Yok canım bitirmeden sayarmıyım.
Hatta bir arkadaş daha okuyacaktı.Belki okumuştur daha haber vermedi.
Say ablası bizimkini say,ne için okuduğunu bile söyledim ona.
Daha bitirince el açıp dua ettireceğim.
amin canım hepimize inşallah. Allah kimsenin emeğini boşa götürmesin.
"İşte o sırada Zekeriya Rabbine niyaz edip “Ya Rabbî,” dedi, “Bana Senin tarafından tertemiz, hayırlı zürriyet ihsan eyle. Şüphesiz ki Sen duaları işitip icabet edersin!”
"Zekeriya mihrapta namaz kılmakta iken melekler kendisine seslenip: “Allah sana, Allah’tan bir kelimeyi tasdik edecek, hem efendi, hem gayet zahid, hem peygamber olacak olan Yahya’yı müjdeler” dediler."
"O: “Ya Rabbî,” dedi, “nasıl benim çocuğum olabilir ki ihtiyarlık başıma çökmüş, hanımım ise kısır hale gelmiştir?” Allah: “Böyle de olsa, Allah dilediğini yapar” buyurdu." (Ali İmran, 3/38-40)
Allah razı olsun canım. bu ay yumurtalarım büyürse aşılamaya geçeceğiz. eşim varikosel ameliyatı olmuştu ama bende de yumurtlama problemi çıktı. doktor yumurtalarımın kalitesiz ve sayısının düşük olduğunu söyledi.
birde ricam salatı tefriciye değilde mümkünse HZ. ZEKERİYA nın duasını okumanızı isticem.
oğlum olduğunda da bu dua ve HZ. İBRAHİM in duasını ederdim.
“Ya Rabbî,”, “Bana Senin tarafından tertemiz, hayırlı zürriyet ihsan eyle. Şüphesiz ki Sen duaları işitip icabet edersin!”
arkadaşlarım okumak isterse bu kısmı okusalar dualarıyla beni desteklemiş olurlar.
hoşgeldinnn kirazımmm nasılsn
bendeeee sizleriiii çoookkk özledimmmmmmmiskorpit hoşgeldin kızzzz napıyon özledik seni
iyiyim canım, kırmızıları bekliyorum(artık ne zaman gelecekse,
sen ne durumdasın,
ya günü gelen felan yok mu biraz coşsak sevinsek
canım bende regli 30-31 ama gelmezler inş.ümit edip duruyorum işte olsa söylemezmiyiz bacım yaaa kocan yok sıkılmıyomusun tek başına kız kıyamam sana ben
Allah bozmasın tatlım kocanla çok çok güzel günleriniz olsun inş.bebişte gelsin.Benimde canım sıkkın işle ilgili bende komik video falan bakıyom işte
bendeeee sizleriiii çoookkk özledimmmmmmmiyiyim balım feryalimm kocayı gönderdim anasının yanına ben keyif çatıom evdeki işlerimide bitirdim sayılır..şu reglim bitsede doktora gitsemde sonraa kardescaaazımın yanına gidem bi o da grip olmus (huyu grip olmasa sasarım ) ascık ilgi alaka gösterem ablalık edem
sen nasılsın görüşmeyeli ?
günün geçtimi? test filan yaptın mı kızz ...
bende regliyim canım 2güne biter diye umut ediyorum bakalım .. reglim bitsin doktora gidicem umarım randevu bulabilirimpıhtılaşma var bendede artık gebelik öncesimi verecek ilaç yoksa 1ay sonra hamiş olarak gel ilaç mı baslatayım dicek bilmiyorum bakalım kısmet.. zaten benım herif 11 subatta geleceği için daha önceki zamanda hamiş kalmam imkansız baş assolist lazım herifsiz olmuo bu işler
ayy evett yaaa halay çekek az...baaakınnn varda bişi sölemiyosanız falakaya yatırceeemmm ona göreeeee
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellimselâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.
"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."
KABİLARDA
asbelove:144
KALAN 4300
Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşAllah.AMİN
ayyy hadiii insallaaahhhh kuzummmm gelmesinleerrrrrbu ay senın ayın olsun insallah Rabbim hayırlısını versın
heaa kocayı gönderdim (aslında defettım yazcektım hade ağır kaçar diye yazmaktan vazgectım) saracak adam arıyom şafak sayıyom 1 hafta oldu gideli geriye kaldı 3hafta o da saolsun hergün arıo beni annaşılan gittine binpişmannnnn ohhhhh canımaa değsinnn normalde aramaz sormaz beni ,2.haftada ancak aklına gelirim herifimle aramda sevgi bağı pek kuffetlidir boşuna atraksiyon demedim ona ben
şaka maka da özledimmm lennn keratayıı
net yokkene bütün filmlere baktım hardisktenfilm manyağı oldum çıktım
şimdide netim vaarrr Allahımaa şükürrrrr...gari sabahlar olmasın bana
bende bir derdim varda fink atıodum napim burda kimsecikler yok
canım benim ya bende ne gün kaldı ne bişeybenim hormonlar sapıttı gitti onu düzenlemeye çalışıyorum,tam bir ay kanamam oldu hormon bozulmasındanmış hayıt suyu felan içiyorum,adet olursam 3. günü hormon tahlili yaptıracağım düzelmiş mi diye sonra da aşılama tedavisine geçeceğiz inşallah
rainbow, nuarin hoşgeldiniznasılsınız
kirazcım geçmiş olsun inş. güzel çıkar hormonların aşılamaya başlarsınız hayırlısıyla
oyyy kıyamammmm feryalimmmmalum patron işçi ilişkisi canım zam zamanıda oolunca ortam gerildi şimdilik içime atmak zorundayım inş.hamilelik olur bebişime kovuşurum da canım iş değişikliği yapabilirim
canım benim ya bende ne gün kaldı ne bişeybenim hormonlar sapıttı gitti onu düzenlemeye çalışıyorum,tam bir ay kanamam oldu hormon bozulmasındanmış hayıt suyu felan içiyorum,adet olursam 3. günü hormon tahlili yaptıracağım düzelmiş mi diye sonra da aşılama tedavisine geçeceğiz inşallah
alıştımmmm gariiii...ayy evde tek başına nasıl duruyorsun, Allah yardımcın olsun inşallah çabuk döner atraksiyon kocan
canım benim 19 şubat eklersin umutsuzum ama yaz genede