- 6 Ocak 2013
- 970
- 5
Merhaba kızlar 24 yaşındayım, bende 2 bucuk yıllık evlıyım .Evlendıgımızden beri hiç korunmamazımıza rahmen hala bebebgımız gelmedı ,esımde sorun yok bendede yok aslında sadece vajınal ıltıhap ve enfeksıyon soz konusu ama gecmıyor her ay tekrarlıyor ,vucudum yoruldu artık tedavıde aradayız antıbıyotık cok yıprattı vucudumu ,bu yıl inşallah dılegim kabul olur dıye umuyorum ,bebeıslerımız gelır ınsallh beklememk cok zor
cnm geçmişi okudumda geldim sanırım daha öncd yazışmıştık snnle..bak yumoş günlerinmiş send dene şu silkelemeyiyarın ve 7 subat arası ovulasyon tarıhım bu gunlerı ıyı degerlendırmem gerek ,adamında canına mınnet
arkadaslar bel kısmına yastık koydum bazen sabaha kadar banyomu bıle yapmadım yattım oyle of olsun artık
hosbulduk tontonum sendemı burdaydın canım benımselam tatlımm hoşgeldinnnnnnn
evet canım hatırladım kız ne sılkelemesı anlat helecnm geçmişi okudumda geldim sanırım daha öncd yazışmıştık snnle..bak yumoş günlerinmiş send dene şu silkelemeyi
cabım sabretmekten baska yapabıldıgımız brsey yok canım zatensabırcnmm bizim ilacımız sabırrrrrr
evet canım eylül ve ekimde topik açmıştım...bayağı bir hamiş çıkmıştı.. bende dahil ama benim ki beni bıraktı...
ay inşallah canım inşallah herkes sırasıyla böyleolur
benimki de aynısını söyledi ilk başta diktin ayaklarını yukarı çocuk o yüzden düştü diye...
ilişkiden hmen sonra eşin bacaklerından tutup silkelesin senievet canım hatırladım kız ne sılkelemesı anlat hele
yer bulamamış heayy tamam anladım amaaaa benimki de kesin dalga geçerrrradama madara oluyom zaten bacakları dikmektennnnn
zaten bu ayki kiyasal gebeliğimiçin benle dalga geçiyor..laaa diktin bacakları çocuk yerleşecek yer bulamadı diyo banaaa.deli işte naparsınnn
Slm kızlar iyi pazarlar hepinize
bu topiğe ilk defa yazıyorum nazlı bebişler sabırsız anneler diye görünce yazıyım dedim
Bende hamişimgebelik testlerimde cıktı henüz daha yeni 4-5 haftalık tam bilmiyorum regli tarihime 5 haftalık
ilk doktor ziyaretime çarşamba günü gitmeyi düşünüyoruz..
bende nazlı bebişim doğuşunu sabırsızlıkla bekliyorum
adetlerım duzenlıdır 26 gunde bır olurum ekımın 8 ınde adet gormstum 3 kasımda gelmesı gerekıyordu 31 kasımda geldı yanı arada bır bucuk ay oynadı ama adet olmustum doktora gıtmedım uzuluyorum artık cunku sımdı adetım bıtelı 4 gun oluyor ovulasyona hazırlanıyorum maydonoz kurunu bıdahakı aya bıraktım canım
scorpionsum haklı serapcım hamıle kalabılmke bıle cok guzel ben daha onu bıle ypamadım ,bu ara serapcım adasımsın tatlımevet cnm bende eylülde geldim kk ya..ay cnmm sen demi kaybettinnnnbende bu ay kimyasal oldum 9 gün sonra gittiii..benle kalmayı tercih etmedi sanırım embriyommm
olsun tatlım hamile kalabiliyorsak o bebekleri de bi gün doğurucaz elbetttttttt
hosbulduk tontonum sendemı burdaydın canım benım
bende eylülde kaldım hamiş kasım 1 de kürtajla alındı işte.. doğru söylüyorsun hamiş kalabiliyoruz en azından. ama sana birşey diyeyim mi kimyasaldan sonra hamiş kalma olasılığın % 90 artıyormuş ben ağustosta kimyasal geçirdim. dr öyle demişti. tabi o günleri tutturmak önemli. şimdi gittiğim de de yumurtalarımın durumunun iyi olduğunu tek sorunun eşimin yanında olması gerektiğini söylemişti. çok şükür tayin çıktı 3 aydır da korunduk.. bu ay olsun artık...evet cnm bende eylülde geldim kk ya..ay cnmm sen demi kaybettinnnnbende bu ay kimyasal oldum 9 gün sonra gittiii..benle kalmayı tercih etmedi sanırım embriyommm
olsun tatlım hamile kalabiliyorsak o bebekleri de bi gün doğurucaz elbetttttttt
aaa bak bunu hıc denemedık yapım barı bu aksam hemenilişkiden hmen sonra eşin bacaklerından tutup silkelesin seni