- 24 Eylül 2012
- 4.169
- 4
scorpiii güllüşümmmm bitaneemmmmm Rabbimden hayırlısı buymuş demekki güzel kardeşimmm senin hamiş haberini aldığım gün bebişinin sana tutunması için yasin ve ayetel kursi okumustum (topiğimizde bütün hamiş olan arkadaslarıma yaptığım gibi ) duamıda NuAllahım herşeyin en iyisini sen bilirsin hayırlısıysa yavrusunu scoriye bağışla diyerek bitirdim duamı.yerle gök dua ile ancak Yaradanın '' OL '' demesiyle oluverir.. insallah en kısa zamanda tekrar müjdeli haberini alırız kuzucuğuumm tek tesellin hamile kalabiliyorsun ve o güzel heyacanı taddın canım.. bizim rüyalarımızda gördüğümüz serapalara o güzel duyguya can atarken sen birebir yaşadın
bu son kyabın olsun ınsallah..Rabbim tekrarını yasatmasın canımm...
tatlım çok sağol Allah razı olsun..sizlerin duaları sayesinde belki de Rabbim beni beterinden korudu..daha büyük bir sınavla karşı karşıya bırakmadı..
inşallahh canım benimm.inşallah tez zamanda hepimizin güzel haberlerini alalım..sağlıklı hamilelik geçirelim sağlıklı uzun ömürlü evlatlara sahip olalım..
kısa sürse de şi,mdi artıkbiliyorum hamileliğin en başında olan belirtileri..oağrılar kramplar vs..Rabbim tamamlatsın inşallahbirdahakine..buna da şükür canım benim..çok teşekkür ederimmmmmm