Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

scorpiii güllüşümmmm bitaneemmmmm :KK5::KK5: Rabbimden hayırlısı buymuş demekki güzel kardeşimmm :KK43: senin hamiş haberini aldığım gün bebişinin sana tutunması için yasin ve ayetel kursi okumustum (topiğimizde bütün hamiş olan arkadaslarıma yaptığım gibi ) duamıda NuAllahım herşeyin en iyisini sen bilirsin hayırlısıysa yavrusunu scoriye bağışla diyerek bitirdim duamı.yerle gök dua ile ancak Yaradanın '' OL '' demesiyle oluverir.. insallah en kısa zamanda tekrar müjdeli haberini alırız kuzucuğuumm :KK19: tek tesellin hamile kalabiliyorsun ve o güzel heyacanı taddın canım.. bizim rüyalarımızda gördüğümüz serapalara o güzel duyguya can atarken sen birebir yaşadın :nazar:

bu son kyabın olsun ınsallah..Rabbim tekrarını yasatmasın canımm... :KK54::KK54::KK54::KK54:

tatlım çok sağol Allah razı olsun..sizlerin duaları sayesinde belki de Rabbim beni beterinden korudu..daha büyük bir sınavla karşı karşıya bırakmadı..
inşallahh canım benimm.inşallah tez zamanda hepimizin güzel haberlerini alalım..sağlıklı hamilelik geçirelim sağlıklı uzun ömürlü evlatlara sahip olalım..
kısa sürse de şi,mdi artıkbiliyorum hamileliğin en başında olan belirtileri..oağrılar kramplar vs..Rabbim tamamlatsın inşallahbirdahakine..buna da şükür canım benim..çok teşekkür ederimmmmmm
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Aminnnnnn canım aminnnn sağolasın hoş geldin aramıza batı söyle istersen ekleyeyim listeye seni de:KK16:

Maaşallah canım maaşallah ne güzel hepimiz yine burdayız yine umutlar yükseliyor
bende seni seviyorum iyi ki buradasın

Kuzuumm nolur kusuruma bakma dün işyerindeyken yaptım hepsini gözümden kaçmış hemen düzeltiyorum
seni üzmek istemezdim Hakkını helal et:KK17:

Canımcım niye aynı formatta değil diyor ki sadece tarih yazıp seçim yapıyorsun:44:

ah canımmmm ne kusuru olurmu öyl şey..valla üzülmedim sen içini rahat tut canımmm..sadece hatalı liste olmasın ondan dedim bennnnnn:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Nasıl istersen canım bu yazdığın kısmı okumamız yeterli mi?

evet canım sadece dua kısmı.“Ya Rabbî,”, “Bana Senin tarafından tertemiz, hayırlı zürriyet ihsan eyle. Şüphesiz ki Sen duaları işitip icabet edersin!”[/QUOTE]

canımmmm ne kadar okumalıyızzz?sayı varmı??

selam kızlar napıosunuz ne çok konuşmusunuz dünden beri masallah hızınıza ben bu ağırlıkla hayatta yetişemem

ha ha ha ya ben zaten zayıfım silkelerken beni cama dogru fırlatmasın benimkı:-)

ay biz 11 ay boyunca neler neler yapmadıkki ama sonuç:KK49: olunca hepsi unutuluyor doğrusu ayağınızı dikin belinizin altınada yastık koyun

caneyler peki nekadar tutmamız gerekecek havada ayakları sonrada bel kısmına yastık koymak gerekli mi-

Merhaba kızlar 24 yaşındayım, bende 2 bucuk yıllık evlıyım .Evlendıgımızden beri hiç korunmamazımıza rahmen hala bebebgımız gelmedı ,esımde sorun yok bendede yok aslında sadece vajınal ıltıhap ve enfeksıyon soz konusu ama gecmıyor her ay tekrarlıyor ,vucudum yoruldu artık tedavıde aradayız antıbıyotık cok yıprattı vucudumu ,bu yıl inşallah dılegim kabul olur dıye umuyorum ,bebeıslerımız gelır ınsallh beklememk cok zor​

:KK9::KK9:yumoş haftasına girmiş bulunmaktayım kızlar....:KK9::KK9:
ohh ohh maşallahh..:nazar::nazar::nazar:merhaba serap bu arada kkya ilk geldiğimde sanırım senin bi topiğin vardı..arada bende geliyordum..sanırım doğru hatırlıyorumm senii:26:
herkesee güzel bir pazar diliyorummm
iyi pazarlar tatlımmmmmmmmmmmm:KK16::KK16::KK16::KK16:
spoşlarla buluştuktan sonra inşallah büle olurum....:KK49::KK49::KK49::KK49:

ay bu ay çok heyecanlıyım ya içim bir tuhaf...
inşallahhh.hadi hayırlısı cnmmmmönce bölee olll:KK49:sonraaa bebiş gelsinnnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
İnşallah tatlım unutma bacaklar silkelenecek:KK9:
o ne kızzzzzzzzzzzz:KK1::KK1::KK1:
kızlar nasıl silkelecek yaw anlamadım ben
bende bendeeeeeeeeeeeeeeeeee..:44::44::44::44:
ya söylesem benle dalga geçer kesin ama şansımı denerim genede
ayy tamam anladım amaaaa benimki de kesin dalga geçerrrr:KK52::KK52:adama madara oluyom zaten bacakları dikmektennnnn:KK53::KK53:
zaten bu ayki kiyasal gebeliğimiçin benle dalga geçiyor..laaa diktin bacakları çocuk yerleşecek yer bulamadı diyo banaaa.:KK52::KK52:deli işte naparsınnn:KK35::KK35::KK35:

caneyler peki nekadar tutmamız gerekecek havada ayakları sonrada bel kısmına yastık koymak gerekli mi-
valla ben koyuyorum canım bir 5- 10 dakika veya ayrım saatde olduğu oluyor...

Merhaba kızlar 24 yaşındayım, bende 2 bucuk yıllık evlıyım .Evlendıgımızden beri hiç korunmamazımıza rahmen hala bebebgımız gelmedı ,esımde sorun yok bendede yok aslında sadece vajınal ıltıhap ve enfeksıyon soz konusu ama gecmıyor her ay tekrarlıyor ,vucudum yoruldu artık tedavıde aradayız antıbıyotık cok yıprattı vucudumu ,bu yıl inşallah dılegim kabul olur dıye umuyorum ,bebeıslerımız gelır ınsallh beklememk cok zor​

canım iltihabın varsa maydanoz kürünü yaptın mı hiç...

selam kızlar napıosunuz ne çok konuşmusunuz dünden beri masallah hızınıza ben bu ağırlıkla hayatta yetişemem

topik yeni yaa tatlım yenibiheyecan oldu sanırımmm..maşallah bizeeeeeeeeeeee:nazar::nazar::nazar::nazar:
hem ne güzel yeni arkadaşlarımız da var kaynaşıcaz tez zamanda inşallahhhhhhhhhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:

bu ay bizden iki arkadaş denedi bu ay ikisi de hamiş...belki faydası olur...

yarım saat tut yeterli gerçekten faydalı babaannem söylesede drlar kuzenime tavsiye etti o ay hamiş kaldı

Merhaba kızlar 24 yaşındayım, bende 2 bucuk yıllık evlıyım .Evlendıgımızden beri hiç korunmamazımıza rahmen hala bebebgımız gelmedı ,esımde sorun yok bendede yok aslında sadece vajınal ıltıhap ve enfeksıyon soz konusu ama gecmıyor her ay tekrarlıyor ,vucudum yoruldu artık tedavıde aradayız antıbıyotık cok yıprattı vucudumu ,bu yıl inşallah dılegim kabul olur dıye umuyorum ,bebeıslerımız gelır ınsallh beklememk cok zor

canım seni anlıyorum bende 1 yıl bekledim nerdeyse ama rabbim ne zaman takdir ederse ozaman rabbim verior ayrıca dra gitseniz aşılama tüp bebek deneseniz belkiyararlı olur

ohh ohh maşallahh..:nazar::nazar::nazar:merhaba serap bu arada kkya ilk geldiğimde sanırım senin bi topiğin vardı..arada bende geliyordum..sanırım doğru hatırlıyorumm senii:26:
evet canım eylül ve ekimde topik açmıştım...bayağı bir hamiş çıkmıştı.. bende dahil ama benim ki beni bıraktı...

inşallahhh.hadi hayırlısı cnmmmmönce bölee olll:KK49:sonraaa bebiş gelsinnnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ay inşallah canım inşallah herkes sırasıyla böyle :KK49::KK49::KK49: olur

ayy tamam anladım amaaaa benimki de kesin dalga geçerrrr:KK52::KK52:adama madara oluyom zaten bacakları dikmektennnnn:KK53::KK53:
zaten bu ayki kiyasal gebeliğimiçin benle dalga geçiyor..laaa diktin bacakları çocuk yerleşecek yer bulamadı diyo banaaa.:KK52::KK52:deli işte naparsınnn:KK35::KK35::KK35:
benimki de aynısını söyledi ilk başta diktin ayaklarını yukarı çocuk o yüzden düştü diye...

valla ben koyuyorum canım bir 5- 10 dakika veya ayrım saatde olduğu oluyor...

canım iltihabın varsa maydanoz kürünü yaptın mı hiç...
adetlerım duzenlıdır 26 gunde bır olurum ekımın 8 ınde adet gormstum 3 kasımda gelmesı gerekıyordu 31 kasımda geldı yanı arada bır bucuk ay oynadı ama adet olmustum doktora gıtmedım uzuluyorum artık cunku sımdı adetım bıtelı 4 gun oluyor ovulasyona hazırlanıyorum maydonoz kurunu bıdahakı aya bıraktım canım

canım tub bebek ıcın erkekn ınsaallhta gerek kalmaz asılama dusunduk ama bılmıyorum,cunku yumurtlamam adetlerım duzenlı oldukca ınsallh gelır

[/QUOTE]
yer bulamamış he:-) :-)

X