Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Yok canım bitirmeden sayarmıyım.
Hatta bir arkadaş daha okuyacaktı.Belki okumuştur daha haber vermedi.
Say ablası bizimkini say,ne için okuduğunu bile söyledim ona.
Daha bitirince el açıp dua ettireceğim.

Yok canım bitirmeden sayarmıyım.
Hatta bir arkadaş daha okuyacaktı.Belki okumuştur daha haber vermedi.
Say ablası bizimkini say,ne için okuduğunu bile söyledim ona.
Daha bitirince el açıp dua ettireceğim.

Canım benimmmmmm gözlerim doldu kıyamam ben onaaaa Allahım razı olsun canım benimmmm
Rabbim o tertemiz ellerin kalbin yüzü hürmetine kabul edecek dualarımızı inşallahhhhhhhhh

Nasıl istersen canım bu yazdığın kısmı okumamız yeterli mi?[/QUOTE]

evet canım sadece dua kısmı.“Ya Rabbî,”, “Bana Senin tarafından tertemiz, hayırlı zürriyet ihsan eyle. Şüphesiz ki Sen duaları işitip icabet edersin!”

iskorpit hoşgeldin kızzzz napıyon özledik seni
bendeeee sizleriiii çoookkk özledimmmmmmm iyiyim balım feryalimm kocayı gönderdim anasının yanına ben keyif çatıom evdeki işlerimide bitirdim sayılır..şu reglim bitsede doktora gitsemde sonraa kardescaaazımın yanına gidem bi o da grip olmus (huyu grip olmasa sasarım ) ascık ilgi alaka gösterem ablalık edem
sen nasılsın görüşmeyeli ?
iyiyim canım, kırmızıları bekliyorum(artık ne zaman gelecekse,
sen ne durumdasın,
ya günü gelen felan yok mu biraz coşsak sevinsek

günün geçtimi? test filan yaptın mı kızz ...
bende regliyim canım 2güne biter diye umut ediyorum bakalım .. reglim bitsin doktora gidicem umarım randevu bulabilirim pıhtılaşma var bendede artık gebelik öncesimi verecek ilaç yoksa 1ay sonra hamiş olarak gel ilaç mı baslatayım dicek bilmiyorum bakalım kısmet.. zaten benım herif 11 subatta geleceği için daha önceki zamanda hamiş kalmam imkansız baş assolist lazım herifsiz olmuo bu işler

ayy evett yaaa halay çekek az...baaakınnn varda bişi sölemiyosanız falakaya yatırceeemmm ona göreeeee

canım bende regli 30-31 ama gelmezler inş.ümit edip duruyorum işte olsa söylemezmiyiz bacım yaaa kocan yok sıkılmıyomusun tek başına kız kıyamam sana ben

canım bende regli 30-31 ama gelmezler inş.ümit edip duruyorum işte olsa söylemezmiyiz bacım yaaa kocan yok sıkılmıyomusun tek başına kız kıyamam sana ben

ayyy hadiii insallaaahhhh kuzummmm gelmesinleerrrrr bu ay senın ayın olsun insallah Rabbim hayırlısını versın

heaa kocayı gönderdim (aslında defettım yazcektım hade ağır kaçar diye yazmaktan vazgectım ) saracak adam arıyom şafak sayıyom 1 hafta oldu gideli geriye kaldı 3hafta o da saolsun hergün arıo beni annaşılan gittine binpişmannnnn ohhhhh canımaa değsinnn normalde aramaz sormaz beni ,2.haftada ancak aklına gelirim herifimle aramda sevgi bağı pek kuffetlidir boşuna atraksiyon demedim ona ben

şaka maka da özledimmm lennn keratayıı

net yokkene bütün filmlere baktım hardiskten film manyağı oldum çıktım

şimdide netim vaarrr Allahımaa şükürrrrr...gari sabahlar olmasın bana

bende bir derdim varda fink atıodum napim burda kimsecikler yok

Allah bozmasın tatlım kocanla çok çok güzel günleriniz olsun inş.bebişte gelsin.Benimde canım sıkkın işle ilgili bende komik video falan bakıyom işte

Allah bozmasın tatlım kocanla çok çok güzel günleriniz olsun inş.bebişte gelsin.Benimde canım sıkkın işle ilgili bende komik video falan bakıyom işte

hayırdır kuzum nolduuu hazır güzin aplaaa modundaykene senide mütivite edem

eşinize ilk ne zaman rezil oldgunuz diye bi topik var orayı oku istersen ilişkiler duygularda çok çok komık bak istersen

aminnn aminn kuzucummm Rabbim hepicimizinnn evliliklerini ayakta tutsun sağa sola yalpalamasın insallah ,herşeyin başı huzur arada dış kuvvetler dürtüklüo ama neyse onunda icabına bakıyosss

malum patron işçi ilişkisi canım zam zamanıda oolunca ortam gerildi şimdilik içime atmak zorundayım inş.hamilelik olur bebişime kovuşurum da canım iş değişikliği yapabilirim

canım benim ya bende ne gün kaldı ne bişey benim hormonlar sapıttı gitti onu düzenlemeye çalışıyorum,tam bir ay kanamam oldu hormon bozulmasındanmış hayıt suyu felan içiyorum,adet olursam 3. günü hormon tahlili yaptıracağım düzelmiş mi diye sonra da aşılama tedavisine geçeceğiz inşallah

arkadaşım 500tane alayım ben rabbim şimdiden kabul etsin amin amin birde nezaman teslim edeceksin?

ayy evde tek başına nasıl duruyorsun, Allah yardımcın olsun inşallah çabuk döner atraksiyon kocan

kirazcım geçmiş olsun inş. güzel çıkar hormonların aşılamaya başlarsınız hayırlısıyla

malum patron işçi ilişkisi canım zam zamanıda oolunca ortam gerildi şimdilik içime atmak zorundayım inş.hamilelik olur bebişime kovuşurum da canım iş değişikliği yapabilirim
oyyy kıyamammmm feryalimmm kızz iş değiştirceksen kelli felli göbekli patronuna kızmaaaaa anaammm boşverrr değmezzs inirlerinin yıpratmaya...hımm iş değiştirceksen çaktırmadan iş bakın sağdan soldan ,insallah gönlüne göre bi işin olur bebemmmm ve tabeee göbüşünde dolar hayırlısıylaaa

ohooooo 1 ay mı canımmm iyi kan kaybından gitmemişsin yaaa..Allah korusun.. civanperçemide hormaonları düzenliyomus canım aklında olsun
ayy evde tek başına nasıl duruyorsun, Allah yardımcın olsun inşallah çabuk döner atraksiyon kocan
alıştımmmm gariiii... mesleğini bile bile evlendim izinde 20 gün almış çok mu kazasız gelsin bişey istemem 22 saatlık yol mesafesi var kaynanamla evimin arası
canım benim 19 şubat eklersin umutsuzum ama yaz genede

hoşgeldın nuarin

senınle batlarımız aynııı kimbilir belki aynı zaman hamiş kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…