Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

kızlar ilk bir sene hamile kalamayısım yaralamıyordu o kadar fakt ucuncu senemızı doldurcaz halıyle esımde cok ıstıyor tabı bende ,bırde kızlar benım basenlerım sureklı soguk ıntıhabı buda tetıklıyor benım dururumumda olan armı yada bılgınız

Son düzenleme:
Slm kızlar iyi pazarlar hepinize

bu topiğe ilk defa yazıyorum nazlı bebişler sabırsız anneler diye görünce yazıyım dedim

Bende hamişim gebelik testlerimde cıktı henüz daha yeni 4-5 haftalık tam bilmiyorum regli tarihime 5 haftalık
ilk doktor ziyaretime çarşamba günü gitmeyi düşünüyoruz..
bende nazlı bebişim doğuşunu sabırsızlıkla bekliyorum

selam tatlımm hoşgeldinnnnnnn

evet cnm bende eylülde geldim kk ya..ay cnmm sen demi kaybettinnnnbende bu ay kimyasal oldum9 gün sonra gittiii..benle kalmayı tercih etmedi sanırım embriyommm
olsun tatlım hamile kalabiliyorsak o bebekleri de bi gün doğurucaz elbetttttttt

yer bulamamış he [/QUOTE]

hee işte ne yapsın o da beni güldürmeye çalışıyodu..espirik yaptııı..bide bacak salla desem ne der aceppppp

hoşgeldin cnmmm..Allah tamamına erdirsin inşallahhhhh

hadi hayılı olsun kuzum inş güzel sonuçlar alıcksn bu ayy hadi yumoşuna kuwwet

ya bilemiyorum ama 2 yıldır hiç korunmamışsınız bebiş olmamış bence sürede kuşulanıp mutlaka doktora gitmeliydin

ben hamile kalmayı düşünmeye başlayınca genel kontrol için doktora gittim bi kaç kez adet düzensizliğim olduğu halde ilk kontrolümde rahim içimin çatlamamış yumurta ile dolu olduğunu söylemişti sonraki gidişimde coğaldığını söyledi napacağım konusunda en az 3 ay enfazla 6 ay bebek yapın olmazsa tedaviye başalrız dedi gitmeseydim bunları bilemeyecektim

sana bebişten önce mutlaka gitmeni tavsiye ederim

scorpionsum haklı serapcım hamıle kalabılmke bıle cok guzel ben daha onu bıle ypamadım ,bu ara serapcım adasımsın tatlım

hosbulduk tontonum sendemı burdaydın canım benım

evett tatlımmm..biz kızlarla önceden rainbowun topiğindeydik..şimdi asbelove a devroldu topik yine bir aradayız..ekim topiğiyle burayı kk ya geldiğimden beri bırakmadımmm..iki evim var benimmmmmmmmmm

surıcım 1 bucuk sene nerdeyse her ay gıttım doktora 1 senedır gıtmıyorum ama bırdaha kı ay gıdıcem nasıpse moralım bozluyor gıdnce sozlemşmısler gıbı bekle bkle bıktım ynı anlıcan

bende eylülde kaldım hamiş kasım 1 de kürtajla alındı işte.. doğru söylüyorsun hamiş kalabiliyoruz en azından. ama sana birşey diyeyim mi kimyasaldan sonra hamiş kalma olasılığın % 90 artıyormuş ben ağustosta kimyasal geçirdim. dr öyle demişti. tabi o günleri tutturmak önemli. şimdi gittiğim de de yumurtalarımın durumunun iyi olduğunu tek sorunun eşimin yanında olması gerektiğini söylemişti. çok şükür tayin çıktı 3 aydır da korunduk.. bu ay olsun artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…