrrrya söylesem benle dalga geçer kesin ama şansımı denerim genede
valla ben koyuyorum canım bir 5- 10 dakika veya ayrım saatde olduğu oluyor...caneyler peki nekadar tutmamız gerekecek havada ayakları sonrada bel kısmına yastık koymak gerekli mi-
canım iltihabın varsa maydanoz kürünü yaptın mı hiç...Merhaba kızlar 24 yaşındayım, bende 2 bucuk yıllık evlıyım .Evlendıgımızden beri hiç korunmamazımıza rahmen hala bebebgımız gelmedı ,esımde sorun yok bendede yok aslında sadece vajınal ıltıhap ve enfeksıyon soz konusu ama gecmıyor her ay tekrarlıyor ,vucudum yoruldu artık tedavıde aradayız antıbıyotık cok yıprattı vucudumu ,bu yıl inşallah dılegim kabul olur dıye umuyorum ,bebeıslerımız gelır ınsallh beklememk cok zor
selam kızlar napıosunuz ne çok konuşmusunuz dünden beri masallah hızınıza ben bu ağırlıkla hayatta yetişemem
bu ay bizden iki arkadaş denedi bu ay ikisi de hamiş...belki faydası olur...
caneyler peki nekadar tutmamız gerekecek havada ayakları sonrada bel kısmına yastık koymak gerekli mi-
canım seni anlıyorum bende 1 yıl bekledim nerdeyse ama rabbim ne zaman takdir ederse ozaman rabbim verior ayrıca dra gitseniz aşılama tüp bebek deneseniz belkiyararlı olurMerhaba kızlar 24 yaşındayım, bende 2 bucuk yıllık evlıyım .Evlendıgımızden beri hiç korunmamazımıza rahmen hala bebebgımız gelmedı ,esımde sorun yok bendede yok aslında sadece vajınal ıltıhap ve enfeksıyon soz konusu ama gecmıyor her ay tekrarlıyor ,vucudum yoruldu artık tedavıde aradayız antıbıyotık cok yıprattı vucudumu ,bu yıl inşallah dılegim kabul olur dıye umuyorum ,bebeıslerımız gelır ınsallh beklememk cok zor
topik yeni yaa tatlım yenibiheyecan oldu sanırımmm..maşallah bizeeeeeeeeeeee
hem ne güzel yeni arkadaşlarımız da var kaynaşıcaz tez zamanda inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
evet canım eylül ve ekimde topik açmıştım...bayağı bir hamiş çıkmıştı.. bende dahil ama benim ki beni bıraktı...ohh ohh maşallahh..merhaba serap bu arada kkya ilk geldiğimde sanırım senin bi topiğin vardı..arada bende geliyordum..sanırım doğru hatırlıyorumm senii:26:
ay inşallah canım inşallah herkes sırasıyla böyleinşallahhh.hadi hayırlısı cnmmmmönce bölee olllsonraaa bebiş gelsinnnn
benimki de aynısını söyledi ilk başta diktin ayaklarını yukarı çocuk o yüzden düştü diye...ayy tamam anladım amaaaa benimki de kesin dalga geçerrrradama madara oluyom zaten bacakları dikmektennnnn
zaten bu ayki kiyasal gebeliğimiçin benle dalga geçiyor..laaa diktin bacakları çocuk yerleşecek yer bulamadı diyo banaaa.deli işte naparsınnn
adetlerım duzenlıdır 26 gunde bır olurum ekımın 8 ınde adet gormstum 3 kasımda gelmesı gerekıyordu 31 kasımda geldı yanı arada bır bucuk ay oynadı ama adet olmustum doktora gıtmedım uzuluyorum artık cunku sımdı adetım bıtelı 4 gun oluyor ovulasyona hazırlanıyorum maydonoz kurunu bıdahakı aya bıraktım canımvalla ben koyuyorum canım bir 5- 10 dakika veya ayrım saatde olduğu oluyor...
canım iltihabın varsa maydanoz kürünü yaptın mı hiç...
canım tub bebek ıcın erkekn ınsaallhta gerek kalmaz asılama dusunduk ama bılmıyorum,cunku yumurtlamam adetlerım duzenlı oldukca ınsallh gelır